bana bacım diyor :(

"Acaba önceden normal arkadaş gibiydin de o sebeple mi bacım demeye gerek duymadı? Yani bu kız zaten benden hoşlanmıyor, ben de ondan hoşlanmıyorum, sadece arkadaş olduğumuz ortada, bu durumda bir şey yapmama gerek yok demiş olabilir.
Bir tehlike görmemiştir. Ama şimdilerde, birkaç aydır, sen hoşlantını açığa vurunca bu iş olmaz, ona da belli ediim , bacım diim de umutlanmasın demiş de olabilir." bu ihtimal bana da yüksek gibi geliyor.
sence şu an doğru olanı mı yapıyorum? uzaklaştım ve akışına bıraktım.

O ihtimal sana göre de yüksekse neyin akmasını bekleyeceksin ki? Ortada bir akış yok.
Hiçbir şey yok.
Uzaklaşman çok iyi bence ama umut etmen ve önüne bakamaman kötü.
O durumdan da kurtulursan tamam.

bi kac gündür soguk ve uzak davraniyorum diyorsun
peki buna tepkisi ne? yani sormuyor mu neler oluyor diye sana?
yoksa sen uzaksin diye oda mi sorgusuz sualsiz uzak duruyor?

Sana ekşiden bi alıntı yapiim. Bak ne güzel yazmış biri.:31:

(bkz: seviyosan git konuş bence)

komiklik olsun diye yazmadım. aşık olduysan git söyle bunu ona hemen. hiç bekleme bence. koşullar ne olursa olsun. git söyle. sen şimdi oturup facebook'ta isminin yanında yeşil daire çıkacak mı diye belki saatlerce ekrana bakıyorsun, bir şeyler yazar mı diye bekliyorsun, yazmıyor, dayanamayıp sen yazıyorsun, sonra "bu sefer bişey demiyim bakalım o diyecek mi" diyorsun ama demiyor, yeşil daire kayboluyor, fotoğraflarını bilgisayarına indirip, açıp karşısında içiyorsun, cemal süreya okuyorsun, ezginin günlüğü dinliyorsun, ondan başka bir şey düşünmüyorsun, takılayım böyle platonik diyorsun, zaten olmayacak şey diyorsun, ulaşılmaz, imkansız bir şey yapıyorsun ya onu gözünde, ama onun bunlardan hiç haberi yok ya hani, hah. işte bu çok saçma. hemen söyle, söyleyemiyorsan da söylemeden anlamasını sağla bir şekilde anlat aşık olduğunu. bilsin yani. şarkısı bile var bak "sevince durma koş ardından/zaman yoktur git aşkı iste ondan" demiş adam. çok doğru demiş. o da sana aşık olabilir. evet, olabilir. "yok artık olmaz öyle şey" filan diyosun şimdi sen ama olabilir. değilse de olmadığını olmayacağını bil. salak salak takılmayı bırak, önüne bak. ama kendine saklama.

Sana ekşiden bi alıntı yapiim. Bak ne güzel yazmış biri.:31:

(bkz: seviyosan git konuş bence)

komiklik olsun diye yazmadım. aşık olduysan git söyle bunu ona hemen. hiç bekleme bence. koşullar ne olursa olsun. git söyle. sen şimdi oturup facebook'ta isminin yanında yeşil daire çıkacak mı diye belki saatlerce ekrana bakıyorsun, bir şeyler yazar mı diye bekliyorsun, yazmıyor, dayanamayıp sen yazıyorsun, sonra "bu sefer bişey demiyim bakalım o diyecek mi" diyorsun ama demiyor, yeşil daire kayboluyor, fotoğraflarını bilgisayarına indirip, açıp karşısında içiyorsun, cemal süreya okuyorsun, ezginin günlüğü dinliyorsun, ondan başka bir şey düşünmüyorsun, takılayım böyle platonik diyorsun, zaten olmayacak şey diyorsun, ulaşılmaz, imkansız bir şey yapıyorsun ya onu gözünde, ama onun bunlardan hiç haberi yok ya hani, hah. işte bu çok saçma. hemen söyle, söyleyemiyorsan da söylemeden anlamasını sağla bir şekilde anlat aşık olduğunu. bilsin yani. şarkısı bile var bak "sevince durma koş ardından/zaman yoktur git aşkı iste ondan" demiş adam. çok doğru demiş. o da sana aşık olabilir. evet, olabilir. "yok artık olmaz öyle şey" filan diyosun şimdi sen ama olabilir. değilse de olmadığını olmayacağını bil. salak salak takılmayı bırak, önüne bak. ama kendine saklama.

güzelmiş, çok da doğru söylemiş. bir başkası benden bu konuda akıl istese aynen böyle derdim ama gel gör ki kendim yapamıyorum :(

ilk gün üstüme düştü, sonra ben soğuk davranınca o da trip attı. sonrada ortadan kayboldu, hiç ses yok yani.

anliyorum canim. oda bahane ariyormus sanki ortadan kaybolmaya :ssz:
ben senin yerinde olsam kesinlikle görüsürdüm ve neden böyle davrandigimi anlatirdim.
o kadar sey paylasmisiniz bu sekilde bitmesi kötü olur,
birlikte yasanan seylerinde bi hatri olmali.

anliyorum canim. oda bahane ariyormus sanki ortadan kaybolmaya :ssz:
ben senin yerinde olsam kesinlikle görüsürdüm ve neden böyle davrandigimi anlatirdim.
o kadar sey paylasmisiniz bu sekilde bitmesi kötü olur,
birlikte yasanan seylerinde bi hatri olmali.

yeniden yakın olmak istemiyorum ona. bir adım attım ondan kopmak için, zor da olsa devamını getirmeliyim :(

aşık olacağımız insanı seçebiliyor muyuz.hayır.bazen ilk görüşte aşık oluyoruz.bazen çok sonradan.istisna olabilir belki.kabul belki istisnalar kaideyi bozmaz ama istisnaalr vardır.herkes hikayesini kendi yazabilir.belki ona hep arkadaşça kardeşçe yaklaştığından sana alıcı gözüyle bakamdı.2yıldır arkadaşız.bana birkaç aydır bacımsın diyor dedin.beğendiklerini dinlersen ilgilenmiyor izlenimi verebilirsin.şimdi bir şey söylüyeceğim.bende beğendiğim birine seni biryle tanıştırağım dedim.sırf o an olmayacağını bildiğimden ve yeni karşılaştığımızdan.hiç mi arkadaşken sevgili olan duymadın.belki takılmak için söylüyor.aklı sıra saygısını belli etmeye çalışıyor.birkaç gün aramadı demek ki beni ciddiye almıyor demişsin.belkide uygun olmadı.belkide konuşmak istemediğini düşündü.ne kadar yakın olsanızda herkesin özeli vardır.her hareketinden anlam çıkarmaya çalıştığından bir ilgisi varmış bir kardeş gibi görüyor oluyor.birazda mecbur bırakmışsın çocuğu.hep arkadaş gibi yaklaşmışsın.alıcı gözüyle bakmamış sana .daha doğrusu bakamamamış.bence bir başkasının yaşadığı gibi anlat.bir arkadaşım çok yakın arkadaş olduğu birine aşık.kankalar.hatta çocuk bunabana dediğin gibi bacımsın diyor de.oysa bu kızın canını çok acıtıyor de.ya da bir başka arkadaşın desin.sende olabilir.bu durumlar gayet doğal de.sonuçta aşk bir duygu.hesap kitap değil.gerçi en güeli anlatmak.olmadı yaz bir mektup meil.içinde kalacağına dışında kalsın.hem bence bir yçndende çok şanslısın.herşeyini biliyorsun.nelerden hoşlandığını veya hoşlanmadığını ona göre strateji oluştursana kız:31::16::9:nasıl erkekler bir bayanı etkilemek için çiçek alıyorsa onun gibi birşeyler yapabilirsin.

aşık olacağımız insanı seçebiliyor muyuz.hayır.bazen ilk görüşte aşık oluyoruz.bazen çok sonradan.istisna olabilir belki.kabul belki istisnalar kaideyi bozmaz ama istisnaalr vardır.herkes hikayesini kendi yazabilir.belki ona hep arkadaşça kardeşçe yaklaştığından sana alıcı gözüyle bakamdı.2yıldır arkadaşız.bana birkaç aydır bacımsın diyor dedin.beğendiklerini dinlersen ilgilenmiyor izlenimi verebilirsin.şimdi bir şey söylüyeceğim.bende beğendiğim birine seni biryle tanıştırağım dedim.sırf o an olmayacağını bildiğimden ve yeni karşılaştığımızdan.hiç mi arkadaşken sevgili olan duymadın.belki takılmak için söylüyor.aklı sıra saygısını belli etmeye çalışıyor.birkaç gün aramadı demek ki beni ciddiye almıyor demişsin.belkide uygun olmadı.belkide konuşmak istemediğini düşündü.ne kadar yakın olsanızda herkesin özeli vardır.her hareketinden anlam çıkarmaya çalıştığından bir ilgisi varmış bir kardeş gibi görüyor oluyor.birazda mecbur bırakmışsın çocuğu.hep arkadaş gibi yaklaşmışsın.alıcı gözüyle bakmamış sana .daha doğrusu bakamamamış.bence bir başkasının yaşadığı gibi anlat.bir arkadaşım çok yakın arkadaş olduğu birine aşık.kankalar.hatta çocuk bunabana dediğin gibi bacımsın diyor de.oysa bu kızın canını çok acıtıyor de.ya da bir başka arkadaşın desin.sende olabilir.bu durumlar gayet doğal de.sonuçta aşk bir duygu.hesap kitap değil.gerçi en güeli anlatmak.olmadı yaz bir mektup meil.içinde kalacağına dışında kalsın.hem bence bir yçndende çok şanslısın.herşeyini biliyorsun.nelerden hoşlandığını veya hoşlanmadığını ona göre strateji oluştursana kız:31::16::9:nasıl erkekler bir bayanı etkilemek için çiçek alıyorsa onun gibi birşeyler yapabilirsin.

çok güzel söylemişsin canım ama yapamıyorum işte ben. illa ilk adımı erkek atacak. zaten artık eskisi gibi görüşmüyoruz. aslında iyi de oldu bu durum.

:-)))bahsettiğim beğendiğim kişiye 12 yıldır söylüyemedim.ondan kelin ilacı olsa diye başlık attım.ama hep ona aşık kalmadım.ilk baştada sevgilisi vardı.ondan hep bastırdım falan filan.sonrasında arkadaş olarak görüşmedim.korktum beni dediğin gibi bacı olarak görmesin diye.fikri bile kötü.yazan tüm arkadaşların düşüncelerine katılıyorum.direkt söylemek her zaman zordur.söyle gitsin diyemem sana.halim tencere dibin kara seninki benden kara .bakıp kalıyorsundur di mi.onun senden az ötede olduğunda.çekme bakışlarını.bırak yakasın.belki o zaman farklı gözle bakmaya başlar.yga izliyor muydun ilk sezonundan beri.havvaya ilk başta yusuf bacımsın.kardeşim neyse sende o sun diyordu:-))) hatta bölümünüde söyliyiğim 3.bölüm.

Yer.Gök.Aşk.3.Bölüm.2.Kısım[HD480p]izlemece.tk - YouTube[video=youtube;Oy9aE4cFTNs]http://www.youtube.com/watch?v=Oy9aE4cFTNs&feature=relmfu[/video]

şimdi canıma can olan adam bana ilk zamanlar hislerini anlamaya çalıştığında içinden geçenlere dikkat et kimse üzülmesin demiştim...o da bana sen beni yanlış anladın ablamın arkadaşı benim de bacımdır demişti ve ben de o zaman sorun yok demiştim :1: içime de oturmuştu nasıl utanç verici bi durum nasıl yanlış anlamışım vs diye :1:
ama 3 güncük dayanabildi bacısı olmama :1: tutamadı içinde :1:
ben de köşeye sıkıştırdım itiraf ettirdim ama :1:

gerçekten bacısı olarak görseydi nolurdu bilmiyorum ama BİZ olamazdık onu biliyorum :34:

Back
X