Şuan diğer kardeş kira gelirlerini alırken kv taş mı yiyor ? Tamamını almıyor olsada aldığının yarisini diğer kardeşiyle pay etmek zorunda. Kocasının çalışmıyor olması ayrı tartışılır konu bu değil. Eminim ki aynı duruma maruz kalsan sen de para kayınvalidemin keyfince yer derdin.))Neden ikiye bölünüyor. Kv nolacak. Taş mı yiyecek kadın. Mallar bölüşüldüğü zaman iki gelinde kapı önüne koyacağı çok belli çünkü. Geçende de vardı böyle bir konu. Kocası ölmüş olabilir ama kadın sağ. Ölmediği sürece keyfince harcar. Oğluda babasının malına güvenip evde yatmasın. 3 senedir iyi kötü bir iş bulsaymış. Yada bukadar pasif olmasın, konuşsun kardeşiyle gelen giden nekadar haberi olsun. Köşesine çekilip beklemesin.
Tapular kayınpederinizin üzerine değil mi ? Şöyle birşey.. Vereseler haklarını bir kişinin üzerine verme gibi bir durum olursa mutlaka mukavele imzalatın. Benden habersiz satış yapılamaz vb gibi. O zaman satılsa bile mahkemeşe verip hakkınızı alabilirsinizYetersiz görmemek değil Allah razı olsun kp hep ilgilendi mekanı cennet olsun kendi hakkını bile istemeyen bir imndan kimseye kızmıyorum
Rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olmasın da, 7-8 yerden kira alıp birini veriyormuş size. Kalanı kayın yiyormuş. Neyse Allah rahmet etsin. Sorun eşinizde, eşiniz çok pasif. Elti diyorsunuz ama kaynınız ortaya salmasa böyle salınamaz o. Bak, siz bişey yapabiliyor musunuz? Çünkü eşiniz kaynınız gibi değil.Yetersiz görmemek değil Allah razı olsun kp hep ilgilendi mekanı cennet olsun kendi hakkını bile istemeyen bir imndan kimseye kızmıyorum
Sana yazmadim ben mesajını alıntılayan üyeye yazdim.Nasıl silinir bilemedim çok haksızlık ediyorsunuz ben size bir şey demedim ki akıl istedim sadece
Bence bu mesajınızla herkesin kayınvalideyi niye çekiştirdiğini açıklamışsınızParagöz olsam Kv hep ben de kalırdı
Kusura bakma ama madem paranız yok yapmasaydınız 3tane çocuk kocanda çalışsın bi zahmet. Kp nin evlerinemi güvenerek evlendin veya 3tane çocuk yaptın. Ne kafalar var ya eşimde bende çalışıyorum hala para açısından kendimize güvenmiyoruz die 1 çocuk bile yapmıyoruz. Siz maş. Keşke bizimde böyle kp imiz olsaydıda onun parasına güvenip yaşasaydık çocuk yapsaydık.3 çocuk ile zorlanıyorum maddi olarak idare etmeye çalışıyorum sıkıntım eşim zaten fırsat vermesi
Evet çalışıyor eşi çalışmıyor bizde ben çalışıyorum evi geçindiriyorum idare ediyorum zaten kimseye kızmadım burada yanlış anlattım herhalde eşime güvenmemişler değil kp beceriksiz dedi eşim için halbuki çok akıllı ve düzgün bir insanzaten sizin sorununuz eşiniz.
kp bile güvenip ondan değil kardeşinden yardım istemiş işleri yürütsün diye.
kaynınız çalışıyor mu?
Evet derdim. Çünkü bizim olan bize yetiyor çok şükür. Kv, kp den gelecek olan birşeye ihtiyacımız yok. Böyle bir durumda memnun bile olurdum, eltim ilgilensin bana bulaşmasınlar diye.Şuan diğer kardeş kira gelirlerini alırken kv taş mı yiyor ? Tamamını almıyor olsada aldığının yarisini diğer kardeşiyle pay etmek zorunda. Kocasının çalışmıyor olması ayrı tartışılır konu bu değil. Eminim ki aynı duruma maruz kalsan sen de para kayınvalidemin keyfince yer derdin.))
BölebilirizBence bu mesajınızla herkesin kayınvalideyi niye çekiştirdiğini açıklamışsınız
Miras için resmi başvuru yapabilir eşiniz
Ama sanırım o cesareti yok
Kayınvalideyi de çekiştirirken ortadan ikiye bölmemeye çalışın lütfen
Koca kadın sonuçta
Diğer kardeş bir ev kirası almıyor çok ev kirası alıyorEvet derdim. Çünkü bizim olan bize yetiyor çok şükür. Kv, kp den gelecek olan birşeye ihtiyacımız yok. Böyle bir durumda memnun bile olurdum, eltim ilgilensin bana bulaşmasınlar diye.
Konuda herşeyi kaynı aldığı yazmiyor. İlgileniyormuş gelen gidenle. Karşılığında tabiki bir meblağ aliyordur. Aynısını konu sahibinin eşide alıyormuş. Diğer konuda bir evin kirası ve harçlıktan bahsediyor. Birşeyle ilgilenmediği halde alıyormuş, diğer kardeşde alacak tabiki.
Bölün o zamanBölebiliriz
Siz sorununuzu açık yazsanız daha iyiydi.Evet çalışıyor eşi çalışmıyor bizde ben çalışıyorum evi geçindiriyorum idare ediyorum zaten kimseye kızmadım burada yanlış anlattım herhalde eşime güvenmemişler değil kp beceriksiz dedi eşim için halbuki çok akıllı ve düzgün bir insan
Size olan size yetmediği zaman ihtiyacın varsa ve diğer kardeş gelirlere kendi malı gibi el koyduğunda ne derdin ?Evet derdim. Çünkü bizim olan bize yetiyor çok şükür. Kv, kp den gelecek olan birşeye ihtiyacımız yok. Böyle bir durumda memnun bile olurdum, eltim ilgilensin bana bulaşmasınlar diye.
Konuda herşeyi kaynı aldığı yazmiyor. İlgileniyormuş gelen gidenle. Karşılığında tabiki bir meblağ aliyordur. Aynısını konu sahibinin eşide alıyormuş. Diğer konuda bir evin kirası ve harçlıktan bahsediyor. Birşeyle ilgilenmediği halde alıyormuş, diğer kardeşde alacak tabiki.
Evet çalışıyor eşi çalışmıyor bizde ben çalışıyorum evi geçindiriyorum idare ediyorum zaten kimseye kızmadım burada yanlış anlattım herhalde eşime güvenmemişler değil kp beceriksiz dedi eşim için halbuki çok akıllı ve düzgün bir insan
Bunu eşiniz çözecekDiğer kardeş bir ev kirası almıyor çok ev kirası alıyor
Eşiniz ne zamandır çalışmıyor?Evet çalışıyor eşi çalışmıyor bizde ben çalışıyorum evi geçindiriyorum idare ediyorum zaten kimseye kızmadım burada yanlış anlattım herhalde eşime güvenmemişler değil kp beceriksiz dedi eşim için halbuki çok akıllı ve düzgün bir insan
Canım senin dert ettiğin kadar baba niye dert etmiyor ? hem çalışmıyor hem abisine ses etmiyor insan bırak sesiz olmayı dilsiz olsa patlar.dilegelir hakkını arar. anlatımınizda kafaya yatmayan şeyler var para göz olsa gider ister değilse çalışmıyor.. üç çocuğunu niye düşünmüyor diye ben bu adama düşman olurum yerinizde olsam ..Diğer kardeş bir ev kirası almıyor çok ev kirası alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?