benim babam da aynisi ..ayni cümleler le ifade edicegim.hic bir zaman bizi ac acikta koymadi.valla hüngür hüngür aglattin beni.ben onun kücük kiziydim.tekne kazintisi.sen dünyanin en iyi babasisin.allah ona uzun ömürler versin.
babam..duygularini icinde yasayan soylemek istediklerini kafiyeli bi sekilde ifade eden bi bardak suyunu bi kere isteyip duyulmamissa da tekrarlamadan kalkip kendi alan kendi halinde bi insan
fakat hic bilinmedik bi anda gozu kararip patlayip karsisindakini kirabilen bi fitrat.
fakat biz buyudukce hele kizlarina kiyamayan naif bi baba
izin almak icin bas vurdugumuzda genelde sessiz kalarak olmasini istemedigini gosterirdi
ama ani suprizlerle bize neselendiren varligindan nese ve guc aldigim bi insan
uzakta oldugumdan cocuklarimi uyutamadigim zorlandigim bi anda telefonda onlara ninniler soyleyip torunlarini uyutmayi basaran bi dede
harika kurufasulye pisirir
ve kesinlikle cok inatci bi sozu soylediyse asla geri adim atmayan farkli bir karakter benim babam
ozellikle yiyecek ve gezme istedigimde istegimiziz sessiz sedasiz gercelestirir onun sessizliginde tesekkur bile garip kacar elini bazen zorla operim yanaklarini sanirim hic opmedim.daha samimi ve acik olmak isterdim ama benim babam gizemli ve tatli surprizleriylede haarika
Baba nasıl bişeydir baba sevgisi nasıl bir duygudur...Babalar çocuklarını nasıl sever....
Öyle çok merak ediyorumki baba sevgisini....
Bana babanızı anlatırmısınız nasıl bişey baba sevgisi...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?