bana bacım diyor :(

bence senin ona olan ilgini sezmis :))

erkekelr yapiyor boyle cocukca seyler.. sen askini ona itiraf edene kadar sana bacim demeye devam edecek.. taki sen bana artik bacim deme diyene kadar ve ondan sonra emin olacak senden..

birbirinizi ozlediginizi yazmissin, muhtemelen o da seni seviyor.. kimse sadece arkadas oldugu bir kiza bu kadar vakit ayirmaz :))

yakisikli erkekler nazli biraz:51: senin ilk adimi atmani bekliyor..

ben sanmıyorum.. benım arkadasım da benımle kanka gibi gezdi tozdu, birlikte çok vakit gecirdik, görüşmeyi de hep kendisi isterdi, ama ben ılgımı belli etmeye çalışsam da oralı olmadı, o kadar zaman gecırdık ve o başkasını buldu sonunda ve beni unuttu doğal olarak...

Bence de sana ilgisi yok gibi geldi.. Aynen dediğin gibi yavaş yavaş muhabbeti kesmen lazım kendi iyiliğin için.

Daha bugün bir video seyrettim. Biz arkadaşlarımızı 'o da seni seviyor ama cesaret edemiyor' vs. ile teselli ediyoruz ama aslında yapmamız gereken tek doğru şey 'o seninle ilgilenmiyor' olacakmış. Bilimsel bir video değil, bir film videosuydu. Ama yine de düşününce hak verdim.

Yani, anlattıklarına bakılırsa demem o ki, 'O seninle ilgilenmiyor. ' Evet, uzaklaşmak çok acı verecek ama bunu sürdürmen senin daha çok canını acıtacak...

haklısınız kızlar. aksini düşünmek beni mutlu etse de durum bu. bugünde konuşmayı düşünmüyorum, soğuk davranmaya devam edicem. beni çok çok seviyor, ama duyduğu hisler kardeşçe dostça. aşk kesinlikle değil. belkide böyle hayırlıdır. eğer aramızda bir aşk olsa, sonumuz olmazdı. benim ailem asla onay vermezdi.

haklısınız kızlar. aksini düşünmek beni mutlu etse de durum bu. bugünde konuşmayı düşünmüyorum, soğuk davranmaya devam edicem. beni çok çok seviyor, ama duyduğu hisler kardeşçe dostça. aşk kesinlikle değil. belkide böyle hayırlıdır. eğer aramızda bir aşk olsa, sonumuz olmazdı. benim ailem asla onay vermezdi.

evet canım eski evliliğinden çocukları var demiştin ve sen bekarsın anladıgım kadarıyla...
bizi de hep imkansız aşklar çekiyor sanki...
adamakıllı karşılıklı makul bir tanesi denk gelmedi daha bana da...
hayırlısı olsun.

evet canım eski evliliğinden çocukları var demiştin ve sen bekarsın anladıgım kadarıyla...
bizi de hep imkansız aşklar çekiyor sanki...
adamakıllı karşılıklı makul bir tanesi denk gelmedi daha bana da...
hayırlısı olsun.

aynen öyle canım. hep zor adamları sevmişimdir. nerde bir arıza var bulurum onu :(

sevgi gönülden gelen bir duygudur
Zorlayamam seni beni sevdiye
fakat her sevgi aşk değildir inan
Arkadaşça sevsen razıyım yine =) aklıma bu şarkı geldi.. ben de ilk nişanlımla kankaydım.. ona kız bile ayarlamıştım.. ben ona gardaşım derdim meğerse o içten içe beni severmiş =) ben aşık olmadım ona hiçbi zaman onun bana olan aşkı hoşuma gitmişti.. yani bence açılsan ona ve aranızda bişeyler olsa bile yürümez gibi.. en iyisi akışına bırak gitsin..

Bence açık açık konuş, arayı yavaşça soğutmaktan daha mantıklı olur. En azından ortada birşey yoksa kafandaki tüm ihtimalleri ortadan kaldırırsın, görüşmeyi bırakırsınız ve kendi kendine toparlanabilirsin. Bir diğer ufak ihtimalde aranızda birşeyler başlayabilir. Böyle arada kalmak, rol yapmaya çalışmak daha zordur eminim.

evet ben bu durumda açılırdım.. neyse odur.. ben onu abi olarak göremiyorsam bana bacım demesine tahammül edemezdim. =) en azından önünü görürsün.. hiç bi açıklama yapmadan arayı soğutmak bana çok kaba bi davranış gibi geldi bi de..

O sana bacım diyorsa sen de onunla kardeşi gibi sohbet etmişsin demekki. Bence biraz farklı yaklaş ona. Bacısı değil de bir kız arkadaşı gibi.. Hafiften ona ilginiz olduğunu hissettirin. Hissedince kendinizi azıcık geri çekip bir anda yine ortaya çıkın. İnsanlarda gerçekten kaçan kovalanır psikolojisi var.

Öncelikle bana bacım deme de. Hoşuna gitmediğini söyle.. Biraz yalnız kalın. Beraber yemek yapıp film izleyin. Yaptığınız yemeyi ellerinle tattır ona. Beraber piknik yapın. İstanbuldaysanız adalara gidin. Sahilde çay için başbaşa. Lunaparka gidip, gondola binip, korkup elini tut falan. Biraz filmvari oldu ama işe yarar bence bunlar.

Ama işe yaramazsa hakikatten bacısısın valla...

bir erkek asla hoşlandığı birini başka bi erkekle tanıştırıp arasını yapmak istemez mantık olarak.
bence sevdiğin kişiyi hergün görüp acı çekiceğine,onu görmemeyi dene bir süre sonra unutursun,tamamen unutamasan bile sürekli aklının bi köşesinde olmaz görmediğin bir insan.

kızlar hepinizde haklısınız. bu öyle bir durum ki. beni gerçekten kardeşi gibi seviyor desem buna kanıtlarım var.
tam tersi benden hoşlanıyor ve aramızda bir şey olamayacağını biliyor ondan bu bacım lafları desem buna da kanıtım var.
şimdilik ondan uzak kalmaya çalışıyorum 3 gündür konuşmuyoruz işte :( biraz zamana bıraktım aslında. bu kısır döngü 2 yıldır devam ediyor:(

Ohhhooo bi de 2 yıldır mı devam ediyorr..:O
İnanamıyorum. :(( 2 yılda bir ilişkiye adım atsaydınız atardınız zaten.
Beklemen bile hata.
Yıllarına yazık. :50:

bu bacım lafıda son 2-3 aydır var daha önce ne bacım derdi ne de birilerini ayarlamaya çalışırdı. benden ümidi kesti bence ondan sonra bacım demeye başladı. olanları düşününce buna karar verdim.

bu bacım lafıda son 2-3 aydır var daha önce ne bacım derdi ne de birilerini ayarlamaya çalışırdı. benden ümidi kesti bence ondan sonra bacım demeye başladı. olanları düşününce buna karar verdim.

Böyle düşünüyorsan kendini belli etsene. Ne kaybedersin ki?
Zaten hiçbir şekilde bi şey olmayacaksa olmasın ve kurtul.
Bu belirsizliğe son vermek senin elinde.

Bi de şöyle bi şey var.
Acaba önceden normal arkadaş gibiydin de o sebeple mi bacım demeye gerek duymadı? Yani bu kız zaten benden hoşlanmıyor, ben de ondan hoşlanmıyorum, sadece arkadaş olduğumuz ortada, bu durumda bir şey yapmama gerek yok demiş olabilir.
Bir tehlike görmemiştir. Ama şimdilerde, birkaç aydır, sen hoşlantını açığa vurunca bu iş olmaz, ona da belli ediim , bacım diim de umutlanmasın demiş de olabilir.

Bunun dışında sen ona hiç ilgini belli etmediğin için artık ben de vazgeçiim bu işten bacım diim diye düşünmüş olabilir ama sanmıyorum.
Gerçekten bir şeyler hissetseydi harekete geçerdi. Bence sen görmek istemiyorsun ısrarla.
Ne olursa olsun çok seven insan içinde tutamaz.

Son düzenleme:
Böyle düşünüyorsan kendini belli etsene. Ne kaybedersin ki?
Zaten hiçbir şekilde bi şey olmayacaksa olmasın ve kurtul.
Bu belirsizliğe son vermek senin elinde.

Bi de şöyle bi şey var.
Acaba önceden normal arkadaş gibiydin de o sebeple mi bacım demeye gerek duymadı? Yani bu kız zaten benden hoşlanmıyor, ben de ondan hoşlanmıyorum, sadece arkadaş olduğumuz ortada, bu durumda bir şey yapmama gerek yok demiş olabilir.
Bir tehlike görmemiştir. Ama şimdilerde, birkaç aydır, sen hoşlantını açığa vurunca bu iş olmaz, ona da belli ediim , bacım diim de umutlanmasın demiş de olabilir.

Bunun dışında sen ona hiç ilgini belli etmediğin için artık ben de vazgeçiim bu işten bacım diim diye düşünmüş olabilir ama sanmıyorum.
Gerçekten bir şeyler hissetseydi harekete geçerdi. Bence sen görmek istemiyorsun ısrarla.
Ne olursa olsun çok seven insan içinde tutamaz.

"Acaba önceden normal arkadaş gibiydin de o sebeple mi bacım demeye gerek duymadı? Yani bu kız zaten benden hoşlanmıyor, ben de ondan hoşlanmıyorum, sadece arkadaş olduğumuz ortada, bu durumda bir şey yapmama gerek yok demiş olabilir.
Bir tehlike görmemiştir. Ama şimdilerde, birkaç aydır, sen hoşlantını açığa vurunca bu iş olmaz, ona da belli ediim , bacım diim de umutlanmasın demiş de olabilir." bu ihtimal bana da yüksek gibi geliyor.
sence şu an doğru olanı mı yapıyorum? uzaklaştım ve akışına bıraktım.

Back
X