Bana Babanzı anlatn.....

babanız yaşıyorsa kıymetini bilin...ben babamı çok özlüyorum....babama bir kere daha sarılmak için neler vermezdim...baba kız herzaman birbirine düşkündür allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın........

ahh babam canım babam.keşke babamda kızımı görebilseydi nasıl severdi tahmin bile edemiyorum babam kız çocuklarına düşkündü..yazılanları ağlayarak okuyorum zor bir durum..allah herkeze sabır versin.....

Babam !
Benzedigim adam...
Ne olursa olsun,ne durumda olursam olayim,nerede ve ne zaman cikmazda olsam babam var nede olsa dedirten koca cinarim.
Kimi zaman tartistigim kimi zamanda karsi tarafta oldugum ama herzaman bana omzunu sunan dayanagim.
Dugunumde Fergat Gocer in Kizim sarkisiyla tum davetlilerin onunde aglayarak benimle dans eden,bir lafiyla da dunyaya meydan okuyan mert adamdir benim babam.

Benim babam,canim babam...

25 gün oldu ben evleneli.. yokluğunu çok hissettim babamın.. hoş ben 12 yaşımdayken vefat etmişti.. vefat etmişti etmesine ama yaşarkende ölü gibiydi yaşarken bile annemle benim yanımda değildi.. alkolikti babam hiç ayık olmazdı doya doya sarılamadığım, doya doya babam diyemediğim babamı şuanda öylesine özlüyorum ki. varlığında yanımızda olmadığı için hiç birşey paylaşamadım.. paylaşsaydım iyi anılarım olurdu fakat benim anılarım babamın anneme yaptığı kötülüklerden ibaret, kötüydü anılarım hep.. annem 2. kez evlendi ve evlendiği kişi benim öz babamdan ileridir.. öz babam gibi severim ama sevsemde öz baba gibi değil ki.. yerini tutmuyor hiçbirşey

Babam..Aslında Çok Süslü Kelimeler Yazabilirim Onun İçin..
Bize Çektirdiği Onca Acının Onsuz Yılların Son 2 Senedir Telafisini Yapan Kişi Desem Özetlerim..
Ama Yinede Olsun Seviyorum Onu..Varolma Sebebim..Dik Başlılığımı Ondan Almışım Herkese Göre..
İyiki Varsın Babacım.. Sık Sık Dile Getiremesemde.. Gözümde Eski Anılar Canlanıp Öfkeye Kapılsamda Seni Çok Seviyorum..

Arkadaşlar benim en hassas noktama değinmişsiniz.Ben anne babası ayrıılmış buruk bir çocukluk geçirdim.Babam annem vardı ama hiç yakın olamadık.Babam erkek evlat istemiş.Ablam doğunca ilk çocukta bişey dememiş.arkasından erkek beklerken ben doğmuşum ve beni istememiş.Annemde istememiş demekki beni babannem almış.Ben orta okula kadar babannemle yaşadım.ana baba kardeş görmedim.benden sonra erkek kardeşim olmuş.ona dört ekke sarılmışlar.işin garibi biz bu tür ayırımcılıkları doğu tarafında cahil insanlar yapar biliriz.Ama benim annem ilkokul öğretmeni babam banka müdürü.ben çocukluğumda babası ile kolkola gezen çocuklara hep imrenerek baktım.başıma bişey gelse hep babam korusun diye bekledim.sokağa çok fazla çıkmaz kitap okurdum.içim hep buruk ve üstümde hep hüzün vardı.gerçi annemde fazla ilgilenmezdi.annem babam sonra ayrıldılar.ama ablam ve kardeşim hep onlarlaydı.neden ben ayrı yaşadım neden beni sevmediler bilmiyorum.üniversiteye giderken birisiyle tanıştım.çok üstüme düştü çok peşimden koştu.o sıralar kendimi çok yalnız hissediyordum.belkide baba hasretinden.sadece ailem olsun beni sahiplensin diye o kişiyle evlendim.kızım oldu.eşimle aramızda problem yoktu.hep bana sevgisinden bahsediyordu ve mutluydum.kızım büyüyünce babasının koluna girerek gezmeye başladı.onlara arkalarından bakarken çok seviniyordum.benim babamla kuramadığım tabloyu onlar kurmuştu.hep allaha şükrettim.Ama evliliğimizin 15.yılında eşim başka kadına aşık oldu ve gitti.Hayatımda yaşayacağım en büyük acı.içim o kadar acıyorki anlatamam.Kusura bakmayın konuyu dağıttım galiba.baba sevgisi başka yerlere kaydı.Ama baba sevgisi deyince kendi çocukluğum ve kızım çocukluğu aklıma geliyor

ya arkadaşlar bu nasıl topic yaa.babam çok şükür sağ ama insanın içini acıttınız yaaa.iş yerindeyim şuan inan oturup ağlıcam şimdi.aile bambaşka bir şey kimseyi ailesiz bırkamasın rabbim

Babamı kitap olarak yazmam seri olur heralde ...Babamı çok severim bir o kadarda korkarım babam bir defa sarılıp menfaatsiz sevgisini göstermemiştir bizlere şevkatle saçlarımı okşamasını çok arzu ederdim ama babam başkalarına ilgi gösterirdi ..Yinede her şeye rağmen babamı çok seviyorum buyaşıma kadar sevgisini doya doya hissettirmesede onu çok seviyorum oturup bir bardak çay içemesemde muhabbet edemesemde benden bizden kopuk olsada onu çok seviyorum hataları çok olsada ondan hem nefret ediyorum ağlayıp hasta olacak kadar hemde çok ama çok seviyorum......

babam melek kalplidir. Bizi cocuklarini cok sever fakat bunu disa belli etmez.
Yeri geldiginde bizi nekadar sevdigini görürüz. Bize yani cocuklarina cok düskündür.
Benim icin kac kere göz yazsi döktü okulum vs. yüzünden. ALLAH onu baismizdan eksik etmesin

Bundan bir kaç sene önce olsaydı çok güzel şeyler söyleyebilirdim babam hakkında..
Şİmdi ise canımı acıtan.....

CAN YÜCEL'İN DE DEDİĞİ GİBİ HAYATTA BEN EN ÇOK BABAMI SEVDİM...
Hayatta Ben En Çok Babamı Sevdim
Hayatta ben en çok babamı sevdim.
Karaçalılar gibi yardan bitme bir çocuk
Çarpı bacaklarıyla – ha düştü, ha düşecek –
Nasıl koşarsa ardından bir devin,
O çapkın babamı ben öyle sevdim.

Bilmezdi ki oturduğumuz semti,
Geldi mi de gidici – hep, hepp acele işi! –
Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi.
Atlastan bakardım nereye gitti,
Öyle öyle ezber ettim gurbeti.

Sevinçten uçardım hasta oldum mu,
40’ı geçerse ateş, çağ’rırlar İstanbul’a,
Bi helallaşmak ister elbet, diğ’mi, oğluyla!
Tifoyken başardım bu aşk oy’nunu,
Ohh dedim, göğsüne gömdüm burnumu.

En son teftişine çıkana değin
Koştururken ardından o uçmaktaki devin,
Daha başka tür aşklar, geniş sevdalar için
Açıldı nefesim, fikrim, canevim.
Hayatta ben en çok babamı sevdim.
BABAMI SEVDİM...

1 buçuk yıldır görmüyorum.. bi 15 sene daha görmesem aramam

BABAMMM...
İlk aşkım,hayatımın erkeği,adam gibi adamdır benim babam,çok şanslıyım ben ...
çok özledim seni bitanem...Allahım yüzünü hep güldürsün.....

babam,
hissiyatının yettiği varolduğunu bilmemden kaynaklanan güven benim vatanım köyüm yurdum gibi sevdiğini hiç belli etmez ama kızını canından çok sevdiğini bildiğim babammmm canım mağrur sessiz sakin ama içinde yaşayan herşeyi bana kızamayan..parasızlığın ezmiş olduğu babam seni çokkkk seviyorum..:2:

sevmiyorumm her geçen gün soğuyorum, her geçen gün aramzıdaki duvarlar daha da büyüyor
o bana sinir ben ona

2009 temmuz ayı,25 yaşına kadar yaşadığım en kötü gün,babamın vefat haberiyle yıkılan dünyam,kendimi camdan atmak isteyip çığlıklarımla eve toplanan mahalleli,bitaneydi benim babam canımdı ciğerimdi sevgilimdi herşeyimdi,okul toplantılarıma gelen,beni gittiği heryere götüren,üniversite sınavında yanımda olan,okuldan geldiğimde 'sen yorgunsun dur ' deyip çayımı önüme kadar getiren,biryere giderken annemden izin almaya korkup izin aldığım canım babam,çok ama çok özlüyorum seni,bir kaç ay önce gelin oldum bi yanı buruk bi yanı mutlu bi gelin..okadar çok isterdimki görseydin beni..
ailemizin değerini bilelim,sonra pişmanlıklar çok daha can acıtıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…