Cahilliginiz yüzünüze vurmus catlamak üzeresin ki bi dahaki sefere roman yazarsin muhatabm degilsin git kendin gibi cahil insanlara hikaye anlat.
Hahaha nasil güldüm kizim senin gibi orda burda aile yikanlara benzemem sen bu kibirinle kac ev yakmissindir isine devam et birgün senide yikarlar dikkat et aman altta kalma narsistCevap veremediginde bel altina vurup sıvısmayı cok iyi yapıyorsunuz, bunu gozlemledim. Gecemi şenlendirdiniz yemin ederim ahah, allahıma sukrettim bir kez daha bana işleyen bir beyin verdiği için.
Nasıl çatlıyorum bilemezsiniz, evet :)
Konu sahibi, sizden de özür dilerim konunuzu istemeden de olsa dağıttığım için. "Girme cahille münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!" demişler de dinlemedim, gerçi zıplayan da kendisi oldu ama :))
:) sorun degil bende okuyordum nereye varacak diye :)))Cevap veremediginde bel altina vurup sıvısmayı cok iyi yapıyorsunuz, bunu gozlemledim. Gecemi şenlendirdiniz yemin ederim ahah, allahıma sukrettim bir kez daha bana işleyen bir beyin verdiği için.
Nasıl çatlıyorum bilemezsiniz, evet :)
Konu sahibi, sizden de özür dilerim konunuzu istemeden de olsa dağıttığım için. "Girme cahille münakaşaya,ya sinirini zıplatır ya tavana!" demişler de dinlemedim, gerçi zıplayan da kendisi oldu ama :))
Ya sen gerçekten cahilsin hiç kusura bakma, Esin'e ettiğin hizmetten demiyorum da su yazdıklarını okudukça cahil olduğun kanısına iyice vardım. Nasıl bir sacmalik ve alakasız seviyesiz bir tespitte bulundun böyle? Ne dediğinin farkında misin acaba? Ayıp asıl sen cok fazla o beynini evlilik programlarıyla ve dizilerle meşgul etmişsin.Hahaha nasil güldüm kizim senin gibi orda burda aile yikanlara benzemem sen bu kibirinle kac ev yakmissindir isine devam et birgün senide yikarlar dikkat et aman altta kalma narsist
sen yine de onun bebeğini tasiyorsun nelerle cebellesiyorsun kör mü bu adam yahu elinden geldigini zaten yapmissin yanında durmussun sükretsin su vereni var yanında be ... birde sevgiliyken ayağına taş değse bişeyin var mı hayatım diyen herifler evlenince kör musun önüne baksana ayıları oluyorlar tam o hesap .. oyüzden fazla taviz vermicen madem onlar değişiyor bizde değişiriz ne kadar ekmek o kadar köfte baya yorum tartismasi olmus usenmeyip hepsini okudum kadın köle degildir kadın yapyorsa esine olan ikramidir bu zorundalik yoktur bunda arap kafasını yasiyolar ya bu ne yahu adama ne yapsan yaranamazsin hatta 44 luk ol fazla mukemellikte adama batar soylimm gozu baskalarinda olur sen istedigin kadar sacini supurge et hatta elektirk supurgesine baglaaYa ben hamile olmasam neyse ne dicem de ben de hamileyim bir de hipertansiyon var kaç defa bayılma noktasına geldim biraz fazla hareketten bas agrisi kusma tek tek de degil hepsi birden geliyor geldi mi. Bunu bildiği halde ve ben geeeken her şeyi yaptıgım sorduğum halde yan gelip yatıyorsun diyor ya. Anlaşamıyoruz ya o beni bende onu anlayamıyorum uyumsuz kişiliklere sahibiz sanırsam.
Hahaha nasil güldüm kizim senin gibi orda burda aile yikanlara benzemem sen bu kibirinle kac ev yakmissindir isine devam et birgün senide yikarlar dikkat et aman altta kalma narsist
sen yine de onun bebeğini tasiyorsun nelerle cebellesiyorsun kör mü bu adam yahu elinden geldigini zaten yapmissin yanında durmussun sükretsin şu vereni var yanında be ... birde sevgiliyken ayağına taş değse bişeyin var mı diyen herifler evlenince kör musun önüne baksana ayıları oluyorlar tam o hesap .. oyüzden fazla taviz vermicen madem onlar değişiyor bizde değişiriz ne kadar ekmek o kadar köfte baya yorum tartismasi olmus usenmeyip hepsini okudum kadın köle degildir kadın yapyorsa esine olan ikramidir bu zorundalik yoktur bunda arap kafasını yasiyolar ya bu ne yahu adama ne yapsan yaranamazsin hatta 44 luk ol fazla mukemellikte adama batar soylimm gozu baskalarinda olur sen istedigin kadar sacini supurge et hatta elektirk supurgesine baglaabunlar doğaları gereği kovalamaci herifler . ..
hunharca turkce yaziyordu ama lazım değildiBana lazm olmayan dili ögrenmem.. kendini cok bilmisss
allah sifa versin insallah her yolunda gider.İlaç yazdı canim kan sayımı yapılacak bakalım ağırlaşacakmi gelecek aylar belli olur
Hahaha gece gece ne güldümhunharca turkce yaziyordu ama lazım değildi
Amin canim insallahallah sifa versin insallah her yolunda gider.
Ayy nasil güldüm bi bilsen.. bu zekaniz size cok seyler yasatacak. keşke esiniz burda olsada görse yaptiklarinizi zavalli nasilda üzülür yazik. birde muhatabm degilsiniz birdaha yazayin. size baska bir yer buldum evlilik proglarmlarnda sürekli eleştiri yapan kocakarilar varya orasi iste sizin yeriniz hayde bol kiskancliklar :)))
İyi diyeyim canim hayır halletmedik evden gitti arkadasında kalıyor iki gündür konuşmuyoruz birikmiştiler var sözde ayrılıyoruz bakalım ne olacak.Meteorid nasılsın eşinle hallettinizmi konuyu
Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu yaşatsın canım üzülmeİyi diyeyim canim hayır halletmedik evden gitti arkadasında kalıyor iki gündür konuşmuyoruz birikmiştiler var sözde ayrılıyoruz bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?