- 16 Mart 2017
- 40
- 35
- 8
- 32
- Konu Sahibi sokupatader
-
O an o konuda anlaşamadık. Sonra ben gayet normal devam ettim, o çalışırken surat astı. Benden habersiz durup dururken çıkıp gitmiş. Ne demek ki bu?Siz inatlaşmayı başlatmışsınız sanki
Trip yapsa yine iyi. Benim yemeğe çağırdığımda gelmemesi trip atmak tamam. Atsın hadi onu. Ama tek kelime etmeden çekip gitmek de nedir. Trip değil bu, basbayağı ayıp bence.Erkeğin trip yapanindan korusun Allah
Kendince ilgi bekliyor herhalde. Anlamadım ki. Aynısını ben yapsam küplere biner bir ton laf ederdi. Normalde tartışmalarda ilk adımı atmaktan çekinmem, ikimiz de bunun lafını yapan insanlar değiliz. Ama yanımdan çekip gidiyorsa adım atmam. İnadım inat.Buyuk terbiyesizlik degil umursamaz takilmis kafa dinlemek icin sizi başindan göndermis
O tartistiginiz konu her neyse geri adim atmaniz icin tavir almis olabilir.
Okulda tanımadığım bir çocuğa bir şey sorup 5 dakikalık bir muhabbet başlatmıştım. Bunu yapmamı istemiyormuş. Ben de abarttığını ve beni çok kıskandığını söyleyip karşı çıktım.O kucuk tartismanin konusuna gore yorum yapabiliriz.
Aferin kiz tuttum seni mprensiplerinden anlayissiz insanlar icin taviz verme.Kendince ilgi bekliyor herhalde. Anlamadım ki. Aynısını ben yapsam küplere biner bir ton laf ederdi. Normalde tartışmalarda ilk adımı atmaktan çekinmem, ikimiz de bunun lafını yapan insanlar değiliz. Ama yanımdan çekip gidiyorsa adım atmam. İnadım inat.
Ben trip atmadım ki. Sigara molasına çıktığımızda ben normal davrandım, suratım falan hep normaldi. O tribinden dolayı konuşmadı. Ve sırf trip attığı için yemeğe gelmedi. Tekrar tekrar birlikte gidelim dedim, trip yapmak için gelmedi ve ben de onun tribini çekemem diye düşündüğüm için gidip yemek yedim. Benimki trip atmak değil, onun tribini takmamak. Çünkü çocuk değiliz. Derdi varsa konuşsun. Triple nereye kadar.İlk tribi atan siz olmuşsunuz, o da devam ettirmiş. 2 senelik ilişki olabilir ama ikinizde de olgun bir ilişki sürdürebilecek yeterlilik yok gibi geliyor bana şu anda. Birbirinizi alttan alabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor ya da orta yolu bulabilmeyi. Mesela "Ya ben acıktım ama senin için bir yarım saat daha bekleyebilirim hala aç olmazsan birlikte gideriz sen yemezsin bana eşlik edersin belki senin de karnın acıkır" falan diye orta yol bulucu davranabilirdiniz.
Kaç saattir yemek yemediği halde sırf trip atmak için “ben yemeyeceğim, sen git” diyen prenses sendromlu bir erkek için aç kalamam.Ben senin yerinde olsaydım onsuz yemeğe gitmezdim. Ac kalacaksam seninle ac kalirim derdim. Bence siz ayıp etmissiniz. 2 yıllık ilişkiniz var. Onsuz yemek yememeniz gerekirdi. İlk resti çeken sizsiniz
Ben trip atmadım ki. Sigara molasına çıktığımızda ben normal davrandım, suratım falan hep normaldi. O tribinden dolayı konuşmadı. Ve sırf trip attığı için yemeğe gelmedi. Tekrar tekrar birlikte gidelim dedim, trip yapmak için gelmedi ve ben de onun tribini çekemem diye düşündüğüm için gidip yemek yedim. Benimki trip atmak değil, onun tribini takmamak. Çünkü çocuk değiliz. Derdi varsa konuşsun. Triple nereye kadar.
Kaç saattir yemek yemediği halde sırf trip atmak için “ben yemeyeceğim, sen git” diyen prenses sendromlu bir erkek için aç kalamam.
Erkek arkadaşımın olgun olmadığı kısmındaki yoruma eyvallah da, benim taviz verdiğim nereden çıktı? Dediği şeyi kabul etmedim, “hayır yapmayacağım” dedim, üzerine yaptığı tribi de çekmeyip yemek yemeye gittim. Bu yaptığımın neresi taviz vermek? Bir de onsuz yemek yemeseydin diyorsunuz. Asıl o zaman taviz vermiş olurdum.Yine de yeterlilik yok zira 5 dakika bir erkekle konuştuğunuz için kıskançlık krizlerine girip trip atması onun bir ilişki sürdürecek olgunlukta olmadığını sizin de çok kendinizden taviz veren bir yapıda olduğunuzu gösteriyor. "Bana güvenmiyorsan eyvallah sen yoluna ben yoluma" diyemediğiniz için adam haliyle kendini haklı görüp trip atıyor. Bunu net bir şekilde deseydiniz o tribi atacak yüzü kendinde bulamaz, bir daha öyle davranmazdı. Önünü kesmeniz lazım bunların, yoksa daha çok trip yersiniz.
Erkek arkadaşımın olgun olmadığı kısmındaki yoruma eyvallah da, benim taviz verdiğim nereden çıktı? Dediği şeyi kabul etmedim, “hayır yapmayacağım” dedim, üzerine yaptığı tribi de çekmeyip yemek yemeye gittim. Bu yaptığımın neresi taviz vermek? Bir de onsuz yemek yemeseydin diyorsunuz. Asıl o zaman taviz vermiş olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?