Bana Babanzı anlatn.....

Babam... Duygusal bir adam olmasına rağmen hep sert görüneye dikkat eden adam. Sert, zaman zaman saman alevi gibi parlayan bedeninde yufka bir yürek taşır... Şeniz
Bir tanedir aslında... Düşüncelidir, naziktir, jest yapmasını güzel konuşup gönül yapmasını bilir... Güzel giyinir dikkatlidir... Kimi erkeğin aksine ayrıntılara takılır irdeler... alkisalkisalkis
Kimseye minnet etmez çağdaştır. turkbayragi Bir erkekte olması gereken tüm özelliklere sahiptir. boshayallersmile boshayallersmile
Tek kusuru romantik değildir yoksa onun gibi biri olsa karşımda aniden evlenirdim. opuyorumnanaktan
Bir tanecik babişkom benim Allah benim ömrümden alsın sana versin...
:asigim: :asigim:

Son ve tek kiz cocugu oldugum için babam beni yanindan ayirmazdi en çok vaktini benimle gecirirdi acaba evlendikten sonrada bu degisirmi diyordum 5 senelik evliyim ve hala ayni acmiyim tokmuyum diye arar esim calistiginda oglenleri evde yemedigi icin her oglen arayip buraya gel der ve en guzelide kizim kucagimdayken "oy kizima benim diyip ne bakiyorsun ufaklik annenin tek kiziysan annende benim tek kizim sevicem tabi demesi " :kedi:

benim babam,sinirli gergindir genelde; bize sadece maddi anlamda babalık yapmıştır diyebilirim,sağolsun az ekmeğini yemedik.bize sevgisini hiç ama hiç belli etmedi,bi saçımızı okşamışlığı bile yoktur.herşeyi sorun etti kafasında,ailesiyle yaşadıklarını sorun yaptı,5 karış suratla gezdi her zaman,biz de açıkçası hiç umursamadık yine de babamız,büyüğümüzdür diye,allah sağlık sıhhat versin inşallah....

Iyı aksamlar sayfaları okadar karıstırdım ama goremedım konuyu acan arkadasım neden acmıs hıc anlatmamıs yada sende anlat dıyen olmamıs bellıkı derdı var arkadasımızın bırazda onu dınlesek21sayfa olmus ama sız anlatmamıssınız merak ettım

Babacımmm....
ıLK AŞKIM,
VAR OLMA SEBEBıM,
MASAL KAHRAMANIM,

nasıl anlatırlır ki?
O benim Herşeyim...
Rabbim Yokluğunu göstermesin...
Onu başımızdan eksik etmesin...
Arada hoşuma gitmediği huyları yok değil ama;
Bir gülüşüne,Kızımmm deyişine bütün sinirim bir anda kuşlar tarafından savruluyor sanki..
Rabbim Seni evimizden eksik etmesin ıNŞALLAH....:Saruboceq:

SENı ÇOO...K SEVıYORUM AŞKIM BABAM....opuyorumnanaktan

o benim doya doya bağrıma basamadığım
o benim kirletmekten korktuğum için yeşil gözlerinde kaybolamadığım
o benim yarım bi türlü biteremediğim yarım kalan masalım
o benim teşekkür edip omuzunda ağlayamadığım kahramanım
o benim doya doya sarılamadığım
o benim herşeyim

hayatta hep sana layık bi kız olmaya çalıştım
ama olmadı baba izin vermedi hayat
ve onun piyonları
izin vermediler
baba bunu senin yüzüne söylemeye ne cesartim ne de yüzüm var
baba seni çok seviyorum
baba seni çok seviyorum
çok seviyorum...

babanın ne olduğunu malesef ben bilmiyorum hiç bir zamanda öğrenemicem
baba bence bir takma isim
baba terk eden
sorumluluklarından kaçan
bilemiyorum baba bazen ben kendime soruyorum babam olsaydı arkadaşlarımın babası gibimi olurdu babamın elinden tutsam ona sarılsam beni koruduğunu sevdiğini hissetsem
biri beni üzdüğünde babam var benim babam beni korur desem babama güvensem
babamla kol kola gezsek
babam evime gelse ben ona sevdiği yemekleri hazırlasam
oğluma bak deden geldi desem
babacığım seni çok seviyorum eyip boynuna sarılsam
malesef bunların hiç birini yapamadım ve yapamıcamda
o kadar çok isterdimki bunları yaşamayı
bu güzel anıların yerine
içimde büyük bi öfke büyük bi kin büyük bi yanlızlık büyük bi aldatılmışlık hissi var
babama babacığım diyemeden babasız kaldım uzaktaydı görmüyodum ama bi babam vardı
ama artık oda yok bana babalığını tattırmadan senin babanım diyemeden gitti gene aynısını yaptı ben doğduğumda nasıl beni bıraktıysa şimdi tamamen bıraktı
baba boş bir söz

aslında okadar seviyorsunki nefretinle sevgini ve babanı öldürmeye çalışıyorsungerçekten gelebilseydi yavrum deseydi ne yapardın kayıtsız kalabilirmiydin bana kızma sana benzer durumdan geçtim sözlerim bu yüzden asla kınamıyorum senivereliniortak

babam malesef babam yok benim ben babasızım
ben daha bebekken annemin kollarında beni ve benden 1 yaş büyük ablamı terk etmiş hemde bi kadın için üvey baba elinde büyüdüm ben çok çektim üvey babamı öz babam sanıyodum taki ilk okula giderken kapı aralığından annemle ablamın konuşmasına şahit olana kadar çok ağladım çok üzüldüm bi anlam veremedim öz babamı ölü biliyodum büyüdükçe anlamaya farketmeye başladım babam aslında ölmemiş yaşıyomjuuş ama bizi terk etmiş
bana arkadaşlarım babamı sorduğunda öldü derdim hep babam üvey babamdı benim için taki annemin üvey babamdan çocuğu olana kadar çok ezildimm çok hırpalandım küçücük yaşta
hep düşündüm babam olsa nasıl olurdu babam beni korurdu ben düştüğümde beni kaldıran olmadı hiç düştüğümde kendim kalkmayı öğrendim annem vardı ama o da devamlı çalışıyodu yanımda değildiki hiç birşeyimi paylaşmazdım annemle hep içime atardım yaşadığım zorlukları
en çokta canımı acıtan şey annesi ve babasının elinden tutarak gezen çocukları görmekti dayanamazdım hep ağlardım
hep nefret ettim babamdan evlendim büyüdüm babasızlık dahada canımı yakmaya başladı annem napcan babayı artık büyüdün sen derdi ama anlamazdı beni ben babamdan ne kadar nefret ediyosam o kadarda ihtiyacım vardı babama
bir gün ablam ın babamın adresine ulaştığını öğrendim malesef bunuda en son öğrenen bendim herşey gibi
eşimi oğlumu aldım adrese gittim
kapıyı karısı açtı evde yoktu babam beni aramasını söyledim o kadına
bir kaç gün sonra tel çaldı açtım arayan babamdı sen babammısın dedim evet dedi
çağırdım evime
geldi
içimden bir ses işte işte senin baban bu canın kanın git sarıl ağla omuzlarında doya doya dedi
ama ben yapamadım yaklaşamadım bu canımı parçalarcasına yakan adam babamdı ama yaklaşamadım
baba diyemedim
içimde ki nefret ağır bastı sarılamadım
biraz oturdu ve gitti giderkende sadece elini sıktım bir yabancı gibi
halbuuki içimde ne fırtınalar kopuyodu o an bi bilseydi
ablamda görüşmüş babamla
dizine yatmış sarılmış ağlamış dertleşmiş babamla gezmiş dolaşmış yemek yemiş çok güzel vakit geçirmiş
ama ben ben yapamadım yaklaşamadım babama sarılamadım omzunda ağlayamadım yılların acısını soramadım olmadı herşey içimde kaldı
bizden hariç 2 oğlu olmuş o sıra oğlu askerdeyken kaza geçirmiş ve irtibatımız koptu malesef tabi bunları sonradan öğrendim
karısı zaten istemiyodu bizimle görüşmesini

aradan 2 yıl geçti ve duydumki babam trafik kazasında vefat etmiş
babamı tamamen kaybetmenin acısını bir kez daha yaşadım babam babacığım seni 3 kere kazanamadan kaybettim bu nasıl acıdır yarabbim hala babam aklıma geldiğinde ağlarım içim param parça olur
ama bi o kadarda ondan nefret ediyorum hakkımıda hiç bir zaman helal etmiyorum ahirette birgün karşılaşıcaz bakalım o zaman geldiğinde kaçacak yer bulabilecekmi
gerçi biliyorum isteseydi eğer görüşürdü bizi 2. kez terk etmezdi

hiç bir zaman babamın sevgısını hissedemedim taki evlılık yoluna gırınceye kadar parcalanmıs bır aılenın cocuguyumm anne baba evliii.. onu o kadar cok sevıyorum kii 1 kez olsun babacım senı cok sevıyorummm dıyemıyorumm kızgın ve ofkelıyımm dızındee yatıp uyumayı canım babam deyıp sarılmayı cok ıstıyorumm ama yapamıyormmm ıcım acıyorrrr gururum kızgınlıklarım baskın cıkıyorr cocuklugumu yasayamadımm BABA NEYDI???? bu yasıma kadar hep bunu dusundummm ben artıkkk bu evden gıtmedenn babama doya doya onu sevdıgımı soylemek ıstıyorumm boynuna sarılmakk dızınde uyumak saatlerceee opmek koklamak ıstıyorummmm....Nedenn yapamıyorumm ALLAHIM nedenn öpmek istıyorummmmmmmm sarılmakmak ıstıyorumm babammmmm demek ıstıyorummmmm artıkkk kızgınlıgımı gozyaslarıma dokmek ıstemıyorum artıkkk ofkemı yenmek sanaa koşmak istıyorumm BABAM!!!!

keske iyisiyle kotusuyle yorum yazacagim yeri geldimi kizacagim yeri geldimi bagrima basacagim bir babam olsaydi da onu anlatabilseydim.baba benim icin cok anlamli ve guzel bir kelime ben 9 aylikken henuz 31 yasinda vermis annem babami kara topraga,33 yasima kadar bu sevgiden mahrum olan ben simdi oglum ve esimden ogreniyorum nasil bir sevgi oldunu.allah herkezi dort gozle buyutsun.kimsenin boynu bukuk kalmasin

biçok yazıyı okudum çoğunda boğazıma düğümlendi bişeyler, bazıları yüreğimi sızlattı delicesine
babamı düşündüm babamı benim babamı
yüreğim ezildi yeniden benim babam nereye koyacağımı bilemediğim baba dediğimde şu an bile yüreğimin oynadığı devasa adam kanım canım herşeyim
benim babam sert mizaçlı sevgisini gösteremeyen hep içinden seven babam yeri geldimi parçalarcasına azarlayan yeri geldimi ölürcesine seven babam
30 yaşına girmek üzereyim bir kez bile doya doya sarılamadığım seni seviyorum herkesten çok diyemediğim babam
evet sertti disiplinliydi ama kolay yaşamamıştı hayatı kolaylıklar görmemişti babasız büyümüş sevgi görememişti gösteremiyordu ama aynı adam bunların aksini ispat etmek istercesine hastalandık mı başımızda sabahlayan babam
30 kez tek başına beni ameliyata yollayan ve her defasında sızlanarak beni ameliyat kapılarında bekleyen sabırlı biçare babam
elinden gelse ömrüme ömür katacak babam
yavrumun ölüsünü verin diye koca bi hastaneyi inleten herkesi acıya boğan babam
yutkunan babam ağlayamayan babam
çaresizlikten 1 ayda bembeyaz saçlara kavuşan babam benim için sırf benim için saçlarını ağartan babam ne yapayım yavrum diye gözümün bebeğine dokunan babam ne diyeyim babam işte sevdam yüreğim devasa babam
yeri geldimi çok uzak yeri geldimiölümüne yanımızda olan babam benim babam başka benim babam bambaşka ne yapsam ne etsem borcumu ödeyemeyeceğim babam boynumu büken babam herşeyim en kıymetlim biçare babam senağlama
daha yazamıycam

Babam canımın yarısı babam.konuşmadan gözleriyle konuşan ,sevgisini sözsüz hissettiren, evlatları için canını verebilecek karekterde,dürüst babam.Sana doymadan senin gibi sevgimi sözcüklere dökemeden boynuna sıkı sıkı sarılıp öpemeden nereye gittin.Seni çok özlüyorum.Keşke gitmeden haykırarak söyleyebilseydim seni sevdiğimi,doya doya sarılıp öpseydim.Ama yapamadım ,sana çekmişim bende senin gibi derinden ama çok sevdim.Bak şimdi haykırıyorum seni çooook seviyorum.ınşaallah beni oralardan duyuyorsundur.Bir gün yanına geleceğim .Mekanın cennet olsun

babam bu dunyada benım guvenemcem....tutanacak tek dalım nefesım... benım ömrümü ALLAH bende alıp ona versin...4 4luk bı ınsan..cok degerlı...senı sevıyorum.babacagım

tek aşkım bitanem yakışıklım allah başımızdan eksik etmesin ben ve eşim ona hayranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…