Bana Babanzı anlatn.....

başın sağolsun canım
mekanı cennet olsun kabri nur dolsun inşlhh
zaten duygusalım bugünlerde okurken ağladım

başın sağolsun canım
mekanı cennet olsun kabri nur dolsun inşlhh
zaten duygusalım bugünlerde okurken ağladım

saol cnm,elden birşey gelmiyor işte sadece dualar ve iyi dileklerle devam ediyoruz hayata..allah geride kalan tüm sevdklerimizi bizlere bağışlasın..

Baba
Baba ilk aşk
Baba arkanda hissettiğin o güven işte
Baba ilk erkek arkadaş
Baba hayalinde ki kusursuz eş
Baba altına edene kadar güldüren
Baba sokak çeşmesinde eliyle su içiren
Baba hastalanınca fellik fellik nöbetçi eczane arayan
Baba anne baba hasretiyle sevgisini varını yokunu evladına veren
Baba yürümeyi öğretmek için ayaklarının üstüne bastıran
Baba hadi "şirinem" ve "kızım benim dünyam" diyen
Baba ilk erkeğin seni üzdüğünde "o seni haketmiyo" diyen
Baba anne dışarıdayken yumurta kıran
Baba yaz akşamları dondurma yemeğe götüren
Baba tüm pazar gününü piknikte mangalla harcayan
Baba sabah biraz daha erken kalkıp kızının yanında yatan
Baba maddiyat
Baba kızını damatının koluna verirken "yakma canımı" diyen
Baba anneye karşı kızını devamlı savunan
Baba pazar sabahları zorla kahvaltıya kaldıran
Baba kızını alışveriş delisi yapan her aldığına " yakışır kızıma" diyen
Baba kızına arkadaşında kalmasında özlüyorum diyerek izin vermiyen
Baba Bazen sizi kızdıran ama her zaman gönlünüzü alan
Baba sınıftada kalsan "ne varmış ilk sen mi kaldın- Tabi okuyacaksın"diyen
Baba ne zaman kızıcağını bildiğiniz birşey yaptığınızda aklınıza gelen o güçlü ses
Baba ilk doğduğunda "bu minik kız benim mi?" diye soran adam işte
Baba Herşey
İyi Ki Babam Benim Babam
Seni Çok Seviyorum Babacığım Bi öpücüğü Hakettin

Son düzenleme:

şunu okurken nasıl duygulandım bilemessin allah babanı başından eksik etmesin

:2: kusura bakma canım bilemedim seni kırmak istememiştim:2::2:

ahh canım benim naptın ki. kırılmadım zaten neden kırılayım babamla çok sorunlarım var benim yaklaşık 2 yıldır görüşmüyorum öyle yazdığını görünce duygulandım biraz maşallah ama size

saol canım. inş. barışırsınız

ben babamı 17 yaşına kadar tanımadım annem ve babam ben 2 ablam 3 yaşındayken ayrılmışlar annem bize babamızı sorduğumuzda bahseder ama üstün körü anlatır ve geçiştirdi ve hiç bir zamn kötülemezdi sadece dediği tek bir cümle vardı gördüğünüz zaman kendiniz babanızın nasıl biri olduğunu anlayın derdi.ve nitekim biz babamızı görmeye gittik.çok güzel bir karşılama oldukça kalabalık bir akraba topluluğuyla karşılaştık ve ondan sonralarıda 2 defa daha gittik yani babamı toplam hayatımda 4 dafa gördüm en son gördüğümde düğünümdü 6 sene önce...fakat size şunu söyleyebilirim ki annemin bahsetmediği kadar varmış ben onu babam olarak asla kabul etmiyeceğim okadar çok hata yaptıki anlatsam inanamassınız.hatta biliyomusunuz ablamın 1 çoçuğu var onu bile daha görmedi ne kadar acı demi ...?ayrıca bişey daha bizi büyüten okutan annemiz ondan 5 krş bişey görmedik benim anam da babam da annemdir Allahtan tek bir dileğim var son nefesini verirken su vereni olmasınnn ANNEM SENİ ÇOK SEVİYORUM ..

Bir fısıltısın kalbimde
Çocukluğumu anlatan
Bir gölgesin ayaklarımın dibinde
Çocukluğum gibi hiç kopmaya
Bir seslenişsin gelecekteki benliğime
Kendin olmaktan vazgeçme diyen
Bir "baba" sın gözümde
Kızına olan aşkı hiç bitmeyen...babam sen benim herşeyimsinnn seni çok seviyorummmmmm

babam...
tam dört yıl oldu onu aniden kaybedeli...
hala biri ondan bahsedince boğazıma birşey düğümleniyor, şu an olduğu gibi, hala gözlerim doluyor adı geçince, hala mezarının başında ağlıyorum, ve hala rüyalarıma giriyor...
Allah kimseye bu acıyı böyle ani,böyle erken yaşatmasın...

nerde birinden bi yazı görsem babam öldü diye gözlerim dolar

bi kıza baba anneden daha yakındır
beni babam bi başka sever 21 yaşındayım ama sevmesi sanki 6 aylık bebek seviyor gibi
hatta yengemler hep derki enişte çok abartıyo sanki bitek kız onda var
her akşam yanaklarımı okşar beni sever
babam beni herşeyden ayrı tutar

hee hakkını yememek lazım ramazan aylarında ağzımızdan burnumuzdan getirir nikotin beynine vuruyo
mesela kırmızı ojeye çok kızar bende sinir olurum
çok sıkmaz çokta serbest bırakmaz güvenir bana
babam izne çıktığında 20 gün köye gider ben her sene arkasından ağlarım
20 günde bile yokluğu çok belli olur
allah kimsenin babasını başından eksik etmesin bazen kızsakta onlarsız olmuyo

Son düzenleyen: Moderatör:
benim için kocaman bir çınar
hayattakı en değerli varlığım
kıyamadığım
ALLAH uzun ömür versın babamı çok sevıyorum

Babam seni de annem gibi çok seviyorum.Hayran olduğum,üzülmesine kıyamadığım yufka yürekli temiz kalpli adam...Belki de her kız çocuğu gibi benim de babama ayrı bi düşkünlüğüm var.Babam küçüklüğümden beri melek gibidir,insanların onu incitmesine dayanamam,onun üzüldüğünü düşündükçe ben daha fazla üzülürüm...Kolay kolay sinirlenmez babam,sinirlenince de tam sinirlenir ama kırk yılda bir..Bizi kimseye muhtaç etmemiştir canım babam sabahın erken saatinde işine gider,akşamın geç saatinde evine döner,çok üzülürüm babama çok yoruluyor diye,karınca gibi çalışkandır maşallah babam.Allahım annemi ve babamı başımdan eksik etmesin,ikinizi de çok seviyorum..

Babam benim yaaa.Babama bi şey olacak diye o kadar çok korkuyorum ki..
Her kız gibi bende babama küçükken aşıktım sanki şimdi değilim. :) İnsanın ilk ve tek aşkı derler yaa o herkes için baba olmalıdır.Benimde babam işteeee..
Küçüktüm bağırdığında üzülürdüm belki.Ama onun bana yaptığı her şey sevgisinin kanıtıdır.Ben babamı çok seviyorum anlatamıyorum, yazamıyorumki duygularımı... o benim her şeyim... ona bi şey olmasın dayanamam Allah'ım.Çok korkuyorum.
Seni seviyorum babacığım.

babamsız bir hayata eminim göğüs geremem. evlendim gurbetteyim ve her an aklımdan çıkmayan bişey var ya onlara bişey olursa son defa daha göremeden. birde kocamla kavga edip yalnız kalınca bir çocuk gibi anne baba diye ağlarım şimdi olduğu gibi el bebek gül bebek büyütüyorlar sonrada yabancı bir erkeğe veriyorlar. sanıyorlarmı ki kendileri gibi bakacak bana

babamın hayatında herşeyden önce ben gelirim çok aşırı düşkündür bebek gibi sever öper ben birgün evlenicem diye ödü kopuyo kimseyle paylaşamaz..birde ramazanda çok sinirli olmasa sigara içemiyo diye sinir küpü olur bize karışmaz çünkü güvenir ama sevgi yetmiyo bazen ilgi alakada gerek buda babamda çok fazla yok yinede memnunum halimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…