Bana akıl verin kızlar ne yapacağımı şaşıdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız diyor ki 100-150 bin tutar üstümüze almamız bu yüzden böyle devam edecek diyor bu kadar para tutar mı tapuları geçirmek
Ben ufak bir arsa için 7 bin ödediklerini hatırlıyorum eskiden
Biz de ev alırken 10 bine yakın ödedik sanırım tapuda devir yaparken
Evin değerine göre de değişiyor sanırım
7 8 ev dükkan 100e yakın yapabilir gerçekten

Daha iyi hayat yaşıyorlar bizse idare etmeye çalışıyoruz bu paragözlük değil önünde bir sürü yemek varken hiçbirine dokunamamak daha iyi yaşamaya hakkın varken yapamamak
Akıllı kocan da biraz öne atılsaydı, durumunuz farklı olurdu. Adama bişey isteyemiyor diyorsun, tabi isteyemez. Duyacağı lafı biliyor. Bi işe elini sürme, gel hazırdan iste. Olacak iş değil. Yasal hakkınızı alırsanız kendinizi karda hissedin.

10 ev var iki de arsa var birer dönüm değerli 3 hisse eşimin 3 hisse kaynımın 2 hisse Kv mil
üç beş kuruş değil ki aman onların olsun deyip sırtınızı dönesiniz. eşinizin bayağı ciddi bir hakkı var. bu durumda tapuların 3e bölünmesi gerek. bütün tapular üç hissedarlı olması lazım. eşiniz,kayınvalideniz ve kaynınız üzerine. sizin eşinizden haberli ya da habersiz bir avukata danışmanızı öneriyorum. size hem hukuki yollarla ilgili hem de ücretlerle ilgili en sağlıklı bilgiyi avukat verir.

Avukat arkadaşım var danışacağım teşekkür ederim

Çok aşığım ilk zamanki gibi değil yıprandım ilahi kızdım ilk başta ama sevdim sizi

Aman beni sevmeyin ben sizden ciddi tırstım :) en son kp.i sevmişsiniz adam yoğun bakımdayken para derdine düşmüşsünüz. Konunun basında kv.nizi seviyordunuz işin rengi gökkuşağı gibi renkli oldu. Aman diyim beni sevmeyin :)

Açık açık eşime git kendine bir iş bul çalış derdim.
Yan gelip yatmaya devam edeceksen ben yokum derdim.
Eltim bana iş yaptırmıyor, kv demi benden kaçırıyor diye ağlamazdım.
Anlaşamiyoruz galiba sizinle. Eşinin çalışmaması ve neden çalışmıyor olması ayrı tartışılır ve vizyonsuz erkekten zaten nefret eden biriyim.
Buradaki konu ailenin gelirlerini diğer kardeşin kendi insiyatifine göre kullanmasi.
Konu sahibinin eşi çalışıyorda olsa bunda onun ve çocuklarınin da hakkı var.

10 ev var iki de arsa var birer dönüm değerli 3 hisse eşimin 3 hisse kaynımın 2 hisse Kv mil

Böyle kv ve kp kim yi sevmez ama dimi

Sana da bir şey yaparım kork benden

Isın sakası bir tarafa ben de bir kayıp yaşadım (belli ki siz bu süreçlerle hic sinanmamissiniz) ve bahsettiğiniz süreçlerde sizin konu açmanız ve adam rahmetli olalı 1 ay geçmişken şekilden şekile girerek yazdiklariniz kanımı dondurdu. Kırmak değil amacım ama düşüncem bu kusura bakmayin.

Çalışıyorsa da hakkı var ama hakkını kesinlikle istemeyen sessiz kalan kardeşim üzülür diyen bir koca da var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…