Bana Babanzı anlatn.....

yarama parmak bastiniz...babami 18 yasimda kaybettim...bir ay sonra 3 yil olacak...lise yillarimda onunla hic anlasamazdik...hep tartisirdik...ben asi kiz, o da asabi babaydi...ona kuserdim, ozur dilerdi...odamdan cikardim mutfaga gitmek icin, onun odasinin onunden gecerken ''seni cok seviyorum biricik kizim'' derdi, ben de ona kizgin oldugum icin bir cok zaman cevap vermezdim...oyle gecer giderdim...sana hic doyamadim baba...tartismaktan baska ne paylastik seninle? kucukken bana masal anlatirdin, gezdirirdin, en sevdigim kiyafetleri, yiyecekleri, oyuncaklari alirdin...annem sana yaramazlik yaptigimi soylese ''benim kizim yapmaz oyle sey'' derdin. en kucuk cocugun oldugum icin bana hic kiyamaz, uzulmeyeyim diye hastalandigini bile bana soylemezdin...sana cok haksizlik ettim...cok uzgunum mafoldumben gerci seninde ailene yaptigin bazi seylerden dolayi aramizdaki iliski en basindan negatif baslamisti ama keske bu hayattan bir gun gocup gitcez diyip eski gunleri unutsaydim, o kadar asi olmasaydim...seni cok seviyorum...beni cok erken yasta babasiz biraktin...yerini hic kimse dolduramiyo...kimi babasiyla gorsem gozlerim doluyo...surekli ruyalarimdasin...hep hasta halin gozumun onunde...ruyalarim hep ayni...ozlemin bitmek bilmio...artiyo...hic biseyimizi eksik etmedin, hep ailen icin calistin didindin...kendini bu yuzden heba ettin erken yasta hastalandin...seni hakkini ne yapsam odeyemem tek istegim hatalarimi affetmen...

annemi aldattığı için, anneme maddi-manevi zarar verdiği için ve bunca yıldır bize çektirdikleri için....
çevresinde iyi bir insan olarak tanınmasına rağmen, ailesine karşı aynı saygıyı ve sevgiyi vermediği için...
gözümüzün içine baka baka yalan söylediği için...
üç kuruşun hesabını yapıp, bir çok şeyi kısıtladığı için... ve daha sayamayacağım bi sürü nedenden dolayı sevmiyorum. malesef...
baba sevgisi çocukluğumda kaldı. neden mi? çünkü çocuktum,ondan korkuyordum ve her istediğini yapıyordum. işte o günlerde seviyordu beni,sesim çıkmadığı için...

herşeyden vazgeçerim ama senden vazgeçmem dediğim ,gözümde devleştirdiğim ,kalbimin çook farklı biryerine koyduğum,her zaman ilk tercihim olan ,ıssız adaya düştüğümde:))) alacağım tek şey sensin babam ; son yıllarda bizi çok üzsende ,seni seviyorum bee ..

babam bambaşka bi adam... bazen kızar, bazen küser, bazen uyduruk şarkılar söyler

ama hiç bi zaman et tırnaktan ayrılmaz... herkese karşı çok güzel savunur beni... kötününde kötüsü olsamda millete laf dedirtmez korur kızını... çoğu zaman fikirlerimizden dolayı çatışırız. çnkü birbirimize çok benzioruz. o da bende dik başlı dediğim dedik insanları. bu da sorun oluyo tabi ama genede bi çıkar yol buluyoruz yaa.

anlatılcak ne çok şey var aslında

size babamı anlatayım arkadaşlar 16 yaşındayken annemi kaçırıp evlenen ve acı dolu yokluk dolu yıllara mahküm eden ard arda 5 çocuk yapana vurdum duymaz çocuklarına bir gün bile bir tatlı söz söylemeyen emeklilik yıllarında eşiyle zaman geçirmek yerine onu evladı yaşında bir hayata kadınıyla aldatan elindeki avcundaki herşeyini o kadına yediren mallarını onun üzerine geçiren hatta evlatlarının oturdugu evlere gözünü dikken onlara tapu benim üzerime diyip şantajla ya bana ev alırsınız yada evleri kadının üzerine yaparım diyip bizlerden kendi evimizi satın almamız için zorlayan tam 5 aileyi zor durumda bırakan adi kendini bilmez bir varlık benim babam daha 4 ay oldu dogum yapalı ve üzüntüden bebegimi emzirdigim sütüm kesildi bir baba bunları yaparsa bir evlat olarak ben ne yapayım ondan sevgiyle asla bahsedemem çünki baba sevgisi nedir bilmiyorum ama allahıma şükrediyorum bana öyle bir eş verdiki iki kızımada çok güzel babalık ediyor ve banada baba sevgisinin evladına nasıl gösterildigini gösteriyor keşke boynuna sarılacagım babam diye kokusunu içime çekecegim bir babam olsaydı çok üzgünüm çok millet bayram yaparken biz nerden para bulacagız derdine düştük yüzümüz gülmez oldu seni allaha havale ediyorum baba bundan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum işte benim babam arkadaşlar

birsürü prens olabilir ama tek kral babam..sözünü çok sevmişimdir...baba sözünü babamı evlendikten olgunlaştıktan sonra çokdaha iyi anladım....benim BABAM GİBİ HİÇ Bİ BABA olamaz dedim kendime oo tüm hatalarıma ragmen bana hep kucak açan , ben onu dinlemediğim halde aradan geçen zamandan sonra beni inanamadığım kadar sahiplenen mükemmel bi insan...kendi halindee evini geçindirmeye çalışan bir dediğimizi iki etmeyen insan senin değerini geç anladım ama uğruna herşeyi feda edebilecek kadar çok iyi anladım şimdiki aklım olsa sözünü iki edermiydim babam...SENİ ÇOK SEVİYORUMMM tanıdığım en mükemmel erkek

Babam... sinirli olduğumda beni sakinleştiren, annemle hep aramda köprü olan, ona haksızlık yapsam bile alttan alan saran-sarmalayan, çıkarcı olmayan tek erkek....
Hayatımın erkeği babam...
O benim kalbimin kralı.
:asigim:
Hayatımda gördüğüm en şık erkek...
Bakımlı kibar sürpriz sever...
Biraz asabi ama yufka yürekli.
Duygusal...
Bakımına konuşmana hareket tavırlarına en yakın insanı bulduğum gün arkama bakmadan evlenebilirim ancak baba....
Sen benim herşeyimsinnnnnnnnnnnnnnn!

Babacığımmmm.... Beni 19 yaşında terk etti hem bana hem bu dünyaya veda etti. Son yemeğini elimden yedi son suyunu elimden içti... Evden çıkarken son kez gözüme baktı veda ettii...... Baba sevgisi öyle güzel öyle anlamlıki... Babammmmm o gittiğinden beri eksik bir yanım o gittiğinden beri ben eski ben değilim yıkık dökük hayatım..... Babammmmmm bambaşka anlatsam kelimeler yetmez ama bulunmaz benzetilmez yerine konmaz babası olanlar değerini bilin ah babacığım bir kez daha bir saat daha dünyada kalman için canıımı verirdim

babamm, baba kelimesi bana yabanci acikcasi yillar önce ayrildilar annemden ve o beni sadece dogum günümde senede bir kere aramaktan baska bir sey yapmadi

bazı huylarını tamamen aldığım bazı huylarına anlam veremediğim, çoğunlukla tahammül edemediğim, bir süre daha birlikte yaşamak ve katlanmak zorunda olduğum huysuz, asabi,sinirli,bencil ve cimri insan. ailedeki herkesi üzüyo ve kırıyo ve bu yüzden kimse onunla görüşmüyo sadece annem kardeşim ve benle görüşüyolar. onun ailesi de dahil. kardeşlerini küstüren, her sinirlendiğinde anlamsız şekilde anneme bağıran ve bu yüzden beni çileden çıkaran, 6-7 sene önce küçükken ve daha cesurken "bir daha anneme bağırırsan seni öldürürüm"diyerek üstüne bıçakla yürümeme sebep olan bi insan. hani kızlar babalarına benzeyen erkeklerle evlenir ya da onlardan hoşlanır derler. benim için asla öyle olmadı. bazen ona öyle nefretle bakıyorum ki... kendi bildiklerinden başka kimsenin fikrine önem vermeyen, dünyanın merkezinde kendinin olduğunu sanan biri o. acıyorum, yalnız. canım anneme de acıyorum, üzülüyorum. keşke sihirli değneğim olsaydı babamı değiştirebilecek... çok şey söyleyebilirim, kin kusabilirim. artık hiçbir lafını ve ses yükseltmesini umursamıyorum ve bunu "seni kaale almıyorum" diyerek dile getirmiştim yakın bir zamanda. bu sefer de bana "asi kız oldun, seni böyle mi yetiştirdim, o zaman benden birşey isteme" diyerek yine sinirlerimin bozulmasına sebep oldu.ailede herkesin psikolojisinin bozulma sebebi oldu adam. annemin ya da kardeşimin de arada kalmasını istemiyorum artık. baba(m) varken mutlu olamıyorum. en kısa zamanda çalışmaya başlayıp evden ayrılmak istiyorum. ama bu sefer de annemi düşünüyorum, bensiz mutlu olur mu diye. offfffff bıktım. içimi döküp rahatlıyo olmak isterdim:)

sizin hiç babanız öldü mü?benim bir kere öldü kör oldum demiş şiirinde cemal süreyya.aslında bu dizeler bile yeter baba sevgisini anlatmaya.onsuz bir hayatı düşünmek istemiyorum çünkü aklıma geldiği anda gözlerim doluyor.canım babam hayatımda gördüğüm en güçlü en karakterli yalansız dolansız içinde inanılmaz bir insan sevgisi olan nadir insanlardan biridir.herşeyiyle dört dörtlük bir insandır bir de üstüne yetmezmiş gibi yakışıklıdır :)

Babam mı bam telim o benim hayatımdaki duruşum örnek aldıgım hayran oldugum tek insandır babam içim o kadar çok acıyoki şuan sıkı sıkı sarılmak için neler feda etmezdim Allah razı olsun babamdan mekanı cennetolsun 3 yıl oldu kaybedeli 30 yaşındayım ama halaaa ona çok ihtiyacım var gülüşüne fikirlerine imalı bakışına her şeyine ahhh ahhh
Her sorunumu anlatırdım dinlerdi kısa ve öz konuşurdu ama herşeyide çözerdi . Kartopu oynardık tavla oynardık ne biliyim ya despot babalardan degildi yani herşeyimde benim kendimi o kadar eksik ve yanlız hissediyorum ki bu içimdeki boşluk hiç kapanmıcak zamanla alışılır derler ama öyle olmuyo zamanla özlemde artıyo ve çok daha acı veriyo insana ahh ahhh

soruna cvp veriyim cnm evet öldü tam tamına 3 yıl önce hayat eskisi gibi olamıyo bayramlar zehir gibi geçiyo hiç bir şeyin ama hiç bir şeyin asla eski tadı yok bir yanım yarım yani benimkide çok yakışıklıydı yakışıklı babanın kıymetini bil hatta git öp şimdi yarın ne olacagını bilemiyoruz malesef :gitme:

benim babamda annem gibi duygularını gösteremez belkide yapısaldır.ama akciğer kanseri obirgün fazla yaşasın diye gözünün içine bakıyorum sarılıp öpmek istiyorum seni çok seviyorum diyemiyorum çünkü hiç yapmadığım yaşamadığm bir durum

benimde babam bir melek çok seviyorum babamı
şimdi ondan çok uzaktayım ve çok özlüyorum onu:çok üzgünüm:
allahım uzun ve sağlıklı ömür versin babacığıma:1hug:

çok geçmiş olsun babana canım
bende senin gibiyim canım ya biraz çekingen bir yapım var
nedense anneme babama sarılıp öpmekten çekiniyorum.oysa kız kardeşim babamı çocuk gibi sever sarılır öper ona özeniyorum ama ben yapamıyorum:kedi::kedi:
saçmaladığımın farkındayım ama elimde değil maalesef

canım babammm senı cok sevıyorumm bıraz mesafelı olsak herseyı paylasamasakta sen mukkemmel bır babasın Allah senı basımızdan eksık etmesın canım babam ıcınde hıc kötuluk yok ınsanlara ıyılık yapmaktan baska bır dusuncende yok kalbın cok temız ve saf Allah acını göstermesınn babammmm

hasta olduğunu bilmeden ona mektup yazmıştım çerçeve yptırıp babalar günü hediyesi olarak verdim içimden geçip diilendiremediğim tüm duygularımı yazdım.okurken ağlamış şimdi o çerçeve evin en güzel yerinde bense kendi yazdığımı okuyamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…