:))) güldüm buna, daha bir de gripken aynısını yasıyoruz bu daha beter oldu :)Şu erkeklerin bazı da öldürüyor insanı
Anlaşılan eşiniz bıktırmış sizi Allah sabırlar versin inşallah
Bi çatlak için bu kadar ortalığı kaldıran adama verecen suni sancıyı susup oturacak
Hep gülün inşallah boşverin huysuz kocayız da gidene yol yakışır Rabbim yardımcın olsun:))) güldüm buna, daha bir de gripken aynısını yasıyoruz bu daha beter oldu :)
Özel ilgi alaka bekliyor iste, kendisi evimizi maddi durumunu lütuf olarak görüyor, bir de yüzüme vuruyor yaptıklarını çalışmama da izin vermedi onca zaman yanı hem beni mahkum edip hem basıma kakiyor o yüzden de özel ilgi bekliyor evde maaşlı çalışan gibi görüyor beni. Normal yapılanlar tatmin etmiyor onu.ayagı catlamıs, kafası catlamamıs ki neden masaj yapasın? masaj susamak gibi bir sey degildir, dk bası masaj ister misin askım diye mi soracakmıssın
Herkesin hayat tarzı farklı benm amacm hic bisey degil sadece bu kadar basit seyleri kafaniza takmamasini tavsiye ettim evet hanimefendi siz kocanizdan daha üstünsünüz evin reisi sizsiniz belki ama sizin hayatiniz beni ilgilendirmedigi gibi benim hayatimda hic kimseyi ilgilendirmez daha öncede belirtmistim bizim kültürümüz böyle biz böyle ögrendik büyüklerimizden ve dediklerinizin hic biride hayatimdan gecmedi. Ayrica mükemmellim de demedim kuran-ı kerim de de erkeklerin kadınlardan üstün oldugu yaziliyor. kadinlarin eslerine yaptiklari hersey eslerine ikramidir siz biraz daha mantikli düsünüp öyle yorum yapin burda kimeye mükemmeligimi anlatmiyorum..Kadin kadinin kurdudur lafinin bir ornegini daha gormus olduk. Buna benzer her konuda en az biri gelir marifetlerini dizer, sonuna da mutlaka "en az senin kadar zor durumda oldugum halde" gibi birsey ekler, o kisim onemlidir. Ne kadar ulvi bir kadin oldugunun altini boyle cizer cunku. Zor bir hamilelik geciren birinin konusuna bunlari yazmanizin baska bir amaci olamaz. Sizin ne kadar super mukemmel harika inanilmaz bir kadin oldugunuz degil konumuz, konu sahibinin zorlanmasi. Her hamileligin ayni olmadigini bir kadin olarak bal gibi biliyorsunuz. Bazi insanlarin son gune kadar calisabilip bazilarinin ilk gunden son gune kadar yatmak zorunda kalabildiklerini bal gibi biliyorsunuz. Bu yaptiginiz sey baska bir kadinin zayifligi uzerinden ego tatmininden baska bir sey degil. Belki aralari duzelmeyecek, belki bosanmaya kadar gidecek. Hamile bir kadin onca uzuntuyu yasayacak, cunku fazlasini yapamiyor elinden bu geliyor, yapabildigi bu kadar. Ne yapsin konuyu "esimin istedigi kadar mukemmel olamiyorum, baska kadinlar yapabiliyor ben yapamiyorum bu yuzden cok utaniyorum" diye mi acsin? Amaciniz ne cidden?
Herkesin hayat tarzı farklı benm amacm hic bisey degil sadece bu kadar basit seyleri kafaniza takmamasini tavsiye ettim evet hanimefendi siz kocanizdan daha üstünsünüz evin reisi sizsiniz belki ama sizin hayatiniz beni ilgilendirmedigi gibi benim hayatimda hic kimseyi ilgilendirmez daha öncede belirtmistim bizim kültürümüz böyle biz böyle ögrendik büyüklerimizden ve dediklerinizin hic biride hayatimdan gecmedi. Ayrica mükemmellim de demedim kuran-ı kerim de de erkeklerin kadınlardan üstün oldugu yaziliyor. kadinlarin eslerine yaptiklari hersey eslerine ikramidir siz biraz daha mantikli düsünüp öyle yorum yapin burda kimeye mükemmeligimi anlatmiyorum..Kadin kadinin kurdudur lafinin bir ornegini daha gormus olduk. Buna benzer her konuda en az biri gelir marifetlerini dizer, sonuna da mutlaka "en az senin kadar zor durumda oldugum halde" gibi birsey ekler, o kisim onemlidir. Ne kadar ulvi bir kadin oldugunun altini boyle cizer cunku. Zor bir hamilelik geciren birinin konusuna bunlari yazmanizin baska bir amaci olamaz. Sizin ne kadar super mukemmel harika inanilmaz bir kadin oldugunuz degil konumuz, konu sahibinin zorlanmasi. Her hamileligin ayni olmadigini bir kadin olarak bal gibi biliyorsunuz. Bazi insanlarin son gune kadar calisabilip bazilarinin ilk gunden son gune kadar yatmak zorunda kalabildiklerini bal gibi biliyorsunuz. Bu yaptiginiz sey baska bir kadinin zayifligi uzerinden ego tatmininden baska bir sey degil. Belki aralari duzelmeyecek, belki bosanmaya kadar gidecek. Hamile bir kadin onca uzuntuyu yasayacak, cunku fazlasini yapamiyor elinden bu geliyor, yapabildigi bu kadar. Ne yapsin konuyu "esimin istedigi kadar mukemmel olamiyorum, baska kadinlar yapabiliyor ben yapamiyorum bu yuzden cok utaniyorum" diye mi acsin? Amaciniz ne cidden?
Kadin kadinin kurdudur lafinin bir ornegini daha gormus olduk. Buna benzer her konuda en az biri gelir marifetlerini dizer, sonuna da mutlaka "en az senin kadar zor durumda oldugum halde" gibi birsey ekler, o kisim onemlidir. Ne kadar ulvi bir kadin oldugunun altini boyle cizer cunku. Zor bir hamilelik geciren birinin konusuna bunlari yazmanizin baska bir amaci olamaz. Sizin ne kadar super mukemmel harika inanilmaz bir kadin oldugunuz degil konumuz, konu sahibinin zorlanmasi. Her hamileligin ayni olmadigini bir kadin olarak bal gibi biliyorsunuz. Bazi insanlarin son gune kadar calisabilip bazilarinin ilk gunden son gune kadar yatmak zorunda kalabildiklerini bal gibi biliyorsunuz. Bu yaptiginiz sey baska bir kadinin zayifligi uzerinden ego tatmininden baska bir sey degil. Belki aralari duzelmeyecek, belki bosanmaya kadar gidecek. Hamile bir kadin onca uzuntuyu yasayacak, cunku fazlasini yapamiyor elinden bu geliyor, yapabildigi bu kadar. Ne yapsin konuyu "esimin istedigi kadar mukemmel olamiyorum, baska kadinlar yapabiliyor ben yapamiyorum bu yuzden cok utaniyorum" diye mi acsin? Amaciniz ne cidden?
Canim annesiz büyümüş ama birlikte yaşadığı nişanlısı onu el bebek gul Bebek beslemiş yıllarca tutup tutup onu önüme sürüyor, yanı o anne gibi olmuş ilgiliymiş herşeyi yapmış tek eksik sevgisini göstermiyormuş e bende sevgimi dibine kadar gösterdim ilgilendim elimden geleni yaptım ama o ex nişanlıdan sonra ben yetersiz kalıyorum sanırım ona. O zaman gerçekten hizmetci tutacak anlamıyorum daha ne yapmalıyım.şunun altına imzamı attıktan sonra yazayım; bizim öyle bir kültürümüz yok.. hatta bir sır vereyim bizim hiç kültürümüz yok..
Herkesin hayat tarzı farklı benm amacm hic bisey degil sadece bu kadar basit seyleri kafaniza takmamasini tavsiye ettim evet hanimefendi siz kocanizdan daha üstünsünüz evin reisi sizsiniz belki ama sizin hayatiniz beni ilgilendirmedigi gibi benim hayatimda hic kimseyi ilgilendirmez daha öncede belirtmistim bizim kültürümüz böyle biz böyle ögrendik büyüklerimizden ve dediklerinizin hic biride hayatimdan gecmedi. Ayrica mükemmellim de demedim kuran-ı kerim de de erkeklerin kadınlardan üstün oldugu yaziliyor. kadinlarin eslerine yaptiklari hersey eslerine ikramidir siz biraz daha mantikli düsünüp öyle yorum yapin burda kimeye mükemmeligimi anlatmiyorum..
Niye zoruma gidecek, herkesin hayatına kimse karışamaz.
terbiyesiz hastalik hastasi6. Sayfa da devamı yazdım
arkadaşlar eşim bir kac gün önce ayağını çatlattı ve haliyle ilgilenmek gerek. Hastane de kaldık gece kalktım herşeyine yardım ettim eve geldik evde de yapmadığı herseyde destek olmay çalışıyorum. Bende de yüksek tansiyon çıktı zaten birden cok kötü olabiliyorum kusuyorum gücüm kesiliyor falan. O yüzden o dinlenirken bende yatıyorum yanına koltuğa ve bisey isterse getiriyorum ara sıra da soruyorum cay kahve istermisin diye... ama bana ne dedi biliyor musunuz?
Kendine bakmaktan acizsin bana da bakamıyorsun, insan düşünür nasıl daha iyi hissettiririm diye.
Omuzlarım agriyor ben demeden masaj yapmalısın uzun uzun
(Ki ben zaten hayatta uzun masaj yapmam o kuvvet yok bileklerimde)
Bir insan bu durumda birine ne yapabilir benim yaptıklarım yetersiz mi?
Düşünüyorum ama benden ne beklediğini çözebilmiş Değilim, üstelik bende güçsüz bir gebelik geçirirken...
Bir de zoruma gitti agladim o an öyle deyince buna da kızdı
Zavalli olan sizsiniz koca karilar gibi gün boyu onu bunu elestiriyorsunuz kendi isinize bakinO kadar acinacak haldesiniz ki . Siz aciz oldugunuzu, erkegin evin reisi oldugunu, onun sözünden cikmamaniz gerektigini düşünüyor olabilirsiniz fakat oyle bir kültür yok, genellemeyin. Herkes sizin gibi ozsaygisi olmayan zavalli bireyler degil.
Zavalli olan sizsiniz koca karilar gibi gün boyu onu bunu elestiriyorsunuz kendi isinize bakin
Herkesin hayat tarzı farklı benm amacm hic bisey degil sadece bu kadar basit seyleri kafaniza takmamasini tavsiye ettim evet hanimefendi siz kocanizdan daha üstünsünüz evin reisi sizsiniz belki ama sizin hayatiniz beni ilgilendirmedigi gibi benim hayatimda hic kimseyi ilgilendirmez daha öncede belirtmistim bizim kültürümüz böyle biz böyle ögrendik büyüklerimizden ve dediklerinizin hic biride hayatimdan gecmedi. Ayrica mükemmellim de demedim kuran-ı kerim de de erkeklerin kadınlardan üstün oldugu yaziliyor. kadinlarin eslerine yaptiklari hersey eslerine ikramidir siz biraz daha mantikli düsünüp öyle yorum yapin burda kimeye mükemmeligimi anlatmiyorum..
şunun altına imzamı attıktan sonra yazayım; bizim öyle bir kültürümüz yok.. hatta bir sır vereyim bizim hiç kültürümüz yok..
O sanki hamile olduğum icin bana birazcık farklı ilgi gösterdi de benden gereğinin üstünde ilgi bekliyor üstelik bende rahatsizken.Töbe töbe!!! Sinirlendim ta burdan yeminle! Ayıp ya koca adamın yaptığına bak resmen nazdan çatlayacak ama Allah büyüktür bu dediklerini, hamile hamile seni ağlatmalarını kocanın yanına bırakmaz! İçini ferah tut bebeğin için..
Ben yemek konusunda beceriksizim biraz ya da o cok fazla seçici cunku babamın beğendiği yemeğe o olmamış der o zaman diyorum ki cok çeşit bilmeseler yaptıklarım yenecek şekilde, sorun onda. O yüzden yemeği ara sıra söyleriz ara sıra evde öyle böyle geçiyor, temizlik konusunda ne daginigim ne cok titiz, normalim yanı olmasingerektigi kadar yasanmislikli bir ev. Ama onun istediği oteldeki gibi dört dörtlük mükemmel bir hizmet ve ev. Bir kerecik o sele dolu kalmayacak vs. Bende dört dörtlük olamıyorum gele su an hiç olamıyorum ama cok uğraşıyor Benimle yaptıklarımı başkası beğense o beğenmiyor. Ona ettiğim yardım olması gerektiği gibiydi ama beğenmedi asker gibi hazırda onun etrafında pir donmemi istiyor amaEsinizin esi mi kolesi misiniz? Bu kadar da naz olmaz ki. Bebek oldugunda hangisine yetiseceksiniz. Adam resmen sizin hayatinizi kolaylastirmiyor zorlastiriyor. Birey olmayi ogrenememis kendi kendine yetemiyor daha dogrusu isine gelmiyor bu. Siz de her dedigini yaparak totosuni kaldirmissiniz bu artik sizin goreviniz olmus.
Bunun icin mi ayrilalim diyor? Bahanesi bu mu? Kimse kimsenin kolesi degil. Tamam ayagi catlamis olabilir. Yardima ihtiyaci var ve siz de elinizden geleni yapiyorsunuz. Ama adamin da cenesi durmuyor.
Normalde de boyle miydi? Herseyi ayagina mi isterdi? Yoksa simdi ise yaramadigini dusundugunden mi psikolojisi bozuk?
Eger hep boyleyse isiniz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?