- Konu Sahibi pretty__woman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın ama açılamam yapamammesela az önce facebookda konuşuyoruz, bir kızdan bahsediyor. çok hoşuna gitmiş çok güzelmiş filan anlatıyor. ayy içim acıyor napıcam ben böyle.
olabilir aslında. beni kendinden çok daha iyilerine layık görüyordur çünkü boşandı ve 1 çocuğu var.
2 yıl önce bir kez bana durup dururken 'ben sana hiç kıyamam sen tertemizsin' gibi bişeyler yazmıştı mesaj atmıştı cepten. sonra 1 ay filan ortadan kayboldu. o zamanlar bu bacım muhabbeti yoktu.
ama şöylede bişey var; çoooook yakışıklı. bir ortama girdiğinde dönüp bakmayan yoktur. ve beğendiği kızlarla ben kıyaslanamam bile. yani belkide beni sadece arkadaşı olarak görüyor.
bu iki durum birbirinin tam zıttı.((
canım yaa beni en iyi sen anlarsın o zaman( bunun bir çözümü yok. soğuk davranıp uzaklaşsam daha çabuk unuturmuyum acaba.
Hala belki diyorsun ya pes. :))
ben de bir şekılde belli etmeye çalışmıştım ilgimi, ama baktım hiç oralı değil, duygularımla da oynamadı ama sağolsun, mecbur karşılıksız oldugunu kabullenıp akışına bırakmıştım, ta ki o biriyle sevgili olup benle görüşmeyi kesene kadar, şu an da umrumda degıl zaten, çok oldu, geçti:)
ne güzel başarmışsın unutmayı. umarım bende becerebilirim.
seni denemek için yapmıştır belki.. ama yıne de çok umutlanma.
benım de samimi oldugum biri vardı, o sevgili bulunca koptuk tabi, yani birinizden birinin sevgili bulması gerekiyor, sen bu halde bulamayacagına göre, o başkasını bulana kadar böyle devam edecek , eger bu konuda benımle kaderin aynı ise...
erkekler bizim gibi karmaşık değiller öyle diyorsa öyledir bence:26:
olabilir aslında. beni kendinden çok daha iyilerine layık görüyordur çünkü boşandı ve 1 çocuğu var.
2 yıl önce bir kez bana durup dururken 'ben sana hiç kıyamam sen tertemizsin' gibi bişeyler yazmıştı mesaj atmıştı cepten. sonra 1 ay filan ortadan kayboldu. o zamanlar bu bacım muhabbeti yoktu.
ama şöylede bişey var; çoooook yakışıklı. bir ortama girdiğinde dönüp bakmayan yoktur. ve beğendiği kızlarla ben kıyaslanamam bile. yani belkide beni sadece arkadaşı olarak görüyor.
bu iki durum birbirinin tam zıttı.((
kızlar şunuda söylemeden geçemeyeceğim. beğendiği bir kız olduğunda bana bahsediyor ve bir kez de çok sevdiği ve güvendiği bir arkadaşıyla beni tanıştırmak istedi aramızı yapmak için. ooof off ufacık bir hoşlanma belirtisi olsa başkasıyla beni tanıştırmayı niye istesinki.(((
Senden hoşlansa seninle başkasının arasını yapmaya çalışmaz asla![]()
bence senin ona olan ilgini sezmis :))
erkekelr yapiyor boyle cocukca seyler.. sen askini ona itiraf edene kadar sana bacim demeye devam edecek.. taki sen bana artik bacim deme diyene kadar ve ondan sonra emin olacak senden..
birbirinizi ozlediginizi yazmissin, muhtemelen o da seni seviyor.. kimse sadece arkadas oldugu bir kiza bu kadar vakit ayirmaz :))
yakisikli erkekler nazli birazsenin ilk adimi atmani bekliyor..