gözlerim doldu..
babam hayatta çok şükür, çoook seviyorum onu ama nedense sebepsiz sorunlarımız var..mafoldumben hiç konuşmayız..biyerde yalnız kalsak oturp sohbet etmeyiz..bu çocuklutan beri böyle gelmiş, gidiyo işte..o kadar soğuğuz ki birbirmze..tıpkı yabancı gibi..
gerek duymadıkça konuşmayız, iki laf etmeyiz..
bu sabah beni işe bıraktı, arabada hiç konuşmadık..sadece inerken hadi görüşürz dedim, o hiç bişe demedi.
iyi dersler kızım, akşam görüşürz, kolay gelsin falan demesini bekler insan doğal olarak ama tık yok..
çok garip bi ilşki biizmki anlatamıyorum daa..beni çok sevdiğini biliyorum. hatta çoğu zaman kardeşlerim sitem eder, bizi bu kadar sevmiyo diye..ama işte iletişim kopukluğu mu nedir bilmiyorum..
aşamadığımız bi duvar var aramızda..o kadar çok üzüyo ki bu beniii..
onu kaybdersem bi gün, en büyük pişmanlığım, bi gün bile boynuna sarılıp canım babam dememem olcak:gitme:
bana annenizi anlatını görünce hemen annemi anlatmaya başladım. ama babama gelince bir an duraksadım. babam aslında çok iyidir, hiçbir şeyimi eksik etmez, sıkmaz, karışmaz, hatta konuşmaya bile utanır herkesle. yufka yüreklidir, bazen zoruna giden bişey olunca oturur çocuk gibi ağlar.
ben babama hem kızıyorum hemde çok seviyorum. tek bi kötü huyu var, içkiye düşkündür. etrafa zarar vermez, sadece çok konuşur. ben içmeden konuşmasını isterim, ama o hep içip gelir, bana sarılır öper sever. eskiden annemi dövermiş, annem bana hamile kalınca, babam aldırmasını istemiş. ya kız olursa, benim kızıma da başkası el kaldırırsa diye istememiş. sonra ben olduktan sonra bi daha anneme elini sürmemiş.
bilmiyorum yaa, babamın ailemize çok düşkün olduğunu biliorum. ama keşke daha yakın olsaydık. beni de kendine benzetti, arada içimden gelse, anneme babama sarılıp öpsem sonra hemen utanıorum, ayıp bişey yapmışım gibi.
babamın bana içmeden söylediği tek bir söz, onun bütün hatalarını kapattı. evlendim, baba evinden ayrılırken, "ne olursa olsun baban hep yanında" dedi. bu belki size çok basit bi laf gibi gelebilir. ama benim için bi mucize... allah başımdan eksik etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?