- Konu Sahibi amylee000752
-
çocuklarını yetiştirmişler .oda iş sahibi olmuş parasını kazanıyor.kendi düğününü kendiniz yapın bi zahmet ana babada olsa kimse mecbur değil.Yani bende suçlu duruma düştüm birden ama aileler destek olmazsa biz nasıl yapıcaz bu kadar zor durumda kalıp sıkıntı çekmeye ne gerek va herkes üstüne düşeni yapsa kimse gerilmese iyi olmazmıydı. İyilikten iyi bişey yok. Ama şartlar bu noktaya getiriyor insanı.
Çok önemliyse araba alacağınıza evinize harcayın. Ayrıca 5 bin lira için araba değiştirilmez ruhsatı üstüne alma trafik sigortası derken bin lirası gidecek zaten. 100 liraya ihtiyacı olan adamın düğün vakti araba peşine düşmesi de ilginç. Ayranı yok içmeye....5 bin diye küçümsediğiniz para şu an bizim için önemli. 100 tl bile önemli. Sıfırdan yapıyoruz herşeyi.
Anlamadim evlenen sizsiniz ama BMW alip butun düğün sorumlulugunu aileye yikmayi planliyorsunuz.?
Neden Honda ya binmeye devam edip bütün işinizide kendiniz gorup kimseye agiz bukmeden yük olmadan evlenmeyi düşünmüyorsunuz?
Benim çocuğum arabasi oldugu halde düğünden once kredi cekip BMW alacak sonra benden dugun icin para isteyecek.. İki güzel çift laf yer otururdu vallahi
Hesabi su 1 kurus harcamadan evlenmek faturalarida kv odetir bunlar durumun var nasilsa diyeBen dügün telaşındayken bmw hayalleri kuramamıştım ahaha :))
Bu nasıl bir hesap kitap yahu
Sevgili kardeşlerim arkadaşlarım dert ortaklarım.... öncelikle yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim sonrasında ise sizin acil fikrinize ihtiyacım var. içinden çıkmıyorum. Çok karmakarışığım. Bizim honda arabamız var nişanlımla. Nişanlımın ailesi bize maddi olarak ellerinde olduğu halde destek olmadığı için düğünde yaparız bahanesiyle nişanlım ihtiyacımız olur diye bankadn kredi çekti. gerkirse harcarız ya da yeni araba almak istersek üstüne para koyarız bunu alırız vs düşüncelerle. Ancak nişan masrafları fln derken çektiğimiz 7 milyarlık kredi 5 milyar kaldı. Şimdi iki seçeneğimiz var. Ya bmw alıcaz borcun altına gircez nişanlımın ailesi düğün yapamayız bize destek olundediklerinde bizim borcumuz var diyicez destek olmuycaz ve herşey onların büt,çesi dahilinde onların istediği gibi olacak. Ya da bmw almıycaz. O para bankada duracak. Nişanlım ailesi isteyince vermek zorunda kalacak. Borcunu evlenince biz ödiycez vverdiğimiz parayı geri alamıycaz. Herşeyi de ailesi yapmış olacak. Vee şunu da not düşmek istiyorum bu yaşına kadar ne ettiyse kendi dişiyle tırnağıyla yaptı ailesinin tek bi kuruş desteği olmamıştır. Kv saolsun duygu sömrüsüne bayılan baya bencil kendini düşünen bir insan. Kb yönetir kendisi. Elini versen kolunu kaptırsın. Şimdi biz napalım. Nişanlım bana bıraktı ne dersen onu yapıcam diye. Ama bende korkuyorum. Aldık bmw diyelim. Bunun ailesi biz ödeyemiyoruz deyip sallamaz bizim üstümüze atarlarsa yeni evliyken o kadar borcun altında nasıl ezilecez nasıl yapıcaz bilmiyorum. Lütfen akıl verin.
Eğer nişanlımın ailesi bize iyi niyetle gelse bunların hesabını yapmazdım emin olun. Kullanılıyoruz resmen her yönden. Başta yeterince de kjllanıldık zaten. Yeni yeni gözümüz açılıyor yaşadıklarımızdan dolayı.
Bacım cebinizdeki 5.000 lira mı 50.000 lira mı?Sevgili kardeşlerim arkadaşlarım dert ortaklarım.... öncelikle yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim sonrasında ise sizin acil fikrinize ihtiyacım var. içinden çıkmıyorum. Çok karmakarışığım. Bizim honda arabamız var nişanlımla. Nişanlımın ailesi bize maddi olarak ellerinde olduğu halde destek olmadığı için düğünde yaparız bahanesiyle nişanlım ihtiyacımız olur diye bankadn kredi çekti. gerkirse harcarız ya da yeni araba almak istersek üstüne para koyarız bunu alırız vs düşüncelerle. Ancak nişan masrafları fln derken çektiğimiz 7 milyarlık kredi 5 milyar kaldı. Şimdi iki seçeneğimiz var. Ya bmw alıcaz borcun altına gircez nişanlımın ailesi düğün yapamayız bize destek olundediklerinde bizim borcumuz var diyicez destek olmuycaz ve herşey onların büt,çesi dahilinde onların istediği gibi olacak. Ya da bmw almıycaz. O para bankada duracak. Nişanlım ailesi isteyince vermek zorunda kalacak. Borcunu evlenince biz ödiycez vverdiğimiz parayı geri alamıycaz. Herşeyi de ailesi yapmış olacak. Vee şunu da not düşmek istiyorum bu yaşına kadar ne ettiyse kendi dişiyle tırnağıyla yaptı ailesinin tek bi kuruş desteği olmamıştır. Kv saolsun duygu sömrüsüne bayılan baya bencil kendini düşünen bir insan. Kb yönetir kendisi. Elini versen kolunu kaptırsın. Şimdi biz napalım. Nişanlım bana bıraktı ne dersen onu yapıcam diye. Ama bende korkuyorum. Aldık bmw diyelim. Bunun ailesi biz ödeyemiyoruz deyip sallamaz bizim üstümüze atarlarsa yeni evliyken o kadar borcun altında nasıl ezilecez nasıl yapıcaz bilmiyorum. Lütfen akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?