- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Goruyorsun işte konuşuyorum akillanmiyor napiyim daha nasıl aklını başına getiriyimDaha önceki konuna da yazdIm, sende bu koca olduktan sonra kayınbaban ne kadar para isterse o kadar ödemeye devam edersiniz. Sorun sadece kocanda
Senin eşin akşama kadar çalışsın aylık 5bin TL alsin sebebini bilmediğim düğün borcundan aylık sadece bin TL sana kalsın. Daha sonra sana borç bitti denilsin taksit borcu su borcu bu borcu daha cikarilsin. Sende evinin rızkını ihtiyaçları olmadığı halde kullanıldığını bile bile tatil masrafı dan oradan buradan kis kıymet bilmeyen insanlara öde . Sence olurmu böyle bisey
Geçen konu açtım. Para ödeme konusunda zaten sınırlıydım. Üstüne tatile babasına para vermek için gitmeyelim dediğinde daha da sinirliyim suanSiz şimdi tatile cikmadiginiz içinmi yoksa eşiniz ailesine yardım edip borçlarını ödemede yardım ettiği icinmi sinirlisiniz? ? Hayır tatile gidilse eğer rahatlicakmisiniz ortam duzelicekmi? ?
Eşinin ailesi senden çöpünü sakinsin. Durumları iyi olduğu halde kocsni sömürsünler. Sende evde birikim yapicam oradan buradan kisicam diye çabala dur. Vay bebende oluyor evet. mesele edip huzur kacirmiyorum. mesele edilecek birsey degil bu. o eşimin ailesi. istedigi yardimi yapar.
Desenize üst üste geldi bende patladim artık. . Oturun alın karşınıza sakince bi konusun esinizle ama sen ben diye başlamadan ses yukseltmeden tatlı dil tekniğini kullanarak yapın bunu ...Geçen konu açtım. Para ödeme konusunda zaten sınırlıydım. Üstüne tatile babasına para vermek için gitmeyelim dediğinde daha da sinirliyim suan
Çok yaptım inanın ama babasını hem kuramıyor hem de gerçekten üzülüyor.Desenize üst üste geldi bende patladim artık. . Oturun alın karşınıza sakince bi konusun esinizle ama sen ben diye başlamadan ses yukseltmeden tatlı dil tekniğini kullanarak yapın bunu ...
Ozaman sevgili eşinizi kusura bakmayın ama ailesi enayi yerine almış resmen adamı kullanıyor ve eşinizi açık çek olarak kullanıyorlar maşallah. .Çok yaptım inanın ama babasını hem kuramıyor hem de gerçekten üzülüyor.
adamin cebine kilit mi vuracaksin:) parayi kazanan o, yardim yapmak isteyen o, kac yasindaki adam. onu da oyle kabul et. aç ve açıkta degilsen eğer. evini ailesini ihmal etmiyorsa eger.Eşinin ailesi senden çöpünü sakinsin. Durumları iyi olduğu halde kocsni sömürsünler. Sende evde birikim yapicam oradan buradan kisicam diye çabala dur. Vay be
Aynen öyle ve de benim aylardır bekledim tatil gerçekleşmeyecek benim saf kocam yuzundenOzaman sevgili eşinizi kusura bakmayın ama ailesi enayi yerine almış resmen adamı kullanıyor ve eşinizi açık çek olarak kullanıyorlar maşallah. .
adamin cebine kilit mi vuracaksin:) parayi kazanan o, yardim yapmak isteyen o, kac yasindaki adam. onu da oyle kabul et. aç ve açıkta degilsen eğer. evini ailesini ihmal etmiyorsa eger.
senin paran olsa kendi ailene yardim etmezmiydin? empati yap[/QUOppatppatiğ
Ona dırdır değil hakkını aramak deniyorüstünüze almayin size yazmiyorum ancak Turk hanimlari olarak "dırdır" dan kaybediyoruz bence. şahsen ben erkek olsam surekli basima birsey kakıp kavga cikaran bir kadinla birlikte olmak istemem.
nezamanki dırdır a kaydigimi farketsem frenliyorum kendimi.
tekrar yaziyorum size değil, aklima geldi sadece okuduğum bircok konuda eşlerine bagirip cagiran hanimlar vardi. kadin adama adam kadina, giriyorlar birbirlerine yoktan yere.
3 gunluk dunya ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?