Bana Babanzı anlatn.....

Her akşam eve geldiğinde cebinde çikolatalar olan ( evlenene kadar ),
Bizi istediğimiz her yere götüren,
Tüm çocuklarının nazıyla oynayan, şımartan, her istediğini yapan ama çocuklarına vurmamasına rağmen bir bakışı ile korkutan,
Dışarıda onu çok bunalttığım bir gün yediğim tokata benden çok ağlayan ve tüm kucağımı oyuncakla dolduran,
Türk sanat müziği söylediğinde dinlemeye doyulamayan,
Okuluma geldiğinde göğsümü kabartan, arkadaşlarıma tanıştırmaktan gurur duyduğum,
Tüm öğretmenlerimin ve ukala müdürümün bile saygı duyduğu,
Hangi meclise girerse girsin sevilen, saygı duyulan,
Aşkım, kokusunu hiç kimsede bulamadığım, 1-2 günlüğüne biryere gittiğinde ceketlerini kokladığım
Hayat adamı, aile babası, çocuklarına aşık, özel ama çok özel bir adam, BABAM...
Şükürler olsun Rabbime ki annemden sonra hiç değilse onu bıraktı bize...

ben gerçek baba nın anlamını türkçe sözlukden ögrendim... o kadar yani...

bazen şaşırttıgıda oluyo ama geçmişi unutturmuyor......

Herkesin babası ne kadarda süpermiş imrendim valla, benim babamla yıldızlarımız hiç barışmadı, aslında sadece benim değil diğer kız kardeşlerimindeKız çocuğu olduğumuz için hiç sevmedi bizi, babadan yana şanssızımda allaha çok şükür kocam süper ötesi biri:))

Sana babamı anlatayım...
Ama karşılıklı otursak bile saatler sürer..
Ben babaya aşık bir kızçocuğu
annemle süren 30 yıllık berbat bir evlilik
başka kadınlar ...
bizden kopamam...

ne kadar sevdi bizi yada sevmedimi onu bilemem
ama ben onu hala seviyorum senağlama

:gitme:canım senle aynı durumdayız benimki gitmek için zamanı bekliyo akciğer kanseri:a015:

Melek babam, bize baktığında gözlerinin içi gülen babam o amansız hastalığa yakalandığında beni korkutan babam.Ama şükür ki atalttık o günleri. Allah bana ana-baba acısı yaşatmasın

Babam..
sevgisini belli etmeyen ne düşündüğümü önemsemeyen, söylediği sözlerle beni bin kere kırsa da hep kedisini haklı bulan düşünvesiz bir kere gelip başımı okşamayan
maddi açıdan zorluk çektirmeyen hiç bir ihtiyacımızı eksik bırakmayan..
umarım bi gün anlarsın beni. benim istediğim sadece anlayış ve sevgi maddiyat değil. yine de.. seni seviyorum babam

Son düzenleme:
canım ....
hayatımdaki en önemli adam
adam gibi adam
ben sevgimi hic belli edemem söyleyemem ama bir gün onu kaybedecek olma düüncesi bile beni aglatmaya yeter
agladığını gördüğümde yıkıldığım adam hasta oldugunda yıkıldıgım adam
hic söyleyemedim belki içimden geldiği gibi ama seni cok seviyorum

BABAM ; hayatımda bi kez daha sahip olamıyacağım en güzel en özel varlık,o bnm bastn beri hayat arkadaşım sırf yaslanmasındn korktumdn byümekdn korkutan kişi...

Benm babam öyle fedakar,öyle duyarlı,öyle sabırlı,bnm babam gençliğini bana adamış bi adam...

Benim babam bnm babam 13 yıl boyunca sırf bn ezilmim üvey anne derdi cekmim die evlenmemiş,ben evlendimde evlenmiş insan.

Benm babam grurlu bnm babam karısının düzenini bzmamak için sadece bi bavul alıp gidn sadece bni iisteyen adam...

Benm babam hala bnm için endişelenen hala arkamda olan,bana sonuna kadar güvenen ve bunu hissettiren insan...

Benm babam bana derdiki sen bnm ysama sebebimsin sen olmasan ben ölürdüm,hayata karşı direnemezdm dien adam...

Benm için çabalayan,okutmak için elinden gelenin fazlasını yapan beni ezdirmeyen...

Benim babam bni 3 yıl oldu evleneli hergün arayan sesimi duyan insan ''yemin edebilirim''

Benim babm senelerce bana bakması için annesiyle kardesleriyle yasamayı göze almıs insan

Benim babam her aksam evi arayıp kızım sana bu aksam ne getiriyim deyip istedimi alan getiren insan

Benim babam bnm herseyim ona herseyimi feda ederim ve onu kaybettim gün hayata nasıl direnirim gercektn bilmiorum onu cok seviyorum

Benim babam tv de doğum yaapn birini görse ablmda olduğu halde benm dünyaya geldim saamanı dşünerek o heycanı yasayarak gözleri dolan insan HERŞEYıM BNı BIRAKMASIN ÖMRÜM BOYU inşallah...

anneme sürekli siddet uygulayan, yeri geldiginde bana ve kardesimede uygulayan, sürekli bagirip cagiran, agresif ve hic sacimi oksamamis tatli söylememis fakat maddi anlamda hicbiseyini eksik etmemis bir babam var.

Birbirine taban tabana zıt iki duyguyu hissettirdi kendisine karşı.
İçime dokunan bir özlem ve kendimden de nefret edicek kadar nefret beslediğim kişi.

Babama karşı hissettiğim duyguyu tanıyamamam ise ayrı bir acı.
Aylar oldu küs benimle.. Konuşmuyor.. Ben ise özlüyor muyum seviyor muyum hissim ne, anlıyamıyorum..

Geçen gün doktora gittim, derdim vardı anlattım.. doktor bey de açıkladı.. çıkarken gayri ihtiyarı çok babacan birisiniz, teşekkür ederim açıklamalarınız için dedim.. sonra ben neden böyle dedim, dedim kendi kendime..

allah başımdan eksik etmesin ama içim bomboş ona karşı.çocukluğumdan beri hep bir mesafe var babamla aramızda.bazen düşünüyorum nedenini.annemin bizi babama karşı şivşelemesidir heralde.baban içiyor,eve para bırakmıyor vs.....önceden iyi bir işi vardı maddi durumumuz iyiydi.şimdi emekli.ama inanın babam benim çeyizime 1iğne dahi almamıştır.17yaşından itibaren babamın bana 1sakız aldığını hatırlamamam.kndim çalıştım,herşeyimi kendim yaptım.ondan sadece eşimin ve ailesin
in yanında beni utandırıcak bişey yapmamasını istiyorum.babam olduğu için kesinlikle utanmıyorum yanlış anlamayın.ama sigara için para için nerdeyse dilenicek.bu yüzden ona hem acıyorum hemde beni evlenmeye mecbur ettiği için kızıyorum.mutlu huzurlu bir ailem olsaydı evlenmezdim.evliliğimdede bu kadar sıkıntı çekmezdim.baba gibi bir babam olsaydı beni eşim bu kadar ezemezdi

canim sana aynen katiliyorum daha ekleyebilecegim bir cok soz var ama hangi birini yazayimki
Babam babalarin en iyisi bir tanesi bizim icin yaptigi ve hala yapmaktaga oldugu fedarliklar bizim icin bu kadar calismasi bana sonuna kadar guvenmesi benim her kararimi sonuna kadar destklemesi babam gozumde okadar yuzelesiyorki ve hayatta istedigim en cok sey ona layik bir evlat babamin benimle gurur duymasi umarim bunu basarabilirim
yine uzattim kisaca Rabbim babami bizim basimizdan eksik etmesin
SENI COK SEVIYORUM BABACIGIM :asigim::asigim:

birbuçuk yıl önce kaybettim canımm babamı. ansızın. kalp krizi geçirmiş. yetişemedim bile acısı öyle büyük ki. öyle özledim ki.. nasıl severdi bizi. ben onun gibi bir baba hayatımda başka görmedim. şu anda bile bunları yazarken gözlerim doluyor. kelimelerin kifayetsiz kaldığı, anlatılmayacak bir baba benim babam... canım babam. seni çok seviyorum ve çok özledim. tahmin edilemez..

suan sabah mahmurluguyla ne kadar sairene yazip ona layifk bir tasvir yapabilirim bilmiyorum

o ilk önce baba
yakisikli
atletik
centilmen
kibar
sair
hayattaki felsefesi "hosgörü"
her kötülügü nasil iyilige cevirebilirim kaygisiyla yasayan bazen bu huyuyla bize yeter dedirten babammm

dünyanin en saygili insani

saygisiyla beni öyle yüceltirki ezilirim onun bana olan saygisinin yaninda ben ne yapicagimi bilemem
kisacasi dünyanin 8. harikasi benim BABAM

Babam..

Sözcüklere dökülemeyecek kadar yüce gönüllü babam..

Aşkların en güzeli babam..

Yaşadıklarımızı sorsalar eksiksiz anlatabileceğim 23 senemi birlikte geçirdiğim babam..

Hiç kalbimi kırmayan, sorgulamayan, yargılamayan, herkese inat elimden tutan babam..

Bütün kaprislerime boyun eğen, her türlü şımarıklığıma tebessümle karşılık veren, kimsenin veremeyeceği sevgiyi sunan babam..

Annemin ilk aşkı babam..

Sevgiyi, saygıyı, değer vermeyi, insanlığı öğreten babam..

İlk ve son aşkım babam..

Hayatımdaki ilk ve en değerli erkek babam..

Çocukken evleneceğim adam sandığım babam..

Onun için milyonlarca cümle kurabileceğim babam..

Karşısında sevgimi anlatmaya çabalasam, heyecandan kalbimi durduran tek adam babam..

Sıcacık elleri olan babam..

Güzel bakışlı babam..

Yaşanılanların en güzelini yanında yaşadığım,yaşayacağım babam..

Kaybetmekten korktuğum yegane varlık babam..

Adı geçince kalbimi coşturan babam..

Hep yanımda kal babam..

Çok seviyorum seni babam...

Babam, canım, kanım, ilk aşkım, en büyük korkum, önemsediğim insan,
en büyük desteğim, mutluluğum, güvencem, huzurum.
Babam başka bir duygudur, yazsam kitap olur.
İyiki varsın babam canım benim, iyiki varsın, iyi ki senin kızınım...

Babam
annemle babamın arasında yattığım zamanlardan beri onu kaybetmemek için sımsıkı sarıldığım ve hala aynı çocuk kalbiyle Allahın onu bizden almasın diye tüm varlığımla dua ettiğim insan
babam
annemin bile bahsederken o benim evimin direği aşkım herşeyim kocam anam babam abim ablam kaynanam kayınpederim en büyük yarenim dediği insan
babam
göğsüne yaslandığımda beni dünyanın en mutlu insanı yapan sırdaşım arkadaşım dert ortağım yol göstericim annemle beraber bizler için canını bile hiç düşünmeden verebilecek onu dinlerken huzur bulduğum beni anlayan belkide tek kişi
babam
keşke babama olan sevgimi bu satırlara sığdırabilsem O benim Herşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…