Bana Babanzı anlatn.....

babamı kaybedeli 9 yıl oldu.ilişkilerimiz çok ii olmasada yinede onun başımızda durmasını çok isterdim.baba sevgisinin nasıl birşey olduğunu unuttum ben baba denince kalbime boş bir anlam yükleniyor.her bayram ağlarım yine geliyo bayram (((

babamı çok seviyorum canım benim çok düşkündür bize
hele evlenince babamın değerini daha iyi anladım
Allah inşallah çok uzun yıllar annemide babamıda başımdan eksik etmez:Saruboceq:
30 yaşıma geldim nerdeyse hala 5 yaşında çocuk gibi sever beni hala boğuşuruz
kaydirigubbakcemile3

babam canım babam
her daim gözlerinin içinde hüzünlü bir buğu olan babamm
babamla aramız hep soğuk ciddi oldu
sebeb evde dede ve babanneyle yaşadık
büyüklerin yanında çocuk sevmek ayıptı
babam bizi hep uykumuzda gizliden sevdi okşadı
ama normalde ne o nede biz sevgimizi birbirimize yansıtamadıkk
evlenirken belime kurdalemi bağlayamadı amcama uzatıp odadan çıktı
sarılmak sarılmak belkide bırakmak bile istemiyodu ama sarılma cesaretini bulamadı
görevini amcama devretti
yaklaşık 40 gün önce ameliyat için sedyeye koydular ameliyathaneye doğru gidiyorum
başımda sedyemin ucundan tutuyor ama elini uzatıp elimi tutamıyo
bende ona çekmişim bende elini tutup babam merak etme bana bişey olmuycak diyemedimm
yine o küçük hüzünlü buğulu gözleriyle bana bakıyo
iki buçuk saat ameliyathanenin kapısında beklemiş
odama aldıklarında iyi olduğumu gördü dry le konuşmaya gitmiş geldiği gibi sessiz vede sakin evine döndüüü
babacımm sende benim gibi sarılıp sevgini haykırmak istiyosun biliyorum ama ikimizde yapamıyoruzz
ama şunu bilki
babam seni çok seviyorum
[/B]

bu hayattaki tek gerçek arkadaşım​
babam diyince akan sular durar benim için​
kendini herzaman hep son planda tuttu onun için hep ön planda bizdik ve halada öleyiz​
dürüst
seviyeli
canayakın
kısacası beyfendi biri
girdiği her ortamda herkesin sevgisi saygısı çok başkadır
iyiki kısın olmuşum babaopuyorumnanaktanhihoyyyt

Babam hayatımın ilk aşkı...
karşılıksız menfaatsiz çıkarsız
nefretsiz öfkesiz sadece ve sadece kızı oldugum için beni seven babam..
of off

1 sene öncesine kadar hayatımdaki en önemli insanlardan biri. ama şimdi yüzünü bile görmek istemediğim yabancı bir adam.. hayat neler neler getiriyor insanın başına ama evlat sahibi olmanın kutsallığını taşıyamayan, görüşmek istemediğim ve artık nefret hissi dahi uyandırmayan bir silüet benim için babam. ama en acısı bunları artık üzülmeden kahrolmadan yazabiliyor olmak.. Allah yolunu açık etsin!!!

herhalde benim için tanımını yapmakta en çok zorlandığım kelime baba kelimesi. bazen öyle konuşurki açar ağzını para kapar para, ki ben sevdiğim insanla evliliğimi bile erteledim babama maddi yardım edebilmek için. şimdi evlendim. kendime 100liralık fırın aldım onlara 800liralık. kendime 300liralık masa aldım onlara 700liralık. ama olmayınca olmuyor yaranamadım. o kadar acı ki onlara herşeyin en iyisini aldım kendime almadığımı onlara aldım evlendim hala borçlarını ödüyorum ve babam eşime gülün evlenmesi bizim maddi durumları bayağı sarstı diyor. bana masraf ettiğinden değil benim artık onlara heray 1milyar veremediğim için. henüz evleneli 1 ay olmuşken yanlarına gittim borçtan laf açtı. baba düğün masrafı eşyaların taksitleri ki zaten hala sizinkilerde bitmedi elimde yok dedim. borçlar bitince vereceksin dimi yardımı kesmek yok dimi dedi. bunlar sadece babamın bana para boyutundaki yaklaşımı iş konusunda sağolsun öğrenciyken kolay kolay hafta sonu geçiremezdim işsiz, ya odun kes ya taşı yada inek otlat. başkasının tarlasına işçiliğe giderdim ellerim patlardı çalışmaktan parasınıda babama verirlerdi. üniversitede öğrenciykende garsonluk sekreterlik vs. kendim çalışarak okudum. bunlara rağmen ben babama o kadar aşığımki, yüzünü bana çok göstermesede, ben ailemin yanına gittiğimde işten gelince acele bir şekilde en fazla 15 dakika yemek yer yemez kahvehaneye gidip yüzünü bile gstermesede o kadar çok özlüyorum ki onu. yanındayken bile özlüyorum . bazen telefonu kapatırken seni seviyorum kızım diyor hüngür hüngür ağlıyorum. garip bir insan ama Allah başımdan eksik etmesin.

Babam,canım benim

Onu anlatmak imkansız sanırım.eskiden belki bu kadar bilmezdim kıymetini ama bambaşkaydı yine yeri benim için,bizim için gecesini gündüzüne katan, evlatlarına tek kötü söz söylemeyen hep içine atan babam.En çokta bu içimi yakıyor zaten keşke bağırsa bir kere kırıldığında sözlerinle anlatsa ama benim babam gözlerindeki hüzünle anlatır kırgınlığını acısını.Kaybetmekten çok korkuyorum onu Allahım uzun ömürler versin yaşlandığını görmek hastalandığını duymak içimi acıtıyor. canım babam sakın ama sakın yalnız bırakma bizi...

babam.. Annemin kopyasıı.. tam bulmuşlar birbirlerinii.. kendilerinden çok başkalarını düşünürler.. herkesin iyi olmasını isterlerr.. hatta bazen abartırlar :) herkes bir yana babam bir yanaydı benim için evlenene kadar.. şimdi annemin değerini daha çok anladım.. babamı halaa aynı kuvvetde seviyorumm .. ama üzgünüm babacım tahtına annem oturdu :1hug:

Babam kardeşimle ben dahil bütün sülalenin çocuklarının hasta olduğu bir adamdı. Çocukla çocuk olmayı iyi bilirdi çünkü. Haftasonları bize salıncaklar kurar, tahtadan oyuncaklar, uçurtmalar yapar, birlikte masa tenisi, saklambaç oynardı bizimle. Okul konusunda biraz baskıcıydı. Okumak istemesine rağmen dedem liseyi bile bitirmesine zor izin vermiş. Bizim onun yaşadığı zorlukları yaşamamızı istemezdi. Evden işe, işten eve gelen biriydi. Annem gibi bizimle boğuşup oynamaktan o da hoşlanırdı. Birde feci düşünceli bir adamdı. Yemeğe birilerini çağırdığımızda ya da annem yorgun olduğunla onunla birlikte temizlik yapar, mutfağa girerdi. Biz ders çalışalım diye rahatsız etmezlerdi bizi. Çok renkli biriydi babam. Bazen komik bazen de korkunç hikayeler anlatarak eğlendirirdi bizi. ınsan babası olduğunda güvende hissediyor kendini. Çok güçlü biriydi babam benim gözümde.

Son düzenleme:
16 yaşıma kadar sarıldım öptüm kokladım kolunda yattım kucağında oturdum.şimdi yıllardır hasretim kokusuna gülüşüne.herşeyimdi benim .yerini hiçkimsenin dolduramayacağı kadar değerli .
onun sevgisi olmadan bir hiçim eziğim bu hayatta
bazen keşke hiç babam olmasaymış hiç tanımasaymış ben o adamı beli de bukadar özlemezdim
bukadar üzülmezdim
çok sevdim seni babam

tek aklıma gelen şey nefret kin iğrençlikleri
ondan o kadar çok nefret ediyorum ki hele şu son 1 ,2 senedir yaptıkları şeyler ile tam manasıyla artık asla yıkılmayacak bir duvar oluştu ona karşı
ona baba bile demek istemiyorum zaten normalde yüz yüze gelmedikçede demiyorum hatta annemle konuştuğumda bile senin kocan felan diye anıyorum
Allah'tan işi sürekli başka yerlerde de suratını görmüyorum ama bu aralar bazen işsiz kalınca evde 1 ay felan kalıyor o evdeyken ondan kaçmak uzak durmak için televizyon izlemiyorum ,bilgisayara gelmiyorum yemek yemiyorum evin en ücra köşesinde duruyorum sıkıntıdan patlasam bile
ama tabi ona olan nefretim sayesinde çok iyi bir yerde üniversite kazandım sıf ondan kurtulmak için
ama Allah kahretsin ki onun parasına muhtacım hala
ondan nefret ediyorum büyüüynce suratına bile bakmayacağım ama para vereceğim o kadar para vermiş çünkü bize onun bende hiç birşeyi kalamyacak zaten bir tek para verdi bize
Allah onun belasını versin diyorum ama bence artık onu Allah bile umursamıyor cehennemde öyle bir yanacakki onun çekeceği acıyı hiç kimse çekmeyecek
.....................

Babam, hala onca yaşattığına rağmen hiç kimse kötü bişey söyleyemez..
Babam 2 yıldır görmüyorum seni, bazen düşünüyorum olsan ne üzüntüler çıkaracaktın diye..
Babam öyle özledimki çiçeklerini hadi bize güllerimizi getir..
Keşke hiç büyümeseydim de her gün beni parka götürseydin, babam o kocaman masanın etrafında sırtında gezdirseydin beni.. Keşke hepsini kardeşime de yapsaydın babam ya,keşke biraz bize karşı sorumluluk duysaydın keşke annemi hiç üzmeseydin keşke..Masal anlatsan bende sen uyudukça uyandırsam seni.. He birde çarpışan arabalara binelimmi tekrar ben hiç binmedim sensiz.. :gitme:
Seni affetmem imkansız, pişman olacağımı bile bile seni uzak tutmalıyım hayatımdan..
Hem iyiyi hem kötüyü nasıl yaşatabildin bize bi anlasam..

Her kesin babası kendine göre en iyi baba :içelim:

o da biraz kendi babasından çekmiş..ama baba dedemde haklıymış hiç uslu durmamışsın dediğimde gülerdi..

küçükken aramız daha iyiydi ee dersler bu kadar gündemde değildi sabahları okul akşamları oyuncaktı televizyondu.. şimdi en çok dersler yüzünden kavga ediyoruz bazen o haklı bazen de ben...ama her zmaan benim iyilğimi düşünüyo bilirim...beni kırdığı zaman gelir özür diler zaten küs kalamam onunla.

bazı gıcık olduğum huyları vardır tabi ama benimde var öyle huylarım o yüzden anlarım onuyerimseniben

küçükken kaçmıştık onunla hala anarız güleriz :d ikimiz kaçmıştık o gün anneme haber vermeden alıiveriş merkezine gitmiştik ne istersem almıştı :lepi: annemide unutmuşum o sevinçle bi aradı ki çok merak etmiş bizi .....

düğünlerde falan kaş göz yaparım annemi dansa kaldır diye güler göz kırpar..beraber kitapçıya gideriz süper olur valla sabahları erken kalktığı için o hazırlar kahvaltıyı..beni geçirir okula ay canım ya Allah kimseye baba-anne yokluğu göstertmesin alkisalkisalkis

ben büyüdükçe özledim hep babamı...
çünkü büyürken benimle büyüdü acılar,
insanların acımasızlığı da çığ gibi büyürken zaman içinde..
el üstünde tutulan narin bir biblo gibi olan beni hırpalarken hayat ben hep babamı özledim..güvendiğim tek erkekti,beni karşılıksız sevendi...
büyüdükçe hep özleyeceğim babamı daha 30 yaşındayım..
70 yaşında daha çok özleyeceğim onu,çünkü hayat onu almış götürmüş ve beni eksiz yarım bırakmış olacak muhtemelen..ve ben onu hep özleyeceğim....özleyeceğim...:gitme:

ona olan sevgimi anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor benim için babam benim yaşam kaynağım , aşkım ,çocukluğum ,ergenliğim ve:asigim: herşeyim

ya ben sana nasıl anlatırım baba sevgısını...
buradakı yazıları dahı okumadım ben..
sayfaları gecerken bır kac kelımeye erıştım sadece..
ne uzmek ne uzulmek ısterım..
Allah sevdıklerımızı başımızdan eksık etmesın dıyebılırım ancak..

Babam seni o kadar özledim kimafoldumben.Biliyorum hiçbirşey artık senin geri dönmeni sağlayamaz senağlama ama birgün senin yanına geleceğimi biliyorum ve bununla avunuyorum. Toprağın bol, ruhun şaad olsun canım babam. Üç ay a yaklaştı seni kaybedeli:çok üzgünüm:

baba sevgisini anlatanları kıskanıyorum ben hiç baba sevgisi görmedimki evet benim bir babam var ama olmasada hayatımda bir eksik olmazdı 1 senedirgörüşmüyoruz ve hiç özlem duymuyorum kendini düşünen herkesin onun etrafında dönmesini isteyen despot bir adam işte benim babam Çok üzgünüm çoook

evet kızlar yazıları okuyunca duygulandım ztn moralim bozuktu.babasını hiç görmeyen arkadaşlarımıza çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin size. babasıyla küs olan ondan nefret eden arkadaşlara da ayrı üzüldüm hepsinin nedenleri var.hayırlısı olsun ne diyebilirim ki.bende kendi babamı anlatmak istedim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…