Bana Babanzı anlatn.....

babam benim bir deyişle annem ...
kardeşime ve bana bakmak için kendi hayatını hiçe sayan melek kalpli bir insan.beni bir sabah dahi okula kahvaltı yapmadan göndermeyen eteğimi,gömleğimi herşeyimi ütüleyen,bir dediğimizi iki etmeyen ve daha bir sürü şeyyy..
şuan kardeşimle yaşıyor onun için de elinden geleni yapıyor ona herşeyimi anlatabiliyorum çünkü beni 10 yaşından sonra babam büyüttü annemle de görüşüyorum fakat babam benim herşeyim ondan asla vazgeçemem

Atatürkçü,çağdaş,modern,eğitimli,dürüst bir insan.Bizi de öyle yetiştirdi.Herkesin örnek aldığı bir ailem ,babam var. Çok şanslıyım bu yüzden ... opuyorumnanaktan

kalacak tüm izleri hayatımda,gözümden bir damla yaş aktığında.biryer bulabilsem onu hatırlatmayan daha mutlu olabilirmiydim ömrümün geri kalanında

Babam...
16 yasina kadar butun simarikliklari yapip istedigimi yaptirdigim babam bir kac ay ayri kaldik diye anneme dusman olup hergece baba diye agladiigm icimin sizladigi onun bir bakisi bile yeterdi sevmesini hic bilmezdi oysa osoze dokemezdi ama hissederdim sevgisini hep ama cokta korkardim sert bakisi durusu hala ayni babam o durusu bakisi degismedi hic 17 18 yasinlarinda yapmamam gereken seyleri yaptigim halde ve kendimi savundugum halde beni hala kizim diye koruyan babam butun yanlislarimla yine yanimda olan o evde olmadigi zaman uyuyamadigim gozume uyku girmedigim gecelerim oldu 19 yasina ona sevdigim biri var dedigimde evlatliktan red eden yine o sert babam 11 ay konusmadi benle tam 11 ay senin gibi bir kizim yok dedigi an gozumun onunden hic gitmiyor benim babam iste butun sertligi ile sevgisini hayatta gostermeyen ama hala vazgecilmezim suan 23 yasindayim ve hala baba sevgisini ariyorum evliyim babam kadar koruyan bir esim var benim babama cok benzeyen beni sinir edecek seylerin aynisini yapan bir esim var babami hic aratmayan ama sinir etmesine ragmen hic vazgecemedigim ama babam yinede bir baska hep sevsin diye gozunun icine baktim nezamanki evlenmeye kalktim sogudu benden diye dusundum ama hala gozleri doluyor benle konusurkende duygularimi tam ifade edebildimmi blmiyorum ama suan 10 kisi var karsimda ve aglamamak icin kendimi zor tutuyorum baba sevgisi bir baska hic kaybetmek istemedigin cok kiymetli degerli bir sevgi bu

çok iyi melek gibi hem babam hem annem vardır...babam cok sessiz hep iyi düşünen kimse için kötü söylemeyen biridir....onuda annem kadar cok seviyorum....allah basımızdan eksik etmesin...saglıklı sıhatli uzun ömürler versin.allah onlardan razı olsun....sizi cok seviyorum canım ailemmmmm....

o benim herşeyim!!!

"baba" gibi bi baba...

seni çok seviyorum babacım,hep bizimle kal... :Saruboceq:

Babam benim kelimeler az gelir seni anlatmaya. Hayatımdaki en mükemmel erkek. Beni tüm erkeklerden fazla seven ve tüm erkeklerden fazla sevdiğim canım. Yanıma gelmiştin ve Ankaraya uğurladım bugün tekrar seni. Sen elini öpeyim diye elini uzatacaktın biliyorum ama dayanamadım işte yine kocaman sarılasım geldi ve sarıldım napim babacığım terbiyesiz değilim sadece çok sevesim var devamlı seni kusuruma bakma. Allah eksik etmesin seni başımızdan.

kaybetmek, elındekını yıtırmek,
bır ÇocuĞun elınden oyuncaĞının alınması gıbı
aĞzında tadın bırden deĞıŞmesı gıbı
doĞan gÜneŞın bulutların ardından bırden kaybolması gıbı
seven yÜreĞın nasır tutması gıbı
yınede bunların hıÇ bırı
babasını Çok seven bırının
bır daha baba dıyememesı gıbı zor gelmıyor Şımdı...

sana ıhtıyacım var babam neredesın,,
yoksun ya babam
ÜzÜyorlar bebeĞını
gıdenler gerı gelmezmı babam
nefes alamıyorum boĞuluyorum
yanında bana yer varmı
sen benı Üzmelerıne ızın vermessın

ben bu yanlızılığın içinde anladımki,bazen eksile eksile büyüyor insan,her insan azaldığımda hayatımdan ben biraz daha büyüdüm..büyüdükçe yanlızlığım arttı yanlızlığım arttıkça büyüdüm ...

BABAM SANA ŞııR DEĞıL ÖMRÜMÜ VERSEM
ÜZERıNDEKı TOPRAĞI ATIP BENı KOYARMISIN YERıNE..

hatırlıyorum da Babam her illa çok yememi isterdi sırf vitaminim bol olsun diye.:sinifsinif:
Babacm gözünde beni hüp küçük kızın olarak görüyosun işte bu beni şımartıyo ve sana olan özlemimi arttırıyooo mafoldumben

Babam seni çok seviyorum !!!
daha fazla yazamiyorum çünkü özlemden ağlamamak elde değil ((
Amman allam yaaa evlenirken böyle efkarlanacağımı hiç sanmamışdım !!
ah kocacım kandırdın beni kaydirigubbakcemile3 berbaer efkar dağıtcaz dedin ama uyuyon şu an özledim seni :)

Annemi de babamı da kardeşimi de kocamı da ve gelecek inşALlah bebeğimi deee çok seviyorum :):sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim babam öksüzz ben babam olduğu halde babasızlığı tadıyorumm..çok fena bişey,,babalık yapamıyo yapmakta istmeiyoo tek koşulu eve çalışıp para getirmek bizi bol bol hırpalamakkkk,,o yüsdenn benim babam hakkımda düşüncelerimi yazarsamm site kapanırrrakannehir

ben de babasıyla anlaşamayanlardanım..sağolsun biraz huysuzdur,aksidir,herşeye karışır,asabidir,el var demez lafını söyler,surat devamlı asıktır ve daha bi sürü huzursuzluk işte.. ama yine de onun yokluğunu düşünemiyorum.bu olumsuzlukların yanında olumlu yönleri de var tabi..bizi bu güne kadar kimseye muhtaç etmedi,dolabımız da her çeşit yiyecekten bulunurdu,canımız bişi istese hemen alırdı vs vs..ama keşke bunları yapmasaydı da sevgisini göstermeyi bilen anlayışlı güleryüzlü bi baba olsaydı..:çok üzgünüm:

bir defa daha görsem o deniz gözlerini
birakip gittigin anda hüzne bogdun bizi
göcüp gittigin yerlerden silmisler izini
bi türlü unutamadim seni canim babammmm

slm kizlarr bende baba hasreti cekenlerdenim burdaki arkadaslari cok iyi anliyorum benim kardesimde hic tanimayacak babami cünkü o henüz 4 yasindaydi babami kaybettigimizde canim babam nerdesin kokun gelmiyo esen rüzgardan artik dinmiyo hasretin babammm mafoldumben

Öyle küçük kız baba ilişkimiz yok ama
Okuma yazmayı babamdan öğrendim
Tıpkı yürümeyi bisiklet kullanmayı öğrendiğim gibi
İlk mitinge hatta ilk maça babamla gittim ama nedense o fenerli ben galatasaraylı kaydirigubbakcemile3
ilk sloganı babamdan öğrendim. Küfürün kötü bişey olduğunu da
Aslında ben herşeyi babamdan öğrendim
Annem hep şu kızı mitinge maça götürme erkek gibi olacak evde kalacak yada anarşik olacak başı derde girecek derdi
Ama babam beni nezarette de yalnız bırakmadı :kedi:
Sen bildiğin inandığın yolda yürü korkma ben yanındayım derdi
Evlenirken artık yanından ayrılma vaktim geldi ama sen yine de korkmadan yürümene devam et
Çünkü ben arkandayım demişti
Babam kardeşim ve eşim hayatımın 3 erkeği
Hiç korkmuyorum baba dim dik güçlü yürüyorum yolumda

babam hıc sevgısını gosteremezdı sertte degıldı 5 cocugu vardı 2 sı benım annemden 3 ılk vefat eden eşinden en cok bana düşkündür bende ona okadar tartışsakda kızamazdım babama bır gun dogum gunumde cıcek almıştı ama sana almadım falan demıstı sonra annem soylemıstı gucluydu babam cok cektı ufacık yasda ıstanbula geldı ne dedemın ne babaannemın vefatında yanında olabıldı goremedıgı sevgısınıde kımseye gosteremedı 5 gun oncede vefat ettı canım babam herkes ona Atatürk gıbı adam derdı oda 10 kasımda vefat etti gucumuz dayanagımız gıttı kımsesız gıbı kaldık cok zor cok yoklugu golgesı bıle yetıyor ınsana

Mesajını okuyunca kendi mesajımdan utandım. Birileri bu kadar acı çekerken ben babamla gurur duyduğum ve bunu yazdığım için
Çok üzüldüm baban için. Yattığı yer cennet olsun inşallah

babam....

bana kilotlu corap almak için, is yerinde o günlük yemek parasını saklayıp ac kalan babam..

karısı için ,bni hergün kaybeden caresizlige bırakıp giden babam..

onlar 3 kişi sen tek kişisn deyip sonunda terk eden adammm...

daha nasıl anlatayım baba sevgisini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…