Keşke öyle olaydı demek bile geliyor içimden...kaybetmedim ama o beni kaybetti....
"Benim babam ....."Sunu izleyin kizlar, konuyu gorunce bu video aklima geldi
YouTube - Ömer Çip 'ten bir sahne
Benim babam cokkkk kotu bi insan (hatta insan mi o?!), 12 yil once annem ondan ayrilali cok daha mutluyuz, Allah'ima binlerce sukurler olsun :29:
babam...
sevgısınden ılgısınden sevkatınden yoksun buyudum ben.bılıyorum cok severdı benı ama gostermezdı.sınırlıydı cok cabuk kızar ofkelenır ama bızaman sonra gecerdı.
...........bu yaklasımdan dolayı cok yalnıslar cok hatalar yaptım.anneme soylerdım hep ya bı kerecık olsun kucagına alsa oksasa sevse derdım.
ne basarılarımda yanımdaydı destekcımdı nede basaramadıgımda yenıldıgımde.hep sen yapamazsın basaramazsın derdı.bende galeyana gelır hırslanır mutlaka yapardım.sanırım benım basarmamı ıstedıgı ıcın boyle yapıyordu hırslanayım da daha bı asılaıyım dıye kendınce...
gece -gunduz sıyah ve beyaz gıbı zıttık bırbırımıze.bırımızın tamam dedıgıne dıgerı hayır derdı.o konudada anlasamazdık anlıyacagınız.
hıc yuz goz olmadık.hep bı mesafe vardı aramızda.evlenecegımde bıle annem soyledı babama.oyssa ben soylemeyı cok ısterdım.
su an ıse ayrı yerlerdeyız ve annemın kımsenın olmadıgı zmanlarda arar benı.otorıter baba ımajını bozmayacak ya.konususruz uzun uzun.bazı seylerın degerı sonra sonra anlasılıyor galıba.
cok garıp bı cocuklugum oldu.keske dedıgımde cok oldu.olsun yınede o sag olsun saglıgı yerınde olsun da cok sevıyorum onu ve cok ozledım... bak yıne duygulandım.neyse burda keseyım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?