Bana bakamiyorsun dedi...

:))) güldüm buna, daha bir de gripken aynısını yasıyoruz bu daha beter oldu :)

ayagı catlamıs, kafası catlamamıs ki neden masaj yapasın? masaj susamak gibi bir sey degildir, dk bası masaj ister misin askım diye mi soracakmıssın
Özel ilgi alaka bekliyor iste, kendisi evimizi maddi durumunu lütuf olarak görüyor, bir de yüzüme vuruyor yaptıklarını çalışmama da izin vermedi onca zaman yanı hem beni mahkum edip hem basıma kakiyor o yüzden de özel ilgi bekliyor evde maaşlı çalışan gibi görüyor beni. Normal yapılanlar tatmin etmiyor onu.

Herkesin hayat tarzı farklı benm amacm hic bisey degil sadece bu kadar basit seyleri kafaniza takmamasini tavsiye ettim evet hanimefendi siz kocanizdan daha üstünsünüz evin reisi sizsiniz belki ama sizin hayatiniz beni ilgilendirmedigi gibi benim hayatimda hic kimseyi ilgilendirmez daha öncede belirtmistim bizim kültürümüz böyle biz böyle ögrendik büyüklerimizden ve dediklerinizin hic biride hayatimdan gecmedi. Ayrica mükemmellim de demedim kuran-ı kerim de de erkeklerin kadınlardan üstün oldugu yaziliyor. kadinlarin eslerine yaptiklari hersey eslerine ikramidir siz biraz daha mantikli düsünüp öyle yorum yapin burda kimeye mükemmeligimi anlatmiyorum..

Herkesin hayat tarzı farklı benm amacm hic bisey degil sadece bu kadar basit seyleri kafaniza takmamasini tavsiye ettim evet hanimefendi siz kocanizdan daha üstünsünüz evin reisi sizsiniz belki ama sizin hayatiniz beni ilgilendirmedigi gibi benim hayatimda hic kimseyi ilgilendirmez daha öncede belirtmistim bizim kültürümüz böyle biz böyle ögrendik büyüklerimizden ve dediklerinizin hic biride hayatimdan gecmedi. Ayrica mükemmellim de demedim kuran-ı kerim de de erkeklerin kadınlardan üstün oldugu yaziliyor. kadinlarin eslerine yaptiklari hersey eslerine ikramidir siz biraz daha mantikli düsünüp öyle yorum yapin burda kimeye mükemmeligimi anlatmiyorum..

40 yaşına kadar oğluşunun hırkasını arkasına verip, çorabını ayağına giydiren erkek annelerine şuradan bir selam çakıp konuya girelim..

sizi boşayıp bir geyşa bulsun kendisine.. yok yani şehzade sendromu nasıl bir lanet bütün milleti esir almış.. bütün kadınların piremşeş, bütün erkeklerin piremş olduğu güzel ülkem.. konu sahibi, ayağa kalkarken ayağına bir bas acıdan seni unutsun..

şunun altına imzamı attıktan sonra yazayım; bizim öyle bir kültürümüz yok.. hatta bir sır vereyim bizim hiç kültürümüz yok..

şunun altına imzamı attıktan sonra yazayım; bizim öyle bir kültürümüz yok.. hatta bir sır vereyim bizim hiç kültürümüz yok..
Canim annesiz büyümüş ama birlikte yaşadığı nişanlısı onu el bebek gul Bebek beslemiş yıllarca tutup tutup onu önüme sürüyor, yanı o anne gibi olmuş ilgiliymiş herşeyi yapmış tek eksik sevgisini göstermiyormuş e bende sevgimi dibine kadar gösterdim ilgilendim elimden geleni yaptım ama o ex nişanlıdan sonra ben yetersiz kalıyorum sanırım ona. O zaman gerçekten hizmetci tutacak anlamıyorum daha ne yapmalıyım.

O kadar acinacak haldesiniz ki . Siz aciz oldugunuzu, erkegin evin reisi oldugunu, onun sözünden cikmamaniz gerektigini düşünüyor olabilirsiniz fakat oyle bir kültür yok, genellemeyin. Herkes sizin gibi ozsaygisi olmayan zavalli bireyler degil.

Töbe töbe!!! Sinirlendim ta burdan yeminle! Ayıp ya koca adamın yaptığına bak resmen nazdan çatlayacak ama Allah büyüktür bu dediklerini, hamile hamile seni ağlatmalarını kocanın yanına bırakmaz! İçini ferah tut bebeğin için..

terbiyesiz hastalik hastasi

Zavalli olan sizsiniz koca karilar gibi gün boyu onu bunu elestiriyorsunuz kendi isinize bakin

Zavalli olan sizsiniz koca karilar gibi gün boyu onu bunu elestiriyorsunuz kendi isinize bakin

İşim bu :) Ayrica "erkigim benim her şiyim, ne derse yaparim" ortaçağ zihniyetiyle ortalikta dolanan siz kocakari degilsiniz de ben kocakariyim oyle mi?

Siz beni guldurdunuz, allah da sizi guldursun :)

Esinizin esi mi kolesi misiniz? Bu kadar da naz olmaz ki. Bebek oldugunda hangisine yetiseceksiniz. Adam resmen sizin hayatinizi kolaylastirmiyor zorlastiriyor. Birey olmayi ogrenememis kendi kendine yetemiyor daha dogrusu isine gelmiyor bu. Siz de her dedigini yaparak totosuni kaldirmissiniz bu artik sizin goreviniz olmus.
Bunun icin mi ayrilalim diyor? Bahanesi bu mu? Kimse kimsenin kolesi degil. Tamam ayagi catlamis olabilir. Yardima ihtiyaci var ve siz de elinizden geleni yapiyorsunuz. Ama adamin da cenesi durmuyor.
Normalde de boyle miydi? Herseyi ayagina mi isterdi? Yoksa simdi ise yaramadigini dusundugunden mi psikolojisi bozuk?
Eger hep boyleyse isiniz zor.

Sizin hayatiniz kimseyi ilgilendirmezse buraya niye yazdiniz o zaman?

Ikramin anlamindan haberiniz var mi? Yapilmadiginda hamile bir kadini uzecek birsey mi bu?

Dini yorumunuza bir sey demeyecegim, yine bir mantikli cevap veremeyince dinden uyduruk ornekler verme vakasi...

O sanki hamile olduğum icin bana birazcık farklı ilgi gösterdi de benden gereğinin üstünde ilgi bekliyor üstelik bende rahatsizken.

Ben yemek konusunda beceriksizim biraz ya da o cok fazla seçici cunku babamın beğendiği yemeğe o olmamış der o zaman diyorum ki cok çeşit bilmeseler yaptıklarım yenecek şekilde, sorun onda. O yüzden yemeği ara sıra söyleriz ara sıra evde öyle böyle geçiyor, temizlik konusunda ne daginigim ne cok titiz, normalim yanı olmasingerektigi kadar yasanmislikli bir ev. Ama onun istediği oteldeki gibi dört dörtlük mükemmel bir hizmet ve ev. Bir kerecik o sele dolu kalmayacak vs. Bende dört dörtlük olamıyorum gele su an hiç olamıyorum ama cok uğraşıyor Benimle yaptıklarımı başkası beğense o beğenmiyor. Ona ettiğim yardım olması gerektiği gibiydi ama beğenmedi asker gibi hazırda onun etrafında pir donmemi istiyor ama
Beni bunca zaman o kadar cok kırıp asagiladi ki bunu bile yapmam aslında iyi. Yanı o ben B durumdayken bana bu ilgiyi göstermedi hamileliğimin basından beri hatta galiba korktu naz yapacağım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…