Ben ufak bir arsa için 7 bin ödediklerini hatırlıyorum eskidenYalnız diyor ki 100-150 bin tutar üstümüze almamız bu yüzden böyle devam edecek diyor bu kadar para tutar mı tapuları geçirmek
Akıllı kocan da biraz öne atılsaydı, durumunuz farklı olurdu. Adama bişey isteyemiyor diyorsun, tabi isteyemez. Duyacağı lafı biliyor. Bi işe elini sürme, gel hazırdan iste. Olacak iş değil. Yasal hakkınızı alırsanız kendinizi karda hissedin.Daha iyi hayat yaşıyorlar bizse idare etmeye çalışıyoruz bu paragözlük değil önünde bir sürü yemek varken hiçbirine dokunamamak daha iyi yaşamaya hakkın varken yapamamak
10 ev var iki de arsa var birer dönüm değerli 3 hisse eşimin 3 hisse kaynımın 2 hisse Kv milkaç ev var? eşiniz hukuki bir girişimde bulunmazsa kayın ve elti herşeyin üzerine konar başka çaresi yok yalnız
üç beş kuruş değil ki aman onların olsun deyip sırtınızı dönesiniz. eşinizin bayağı ciddi bir hakkı var. bu durumda tapuların 3e bölünmesi gerek. bütün tapular üç hissedarlı olması lazım. eşiniz,kayınvalideniz ve kaynınız üzerine. sizin eşinizden haberli ya da habersiz bir avukata danışmanızı öneriyorum. size hem hukuki yollarla ilgili hem de ücretlerle ilgili en sağlıklı bilgiyi avukat verir.10 ev var iki de arsa var birer dönüm değerli 3 hisse eşimin 3 hisse kaynımın 2 hisse Kv mil
Avukat arkadaşım var danışacağım teşekkür ederimüç beş kuruş değil ki aman onların olsun deyip sırtınızı dönesiniz. eşinizin bayağı ciddi bir hakkı var. bu durumda tapuların 3e bölünmesi gerek. bütün tapular üç hissedarlı olması lazım. eşiniz,kayınvalideniz ve kaynınız üzerine. sizin eşinizden haberli ya da habersiz bir avukata danışmanızı öneriyorum. size hem hukuki yollarla ilgili hem de ücretlerle ilgili en sağlıklı bilgiyi avukat verir.
Yemin edebilirim ben ama ispatlayamam bu kadar tesadüf olamazOkurken aynı şeyi düşündüm hatta yazıp yazmama arasında da kalmıştımayni kişi olabilir çünkü orda linç yemişti
Evet bilmiyordum nesi var yok üniversitede tanıştık bitirince çalıştı 13 yıl iş yeri kapandı öyle işsiz kaldı öyle eşim Ailesiyle tanışınca öğrendim neleri olduğunu
Yemin edebilirim ben ama ispatlayamam bu kadar tesadüf olamaz
Yemin edebilirim ben ama ispatlayamam bu kadar tesadüf olamaz
Çok aşığım ilk zamanki gibi değil yıprandım ilahi kızdım ilk başta ama sevdim siziIlahi katip kadın aşkından oluyor bu da soru mu
Çok aşığım ilk zamanki gibi değil yıprandım ilahi kızdım ilk başta ama sevdim sizi
Sana da bir şey yaparım kork bendenAman beni sevmeyin ben sizden ciddi tırstım :) en son kp.i sevmişsiniz adam yoğun bakımdayken para derdine düşmüşsünüz. Konunun basında kv.nizi seviyordunuz işin rengi gökkuşağı gibi renkli oldu. Aman diyim beni sevmeyin :)
Anlaşamiyoruz galiba sizinle. Eşinin çalışmaması ve neden çalışmıyor olması ayrı tartışılır ve vizyonsuz erkekten zaten nefret eden biriyim.Açık açık eşime git kendine bir iş bul çalış derdim.
Yan gelip yatmaya devam edeceksen ben yokum derdim.
Eltim bana iş yaptırmıyor, kv demi benden kaçırıyor diye ağlamazdım.
10 ev var iki de arsa var birer dönüm değerli 3 hisse eşimin 3 hisse kaynımın 2 hisse Kv mil
Böyle kv ve kp kim yi sevmez ama dimiAman beni sevmeyin ben sizden ciddi tırstım :) en son kp.i sevmişsiniz adam yoğun bakımdayken para derdine düşmüşsünüz. Konunun basında kv.nizi seviyordunuz işin rengi gökkuşağı gibi renkli oldu. Aman diyim beni sevmeyin :)
Sana da bir şey yaparım kork benden
Çalışıyorsa da hakkı var ama hakkını kesinlikle istemeyen sessiz kalan kardeşim üzülür diyen bir koca da varAnlaşamiyoruz galiba sizinle. Eşinin çalışmaması ve neden çalışmıyor olması ayrı tartışılır ve vizyonsuz erkekten zaten nefret eden biriyim.
Buradaki konu ailenin gelirlerini diğer kardeşin kendi insiyatifine göre kullanmasi.
Konu sahibinin eşi çalışıyorda olsa bunda onun ve çocuklarınin da hakkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?