- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
İnan bende anlamıyorum, beni düşünmesin anlarım da içimdeki bebeği nasıl düşünmez onu bir turlu anlamiyorum. Zaten Bahadır kavga etmiyorduk bekliyordum acaba ne zaman başlayacak yine diye ayağını bekliyormuş. Uğraşacak halim kalmadı zaten onunla.
Canim benim cok haklısın, ama iyi olduğumuz döneme denkgeldi diyelim :) ama şimdiki aklım olsa zannedersem yapmayı bırak bir kaç kavgadan sonra yoluma bakardım. Yanımda olmasının faydadan çok zararı var manen.Yanlış anlamayın ama keşke çocuk yapmasaydınız böyle bir adama. Tabiki sırf onun için değil kendiniz için de evlat sahibi olmak istiyorsunuz ama huzurlu bir evde büyüyen çocuk ile sürekli kavga, huysuzlanan baba gibi etkenlerle aynı evde büyüyen çocuk arasında fark oluyor mutlaka. Keşke biraz daha düşünseydiniz. Olsun. Alın karşınıza konuşun, beni düşünmüyorsan bari evladını düşün şu bebeğe huzurlu bir ortam sağlayalım düşün bana ona göre cevabını ver diyin. Hala aynı üslupla devam ederse çocuğunuzu tek başınıza daha huzurlu büyütebilirsiniz.
Geri adim atmam zaten giderse gider dönerse döner ama yeterki çenesini bi kapatsın artık. Kaç defa ayni blöfü yaptı bana. Ben yerimde oturacağım çocuğuna bakmak zorunda ailem ardımda mecburiyetten durur huzur orda da olmaz. O yüzden onu umursamıyorum sadece istediğini yapsın ne diyeyim.kusura bakma ama senden boşanmaya bahane aramış gibi geldi banasenin ailen sana sahip çıkacaksa ya da kendi ayağının üstünde durabiliyorsan hiç geri adım atma
Canim benim cok haklısın, ama iyi olduğumuz döneme denkgeldi diyelim :) ama şimdiki aklım olsa zannedersem yapmayı bırak bir kaç kavgadan sonra yoluma bakardım. Yanımda olmasının faydadan çok zararı var manen.
Amin gulum teşekkürlerİnşallah düzelirsiniz canım dualarım sizinle. Allah sağlıkla, mutlulukla bebeğini büyütmeyi nasip etsin.
Koskoca adam degil 22 yasinda ayrica zorunuza gittiyse yorum yazmayin bnm hayatm sizi ilgilendirmez !!!Şaka mı bu ya?
Koskoca adam elbiselerini kendisi giyemiyor mu? Annesiz büyümekle ne ilgisi var, biz cocuklarımızı yalnız 3 yıl kendimiz giydiriyoruz.
Zorunuza gittiyse yorum yapmayin herkes yaptigiyla özgür kimsenin hayatini sorgulayamazssiniz..ayrica o koskoca adam degil 22 yasinda ve bizim kültürümüzde eslerine böyle davranirlar eslerimizde ayni sekilde bize öyle...Şaka mı bu ya?
Koskoca adam elbiselerini kendisi giyemiyor mu? Annesiz büyümekle ne ilgisi var, biz cocuklarımızı yalnız 3 yıl kendimiz giydiriyoruz.
Canim zaten biliyor hepsini bilerek yapıyor her istediğini yaptım ama ona yetmiyor benden anne ilgisi bekliyor İnan eksik yaptıgım bir şey olmadı sadece benetrafinda pervane donup gidip sormadan ona cay kahve getireyim, bir de sormadan hazırlayınca da sağol Can'ım istemiyor diyor ya saçma sapan seyler yanı denge Yok tamamıyla benimle kavga edip beni peşinden koşturup EGO'sunu tatmin edecek baska bisey değil.Ben olsan naz yaparım başım dönüyorum çok halsiz hissediyorum kendimi , Bi kırgınlık var üzerimde kolumu kaldırmaya halim yok derim . Ondan sonra yaparım ki anlasın kıymetimi onun için çok değerli oluyorum bu sefer . Kızlar biz onların anneleri değiliz evet ama eşleriyiz . Ben mesela eşime masaj yaparım ama onu yaparken bileğimin ne kadar Ağrıdağı'ndan gücümün hiç olmadığından bahsederim bu durumda gözünde hep iyi olurum çünkü benim de halim yokken onla ilgilenmiş görünüyorum biraz naz yapın bişey yaparken yoksa valla hiç biri kıymet bilmez 1 kere yapmazsanız tüm yaptıklarınızı da silerler .
Niye zoruma gidecek, herkesin hayatına kimse karışamaz.Koskoca adam degil 22 yasinda ayrica zorunuza gittiyse yorum yazmayin bnm hayatm sizi ilgilendirmez !!!
Zorunuza gittiyse yorum yapmayin herkes yaptigiyla özgür kimsenin hayatini sorgulayamazssiniz..ayrica o koskoca adam degil 22 yasinda ve bizim kültürümüzde eslerine böyle davranirlar eslerimizde ayni sekilde bize öyle...
Cokta uzatilacak bi konu degil bende esime bebek gibi bakiyorum bazen elbiselerini bile giydiriyorum mutfakta hic biseyin yerini bilmez cünkü hic mutfaga girmesine izin vermedim cünkü annesiz büyüdü hic kimseden svgi görmedi ben hastalandigimda benm icin herseyi yapar sadece hastalandigimda degil her zaman cünkü birbirmize destek olmaya hr zaman hazırız gerektiginde ona masajda yaparm herseyide. bu arada bende hamileyim..
Teşekkür ederim bu kadar iyi anladığınız icin.Kadin kadinin kurdudur lafinin bir ornegini daha gormus olduk. Buna benzer her konuda en az biri gelir marifetlerini dizer, sonuna da mutlaka "en az senin kadar zor durumda oldugum halde" gibi birsey ekler, o kisim onemlidir. Ne kadar ulvi bir kadin oldugunun altini boyle cizer cunku. Zor bir hamilelik geciren birinin konusuna bunlari yazmanizin baska bir amaci olamaz. Sizin ne kadar super mukemmel harika inanilmaz bir kadin oldugunuz degil konumuz, konu sahibinin zorlanmasi. Her hamileligin ayni olmadigini bir kadin olarak bal gibi biliyorsunuz. Bazi insanlarin son gune kadar calisabilip bazilarinin ilk gunden son gune kadar yatmak zorunda kalabildiklerini bal gibi biliyorsunuz. Bu yaptiginiz sey baska bir kadinin zayifligi uzerinden ego tatmininden baska bir sey degil. Belki aralari duzelmeyecek, belki bosanmaya kadar gidecek. Hamile bir kadin onca uzuntuyu yasayacak, cunku fazlasini yapamiyor elinden bu geliyor, yapabildigi bu kadar. Ne yapsin konuyu "esimin istedigi kadar mukemmel olamiyorum, baska kadinlar yapabiliyor ben yapamiyorum bu yuzden cok utaniyorum" diye mi acsin? Amaciniz ne cidden?
Teşekkür ederim bu kadar iyi anladığınız icin.
Cok sağol Can'ım gel de anlat ben onun icin bir robotum taşım insan olan o, öyle sanıyor beyefendi.Sanki ameliyatlı.
Omzu ağrıyomuş masaj yapıcakmışsın, ayağıyla ne alakası varsa.Kalkamaz yürümekte sıkıntı çeker amenna..
Hiç sıkma canını , sen elinden geleni yapmışsın zaten.
Memnun değilse kendi bilir ekstra bir çabaya girme.Ayağı çatlamış çok çoğu.Sen ondan daha sıkıntılısın hamilelikte yüksek tansiyon çok kötü birşey , teyzemden biliyorum.
Sana da geçmiş olsun canım, eşine değil
Her zaman yaptığı gibi blöf yapıyor ama iyice cilki çıktı bende toplarım cok isterse ama artık umursamıyorum kendi bilir ister gider ister kalır cunku ona kafa yormaktan gerçekten beynim patladı umursamamak daha kolay zaten hep aynısı tek derdi peşinden koşayım pofpoflansin e ya ben? Cok çocuk gibi davranabiliyor ama o yokken daha huzurluyum evde.Allah kolaylık versin inşallah hamilesiniz daha güçlü durmanız lazım
Ama üzülmeyin Rabbim dağına göre kışını da veriyor
Ama benim anlamadığım hem boşancam deyip çıkıp gidiyor hem de eşyalarını sizemi toplatıyor benmi anlamadım??
Şu erkeklerin bazı da öldürüyor insanıHer zaman yaptığı gibi blöf yapıyor ama iyice cilki çıktı bende toplarım cok isterse ama artık umursamıyorum kendi bilir ister gider ister kalır cunku ona kafa yormaktan gerçekten beynim patladı umursamamak daha kolay zaten hep aynısı tek derdi peşinden koşayım pofpoflansin e ya ben? Cok çocuk gibi davranabiliyor ama o yokken daha huzurluyum evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?