Bana bakamiyorsun dedi...

Bahane arayan bulur. O bahane ariyor. Evlenirken herseyi biliyordu. Sonradan cesit yemek yapmayi bilmez olmadiniz ya. Cesit cesit yemek yapsaniz bu sefer de baska bahanesi olur. Seven gulun dikenlerini gormez. Bahane arayan icinse o dikenler batar.

Bahane arayan bulur. O bahane ariyor. Evlenirken herseyi biliyordu. Sonradan cesit yemek yapmayi bilmez olmadiniz ya. Cesit cesit yemek yapsaniz bu sefer de baska bahanesi olur. Seven gulun dikenlerini gormez. Bahane arayan icinse o dikenler batar.
Doğru diyorsun bak evlenmeden önce herşeyi biliyordu ama su an takıntı yaptığı herşeyi. En iyisi biraz uzak kalmak uzaklaşınca belki biraz düşünür cunku herşeyi söyledim yüzüne:

Ayağı catlamis ağrısı omuzlarına vurmuş, sizde o demeden ona masaj yapmalymissiniz öyle mi ? ve uzun uzun .

Bence yap tavrını bırak o nankörü kendi haline , bak o zaman nasıl iyi oluyor .

Ayağı catlamis ağrısı omuzlarına vurmuş, sizde o demeden ona masaj yapmalymissiniz öyle mi ? ve uzun uzun .

Bence yap tavrını bırak o nankörü kendi haline , bak o zaman nasıl iyi oluyor .
Ona göre ben nankörüm :) neden cunku durumumuz yerinde para derdim Yok ama hep yüzüme vurulur nedense :) üstüne bir de adim nankör olur üstüne birde çalışmamam icin elinden geleni ardına koymadi çalıştırmadı. Yaptıklarını lütuf görüyor bana karşılığında da üstün hizmet bekliyor.

İşim bu :) Ayrica "erkigim benim her şiyim, ne derse yaparim" ortaçağ zihniyetiyle ortalikta dolanan siz kocakari degilsiniz de ben kocakariyim oyle mi?

Siz beni guldurdunuz, allah da sizi guldursun :)
Ayy nasil güldüm bi bilsen.. bu zekaniz size cok seyler yasatacak. keşke esiniz burda olsada görse yaptiklarinizi zavalli nasilda üzülür yazik. birde muhatabm degilsiniz birdaha yazayin. size baska bir yer buldum evlilik proglarmlarnda sürekli eleştiri yapan kocakarilar varya orasi iste sizin yeriniz hayde bol kiskancliklar :)))

Bence ona değilde kendine dikkat et çünkü hamilelikte tansiyon çok tehlikeli. Testlerini yaptır. İdrarda proteine baktılar mı.. Allah korusun gebelik zehirlenmesi denen bir şey var.
Canim kan sayımı yapılacak önümüzdeki ay da ona bakılır sanırım cok sağol

Asil uyduruk sizlersiniz kendini begenmisler avukatlar hemen yoruma atlamis ne olduuuu niye bu kadar acizssiniz siz esinizin kocasi olmaya devam edin iste sizi tutan mi var nerde cekemeyen biri varsa yoruma atlamis..

bu gebe halinle senden masaj bekliyo. hizmet bekliyo bide yuksek tansiyonun varmis gebelikte tehlikeli olabilir doktorunun haberi varmi bu durumdan.
İlaç yazdı canim kan sayımı yapılacak bakalım ağırlaşacakmi gelecek aylar belli olur

aglamasaydin keşke şu hamile halimle hastanë kokusunu çekiyorum verdigim kıymeti zorlama istersen derdim valla âciz olan kendisi ki senden medet umuyor insan eşine nazlanabilirde adam dupeduz egoist la .

aglamasaydin keşke şu hamile halimle hastanë kokusunu çekiyorum verdigim kıymeti zorlama istersen derdim valla âciz olan kendisi ki senden medet umuyor insan eşine nazlanabilirde adam dupeduz egoist la .
Ya ben hamile olmasam neyse ne dicem de ben de hamileyim bir de hipertansiyon var kaç defa bayılma noktasına geldim biraz fazla hareketten bas agrisi kusma tek tek de degil hepsi birden geliyor geldi mi. Bunu bildiği halde ve ben geeeken her şeyi yaptıgım sorduğum halde yan gelip yatıyorsun diyor ya. Anlaşamıyoruz ya o beni bende onu anlayamıyorum uyumsuz kişiliklere sahibiz sanırsam.

Ilk önce Türkçe yazmayı öğrenin, daha sonra iletişim kurmayı deneyin.

Ayrıca siz ne kadar zekisiniz ki karşınızdaki kişinin medeni durumunu bilmeden onun evli olduğunu varsayıyorsunuz? Ah ama pardon, lise hatta ortaokul biter bitmez evlilik vakti gelmiştir sizin zihniyetinize göre bir kızın değil mi? Kendinizle karıştırdınız beni :)

İstediğim kişiyle muhatap olurum. Eğer siz laflarımın altında kalıp sinirden çıldırıyorsanız siz benimle muhatap olmamaya karar verebilirsiniz, zira ben sizi ufacık da olsa önemsemiyorum. Kendini önemsemeyen birini ben neden önemseyeyim ki değil mi? :)

Ayrıca size katılıyorum, keşke vaktim olsaydı da o programlara katılabilseydim, çok eğlenceli olurdu. Katılabilseydim de genç kızlarımıza cahil olmamalarıni öğütleyebilseydim. Sizin gibi olmamaları için :)

Son olarak, sizin neyinizi kıskanayım ki? Aksine şükür sebebisiniz :) Sağlıcakla.

Bana lazm olmayan dili ögrenmem.. kendini cok bilmisss

Cahilliginiz yüzünüze vurmus catlamak üzeresin ki bi dahaki sefere roman yazarsin muhatabm degilsin git kendin gibi cahil insanlara hikaye anlat.

Bak burda artık bende müdahale edeceğim, bu dil sana lazim değilse ne isin var bu ülkede ??? Git baska ülkede yaza o zaman... en hassas olduğum noktalardan biridir!
ben zaman kendi ülkemdeym ben istedigim yerde yazarm sana da sormam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…