Bana akıl verin nolur

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Konuya direk giriyorum. Eşimin ailesi her fırsatta düğün borcu diyerek kendilerini acindirarak her fırsatta paramiza konarlar. 2 sene borç ödedikten sonra. Bunların 4 5 dairesi var kendi oturdukları daire kredisi var 3 kişi ortak ödüyoruz 3 kişinin borcu bitti bize onu da siz oduceksinz dedi aylık 500 TL sadece kredi ödüyoruz. Zaten altinlarim kavga dövüş satıldı kayinbabam kendine hobi bahçesi alicakto benim rizam olmadı satılırsa sadece araba olur ddm iyi kötü aldım onunda muayenesi var. Bizde 2 hafta sonra tatile gidicez . İnanın çok istiyorum esimde istiyor. Kafa dinlemeye çok ihtiyacımız var
Biz şuan tatil masraflarını çıkardık. Eşim az önce tatile gitmesek mi dedi bende istemiyorsan gitmeyelim dedim. Oda yok borcumuzu kapatariz dedi ne borcu ddm babamın taksit borcu bende ilk defa sesimi çıkardım babanın gereksiz borçları için tatili iptal edersen kıyamet kopar yeter artık gibisinden. Daha arabanın muayenesini oduyemiyorsn babana milyar milyar sebebini bilmedgmz borçlar ödedin dedim. Bana çok gaddarsin. Sanki senin kardeşin evlenince borç odemiycek adam kaç yaşına girmiş hala çalışıyor. Kardeşimin düğünü olucak mecbur oducem. Bende onun evine 4 5 maaş giriyor sen tek bilekle çalışıyorsun ddm. Kendimi Dr düşünüyorum ama babamida düşünmek zorundayım deyince iyice fittirdim. Buzamana kadar ödediği paraların haddi hesabı yok ama artık umursamayaya başladım hani evini gevindirsinde ne yaparsa yapsın diye . Neyse konularimdan bilenler vardır baya sorunlar yaşadık o yüzden bir tatili kafa dinlemeyi hak ettim şimdi yine borç yüzünden ve kocamın salkligi yüzünden gidemezsek evde büyük bir kavga cikicak. Kesinlikle gitmek istiyorum arkadaşlar esimde babasına kiyamiyor. Kardeşimin düğünü olucak diye napicsm bilemiyorum. Kayinbabada inanın kendini sirkelese 100 bin rahat çıkarır ama benim saf kocam hala açıyor ya cildiricam

Ya esler arasi parayi mevzu etmeyin birakin kim kime ne veriyorsa versin. 3 gunluk dunya. sonra evin beti bereketi kaciyor.

Senin eşin akşama kadar çalışsın aylık 5bin TL alsin sebebini bilmediğim düğün borcundan aylık sadece bin TL sana kalsın. Daha sonra sana borç bitti denilsin taksit borcu su borcu bu borcu daha cikarilsin. Sende evinin rızkını ihtiyaçları olmadığı halde kullanıldığını bile bile tatil masrafı dan oradan buradan kis kıymet bilmeyen insanlara öde . Sence olurmu böyle bisey

Siz şimdi tatile cikmadiginiz içinmi yoksa eşiniz ailesine yardım edip borçlarını ödemede yardım ettiği icinmi sinirlisiniz? ? Hayır tatile gidilse eğer rahatlicakmisiniz ortam duzelicekmi? ?

Daha önceki konuna da yazdIm, sende bu koca olduktan sonra kayınbaban ne kadar para isterse o kadar ödemeye devam edersiniz. Sorun sadece kocanda
Goruyorsun işte konuşuyorum akillanmiyor napiyim daha nasıl aklını başına getiriyim

bende oluyor evet. mesele edip huzur kacirmiyorum. mesele edilecek birsey degil bu. o eşimin ailesi. istedigi yardimi yapar.

Siz şimdi tatile cikmadiginiz içinmi yoksa eşiniz ailesine yardım edip borçlarını ödemede yardım ettiği icinmi sinirlisiniz? ? Hayır tatile gidilse eğer rahatlicakmisiniz ortam duzelicekmi? ?
Geçen konu açtım. Para ödeme konusunda zaten sınırlıydım. Üstüne tatile babasına para vermek için gitmeyelim dediğinde daha da sinirliyim suan

bende oluyor evet. mesele edip huzur kacirmiyorum. mesele edilecek birsey degil bu. o eşimin ailesi. istedigi yardimi yapar.
Eşinin ailesi senden çöpünü sakinsin. Durumları iyi olduğu halde kocsni sömürsünler. Sende evde birikim yapicam oradan buradan kisicam diye çabala dur. Vay be

Geçen konu açtım. Para ödeme konusunda zaten sınırlıydım. Üstüne tatile babasına para vermek için gitmeyelim dediğinde daha da sinirliyim suan
Desenize üst üste geldi bende patladim artık. . Oturun alın karşınıza sakince bi konusun esinizle ama sen ben diye başlamadan ses yukseltmeden tatlı dil tekniğini kullanarak yapın bunu ...

üstünüze almayin size yazmiyorum ancak Turk hanimlari olarak "dırdır" dan kaybediyoruz bence. şahsen ben erkek olsam surekli basima birsey kakıp kavga cikaran bir kadinla birlikte olmak istemem.

nezamanki dırdır a kaydigimi farketsem frenliyorum kendimi.

tekrar yaziyorum size değil, aklima geldi sadece okuduğum bircok konuda eşlerine bagirip cagiran hanimlar vardi. kadin adama adam kadina, giriyorlar birbirlerine yoktan yere.

3 gunluk dunya ya.

Desenize üst üste geldi bende patladim artık. . Oturun alın karşınıza sakince bi konusun esinizle ama sen ben diye başlamadan ses yukseltmeden tatlı dil tekniğini kullanarak yapın bunu ...
Çok yaptım inanın ama babasını hem kuramıyor hem de gerçekten üzülüyor.

Eşinin ailesi senden çöpünü sakinsin. Durumları iyi olduğu halde kocsni sömürsünler. Sende evde birikim yapicam oradan buradan kisicam diye çabala dur. Vay be
adamin cebine kilit mi vuracaksin:) parayi kazanan o, yardim yapmak isteyen o, kac yasindaki adam. onu da oyle kabul et. aç ve açıkta degilsen eğer. evini ailesini ihmal etmiyorsa eger.

senin paran olsa kendi ailene yardim etmezmiydin? empati yap

Ona dırdır değil hakkını aramak deniyor
Çalışıyor musunuz çocuğunuz var mı bilmiyorum ama "3 günlük dünya yea "diye kimse kendisinin ve çoluk çocuğun rızkını yedirmek istemez
Alınmayın ama öyle söylüyorsa biri eminim ailede derenin suyu karşılıksız ona akıyordur
Yoksa çalışıp çabalayıp idare edip " al ben yiyemedim sen ye "diyen olamaz

Çocuğunuz var mi? Bence yardim etmek iyidir ama sizinki yardimdan çıkıyor. Onlarda zamaninda biriktirmis ki bu kadar mal mülk sahibi olmuşlar. Artik siz ikinizde bir ailesiniz ve kendi basinizin caresine bakmaniz lazim. Bazi insanların gözünü ancak toprak doydurur.. Insallah sizinkiler o tip insanlar değildir

Net vetmeyin, su erkek aileleri zannediyorki, oglusumum parasi geline ne.
Iyide gelinde calisiyor. Bu demek oluyorki seninde rizkindan aliniyor.

Vermeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…