Bana bakamiyorsun dedi...

Cahilliginiz yüzünüze vurmus catlamak üzeresin ki bi dahaki sefere roman yazarsin muhatabm degilsin git kendin gibi cahil insanlara hikaye anlat.

Cevap veremediginde bel altina vurup sıvısmayı cok iyi yapıyorsunuz, bunu gozlemledim. Gecemi şenlendirdiniz yemin ederim ahah, allahıma sukrettim bir kez daha bana işleyen bir beyin verdiği için.

Nasıl çatlıyorum bilemezsiniz, evet :)

Konu sahibi, sizden de özür dilerim konunuzu istemeden de olsa dağıttığım için. "Girme cahille münakaşaya,ya sinirini zıplatır ya tavana!" demişler de dinlemedim, gerçi zıplayan da kendisi oldu ama :))

Hahaha nasil güldüm kizim senin gibi orda burda aile yikanlara benzemem sen bu kibirinle kac ev yakmissindir isine devam et birgün senide yikarlar dikkat et aman altta kalma narsist

:) sorun degil bende okuyordum nereye varacak diye :)))

Hahaha nasil güldüm kizim senin gibi orda burda aile yikanlara benzemem sen bu kibirinle kac ev yakmissindir isine devam et birgün senide yikarlar dikkat et aman altta kalma narsist
Ya sen gerçekten cahilsin hiç kusura bakma, Esin'e ettiğin hizmetten demiyorum da su yazdıklarını okudukça cahil olduğun kanısına iyice vardım. Nasıl bir sacmalik ve alakasız seviyesiz bir tespitte bulundun böyle? Ne dediğinin farkında misin acaba? Ayıp asıl sen cok fazla o beynini evlilik programlarıyla ve dizilerle meşgul etmişsin. Mune

sen yine de onun bebeğini tasiyorsun nelerle cebellesiyorsun kör mü bu adam yahu elinden geldigini zaten yapmissin yanında durmussun sükretsin su vereni var yanında be ... birde sevgiliyken ayağına taş değse bişeyin var mı hayatım diyen herifler evlenince kör musun önüne baksana ayıları oluyorlar tam o hesap .. oyüzden fazla taviz vermicen madem onlar değişiyor bizde değişiriz ne kadar ekmek o kadar köfte baya yorum tartismasi olmus usenmeyip hepsini okudum kadın köle degildir kadın yapyorsa esine olan ikramidir bu zorundalik yoktur bunda arap kafasını yasiyolar ya bu ne yahu adama ne yapsan yaranamazsin hatta 44 luk ol fazla mukemellikte adama batar soylimm gozu baskalarinda olur sen istedigin kadar sacini supurge et hatta elektirk supurgesine baglaa bunlar doğaları gereği kovalamaci herifler . ..

Cahilce varsayimlarina devam ediyordu...Evet, siz benim hakkimdaki varsayimlariniza devam ederek kendinizi tatmin edin. Icinizden şöyle söylüyorsunuz "Kiz bana cahil diyor! Altinda kalmamam lazim, camur atmaliyim. Hah, buldum. Bu kesin bir sürü yuvayi yikmistir, emin degilim aslinda tanımıyorum ama evet evet yikmistir!"

Inandiginiz dinde iftira büyük bir gunahtir, kurandan falan bahsedeceginize gidin biraz insanlik vasiflarinizi arayin. Ben size iftira atmadim, israrla cahil oldugunuzu soyledim. Siz ise benim serefime dil uzatiyorsunuz. Ama sizin gibi değersiz birinin sozleri beni hic etkilemiyor, kudurabilirsiniz :)

hahaha valla doğru ya elektriğe de bağlasan saçları faydası Yok en iyisi nasıl işimize geliyorsa :) kendi düşünsün ben bisey yapmadım.

Erkekler de bir hastalığı olunca nasıl da abartiyorlar hele esin şimdi koltuk değneği de kullanıyormuş artık ne yapsan yetmez.bosver ustune dusme insanlık görevini yap yeter

sizin kıskanılacak bir tarafınız yok ki.

hatta tam tersi ancak üzülünecek durumdasınız.

kendinizi aşağılık görme kompleksini dinde olmayan şeyleri kanıt göstererek bastırmaya çalışıyorsunuz.

siz erkekten aşağıda olmaya devam edin.yetiştireceğiniz özellikle erkek çocuklarını da kızlarımızdan uzak tutun!

O ne öyle ya okurken ben daraldım. O kadar hizmet istiyorsa bi tane geyşa bulsaymis haspam. Kusura bakma canım.

Eşinin yaşı kaç bilmiyorum ama huysuz aksi ihtiyarlar gibi olmuş şimdiden. Sanki evde karı koca hayatı değil de hasta-bakıcı ilişkisine dönmüş sizinki. Öyle bi fantezisi mi vardır nedir tövbe tövbe

Bu arada bebek mevzusunu atlamışım. Bu ara sağda solda çok duyuyorum eşi hamile kalan erkekleri bi buhran basıyor. En yakın çevremizde yaşadık bunu, doğum olduğu gibi boşanmaya kalktı yakınımızin oğlu. Sebep yok. Sıkılmış. Daha da yeni evliler. Kızla birlikte uyumuyormus, evde tek yaptığı tv izlemekmis, sürekli eşini eleştiriyormus en sonunda da bosanicam diye tribe girip annesinin evine gelmişti. Sonra annesi Allah'tan gelinden yana oldu, hele bi ayrıl seni reddederim diye nasıl cikismissa silkelenip kendine gelmişti çocuk. Şimdi baristilar çok mutlular. Belki seninki de babalık tribine gitmiştir. Hiç üstüne gitme beklemede kal,pisman olup kendi gelir umarım.

Ben seni hatırladım diğer bir konuna da yazmıştım eşin sinirlerimi zıplatıyor ayrılacaksanız da ayrılın ilerizekalı herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…