Bana Babanzı anlatn.....

Benim babam bi tane ...Sevgisini belli etmeyen,sarılıp öpmeyen fakat kızları gelin giderken düşüp bayılacak kadar düşkün,çocukları için kaç yaşına kadar her işte çalışmış didinmiş,hasta olduğunu öğrendiği çocuğuna ağlayarak başında bekleyen bir babadır o.
Babacığımı çok özledim Allah onlara uzun ömür versin

2.5 sene oldu bu hastalık seni pençesine alalı.hiç çok hastayım yoruldum bıktım demedin ama.yüzün hep güldü.2.5 sene birden bire sesin gitti konuşamadın ama yinede hiç vazgeçmedin susmadın.hep güldürdün bizi.hep yanımızdaydın arkamızdaydın.hastalığının her anında yanında olan anneme bile hiç hissetirmedin çektiklerini.o senin hem eşin,hem doktorun,hem hemşiren,hem arkadaşın oldu.oda bir gün bile off demedi.hep iyileşeceğini umdu hep umutlu oldu.bitmek bilmeyen kemoterapiler,ışınlar,ilaçlar,testler hiç birşey seni yıldırmadı.ama yinede o lanet hastalık hiç yakanı bırakmadı her geçen sene yenileriyle geri geldi içini sardı sarmaladı.bizim sarmamıza izin vermedi.
hastanedeki o son 3 günümüz hep gözümün önünde.babam gidiyordu evet ama ben hiç birşey yapamıyordum.biz henüz hazır değildik oysa.hep "hadi yeter eve gidelim" diyeceksin diye bekledik.ama demedin.
sonrada birdaha açmamak üzere gözlerini kapattın.....günün ayın saatin bir anlamı yok.sen gittinnn.....ellerinden tutup gittiğimiz o hastaneden bensiz soğuk bir sedyenin üzerinde ayrıldın
seni hiç öyle görmemiştim ben.en acı çektiğin anlarda bile ehh işte iyiyim demiştin en kötü.

Ama gittin......66 yaşında o lanet hastalığın pençeleri arasında kayboldun gittin.nice gidenlerin peşinden gittin.bu hastalık yaşlı genç çocuk kadın BABA dinlemiyor ne yazıkki

Rahat uyu babacım...seni çok seviyoruz

Bundan 18 sene önce babama kanser teşhisi koyulduğunda ben henüz ilk okul 4. sınıfa gidiyordum. İki senemi babam için dua ederek ve göz yaşı dökerek geçiren olgun bir çocuktum ben. Allah'ım bana babamı bağışladı, 18 sene daha beraber yaşadık onunla bana üniversiteyi okuttu, evlendirdi ve bir gün babamın ayakları uyuştu tansiyonu yükseldi, dengesini kaybetti.Biz büyük bir sorun olduğunu düşünmeden babamı kaldırdık hastaneye ancak babam beyin kanaması geçiriyordu. 3 gün boyunca önce ayakları, sonra kolları sonra da göğsünü tuttu ve babam konuşamaz bi hale gelip oradan da yoğun bakıma kaldırıldı. orada da bir gün kaldı, toplamda 3 gün sonunda babamın cenazesini teslim ettiler bize. Babam 25 sene boyunca bana elini bir defa kaldırmadı, bir kere küfür etmedi, bir kere olsun "sensin" bile demedi. Sen benim gözbebeğimsin derdi. Elimde olsa saçlarının her bir teline bir altın takmak isterdim derdi. Beni bu hayatın çirkefliklerinden korumak için babam beni tam 25 sene cam vitrinin bir rafına oturttu ve hiç oradan kaldırmadı. O öldükten sonra ise neler yaşadığımı siz tahmin edin. Ne haksızlıklar, ne yalanlar, ne çirkeflikler, ne... Ben bu 25 yılımı babamla o kadar içime sindirerek yaşamışım ki ardından gördüğüm bu şeyler yıldırmadı beni. Dimdik ayaktayım babcım sensiz bu 7. ayım daha çok özledim seni, ama dimdik ayaktayım, seni çok seviyorum, ömrümün sonuna kadar da çok seveceğim.....senağlama:a015:

benim babam olmasada gerçekten çok seveceğim insan,

sabırlı, anlayışlı, Allah'ım uzun ömürler versin sana:)

ne yaparsam yapamayım katlanan,bana çok umut bağlayan, her durumda bana güvenen tek insan umarım Allah bana hayallerini gerçekleştirme fırsatı verir

eve bir dakika geç gelse delirdiğim, bazen beni çok kızdırsa da herhalde ıssız bir adaya düşse yanıma alacağım tek şey babam olurdu herhalde

bi gün bir söz duymuştum çokkk çookk doğru:)

bir gün elbet prensimi bulucam ama babam hep kral olarak kalacak

Allah rahmet eylesin.... babamı da 13 yıl önce beyin kanamasından kaybettik...hala bayramların ve babalar gününün tadı yok önemli bir parçan eksik gibi geliyor...en mutlu zamanlarımda yanımda olamayışına çok üzülüyorum hep mutluluklar eksik kalıyor... çocukları çok seven bir insandı nasıl bir dede olacağını çok merak etmişimdir... Hepsinin mekanı cennet olsun

En çok sevdiğim ve en çok nefret ettiğim ilk adam ..Yaşayamadım ki neyi nasıl anlatayım ..

Ben hiç o duyguyu tatmadım yanımda sağ olmasına rağmen.Ellerinden bile bayramdan bayrama öperim ki öyle izin verir.Daha babacım diye sarılmışlığım yoktur.Atar bir kenara hemen döverim rahat dur diye ah be hayat.Aşığı olduğum babamı isityorum sevgisi ortada olan beni dinleyen :çok üzgünüm:

canım babam
yazarken bile gözlerim doluyo...o kadar çok seviyrumki onu hayatımdas tanıdığım en mükemmel insan babamdan daha iyi bi insan olduğuna inanamıyorum bi türlü çünkü hiç karşılaşmadım onun gibisiyle..

annemin yeğenleri bile babamı çok sevmişlerdir.
girdiği her ortamda saygı gören, herkesi kendine hayran bırakan, küçük büyük herkese kendisini sevdiren en umutsuz anlarda bile bizi güldüren,
trafikte biz söylenirken arabayı kullanan o olmasına rağmen bizi sakinleştieren,
adet oldğumda ayaklarıma masaj yapan mükemmel bi baba....

evlendim ama beni aramadan bi gün geçirmez annemden daha yakındır.
Allah başımızdan eksik etmesinn
hep du ederdim babama benzeyen biriyle evleneyim diye Allah şükür eşimde babama çok benziyo.
canım babam seni çok seviyorum.....

Keşke benimde iyi yönlerini anlatacağım bi babam olsaydı.Allah kimine baktırıyor kimine bıktırıyor

babam... benim ilk aşkım... en iyi arkadaşım... hatta o kadar iyi ki kocamla ilk tanıştığımızda babama anlattım.... kızlar anneleriyle konuşurya böyle şeyleri... babamla konuştm ben... babam arkadaş gibidir.... yufka yüreklidir... bazen kızar ama hemen biter kızgınlığı.... asla küs kalamassın ya bazı insanlarla işte babam öyledir.... evleneli 2 yıl oluyor ama her gün konuşmadan duramayız... ayını şehirde yaşamamıza rağmen hemde... her sabah aynı saatte arar... dakika bile sektirmez... Allah eksikliğini göstermesin....

Bitanem babam,
hayat bana onunla sürekli zaman geçirme hep yanında ve birlikte olma şansı vermedi
şuanda bile yazarken gözyaşımı tutamıyorum.babamdan ayrı zaman geçirmek hep canımı acıttı
6 yaşımdan beri annemle babam ayrı ve ben annemle yaşıyorum..
hep özenırım babaları yanında olan insanlara,
babam mükemmel bir insan arkadasım canım bitanem onu çok seviyorum
ama keşke hiç ayrılmasalardı ve bende bir ömür bitanem babamla birlikte olsaydım..
Allah onu başımdan eksik etmesin...

ben babami icimde coktan öldürdüm beni cok caresiz birakti cok aci konustu ve benim icin öldü yasiyor ama benim icin ölü

Ne acı. İnsanlıktan nasibini almamış.

çok acı çektirdin, çok yoksun, biçare bıraktın bizi. o kadar kızgındım ki sana ölmeni defalarca istedim. ama kanserden, 9 ay gözümün önünde günbegün eriyerek bitirerek değil. yaşarken de giderken de bitirdin hepimizi tek güzel bi anım olsun istedim seninle, diğer babalar ve kızları gibi ama olmadı..her gece nerdeyse rüyamda görüyorum seni, hem sarhoş hem hasta..rüyama girmesen artık olur mu çok yoruldum baba çok...

canımın canı gözümün nuru babam ..ömrünü biz çocuklarına adadı ailesi için herşeyi yaptı bizde onu ödüllendirdik hayırlı birer evlat olarak ama göremedi hirbirşeyimizi ne evlendigimizi ne çoluk çocuga karıştığımızı ...o lanet hastalık aldı götürdü seni bizden ..gözlerimizin önünde eridin bittin ..herzaman aklımızda yüregimizin en derin en özel köşesindesin babacım hiçbir sevgi tutamaz yerini ...mekanın cennet kabrin nurla dolsun babacım ..

bazılarınız o kadar guzel seyler yazmıssınızkı agladım okurken..ne guzel anılarınız olmus babalarınızla ne gzel gunler gecrmssınız keske benım babamda sızın babalarınız gıbı olabılseydı..degerını bılın babalarınızın insallah hep boyle mutlu olursunuz ınsallah evlendıgım zaman esımın babası bana baba olur...

ah gözümün nuru ,,
kokusu herkezşn kokusundan güzel olan ama yanına gidip bir oh çekerek koklayamadığım babam ,,,,dağ gibi arkamızda.............. tertemiz kalplim..............bu evden duvağımla çıktığımda gözüne bile bakmaya kıyamadığım...................okumamızı çok ister kimseye muhtaç olmayalım ister ama kıymetini bilemediğimiz...........canım,gözümün nuru mis kokulum iyi kaplim ,,,,,kötülük yapana allahın emri diye iyilikle yanaşan.........ahhhhhhh babam ,,,,,,,,,,şöle sarılıp doya doya öpemedğim...........değerlim kıymetlim,,,,en ufak bir hastalımda işini bırakıp beni doktor doktor gezdiren bişeyim olmasa da içim rahat etsin diye rahatlayayım diye yine doktor doktor gezdiren.........ah gözümün nuru babam ....kimsenin eline bakmayalım diye parası olmasada gidip yüz kızartarak boyun eğerek borç isteyen.......ah mis kokulum ah ciğerparem..........selvi boylu babam .......iyiliği herkeze ama herkeze dokunan iyilikle tanınan..........arkasından söven pisliklere yardım eden(bunu bildiği halde)...........................babamı kimseye anlatamam anlatılmaz yaşanır benim babam .......iyilik eden kötülük bulurmuş ya bunu birebir yaşayan ama susan.........ben kimseye çıkıpta babam beni bundan eksik etti sevgisinden mahrum bır
aktı diyemem dilim tutulur dersem .........en fakir günlerimizde bile bizi doyuran canımın içi biricik babam ...ben okuyarak sana layık olamadım ama yüzünü yere eğdirmeyeceğim babam.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…