kendimi kötü hissettim işte yine deBir laf vardır biraz kabaca "itin duası kabul olsa.." Boşversene ya, sen suçlu musun ki bedduası tutsun? Asıl annenin bedduası tutar onu.
yuva yıktı mı sonradan mı çıktı bilemiyorumTakmayın bence. Eğer o kadın yuva yıktıysa haketmiştir yaşadıklarını.
işte ondan emin olamıyorum annemle evliyken mi girdi hayatımıza yoksa sonrasında mı o kısmı bılmıyorumKarisik ve hassas bi mesele. Emin olmadiginiz surece babanizin esine oteki kadindi belki yakistirmasi yapmaniz iftiraya girer, tehlikelidir bu.
Siz kadina cok buyuk haksizlik ettiyseniz yani hakkina girdiyseniz, kafaniza takmakta haklisiniz. Eger kadin hakki olani zaten aldiysa (veya alacaksa) ozaman sorun yok, kizginlikla konusmus iste kendi kendine.
alıştım artık bu söze öldü kaybettik...Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
Ne kadar kolay babam öldü diyebilmişsin duygu yok gibi alamadım onu.
Vicdanınız neden rahatsız başka olaylarmı oldu?
annemle evliyken mi hayatına girdi o kısmı bılmıyorumBedua konusunda haklı diyemeyeceğim ama kadına büyük haksızlıklar yapılmış
Annenizin biten bir evlilikten sizi kulanarak babanıza ve size bedel ödetmeye hakkı yoktu
Mal bu gelir geçer ama babanızla geçirebileceğiniz güzel bir anı paha biçilmezdir
Zaman gösterir bakalım ahı tutacakmı..alıştım artık bu söze öldü kaybettik...eşi böyle dediği için kendimi huzursuz ve suçlu hissettim
Evliyken bile olsa bu sizinle ilgili bir konu değildiannemle evliyken mi hayatına girdi o kısmı bılmıyorum
kendimi kötü hissettim işte yine de
Evliykense eğer kızmakts haksız değilmişim diyeceğimEvliyken bile olsa bu sizinle ilgili bir konu değildi
o konuda da biraz karışıklık oldu ama benle ilgili değil.Ben olsam ben de annemden yana olurdum ama büyük varsayımlar var sadece.
Kadın evliliği bozdu mu bozmadı mı bilmiyorsunuz ve artık asla emin olamayacaksınız. Belki de iyi bir insandı, en azından eş olarak hakkının verilmesi gerekirdi bence hukuki açıdan.
öncelikle şunu belirteyim yasaların verdiğini aldı benim ona kesinlikle bir itirazım söz konusu olmadı. çok iyi bir insandı ya da kötü biriydi gibi birşey söyleyemeyeceğim çünkü tanımıyorum.Babanızın evlenmesinden doğal bir olay yok. Ne yani boşanmamışlar sizin için kağıt üzerinde evlilik sürdürmüşler.. Size bir yararı oldu mu?
Kadının ahını aldınız gibime geliyor. Benimde yakınlarımdan böyle bir sorunu olan var. Babaları anneleri ile boşandı diye(ki anneleri başkasına aşık olmuş herhalde) babasının yeni eşine olabildiğince terbiyesiz davranmayı kendine hak görüyorlar. Oysa ki birlikte çok mutlu olan bir çift. Kadın gayet iyi bir kadın. Anneleri boşandı başkasıyla evlendi olmadı etmedi derken kendisi kaçırdığı mutluluğun kıskançlığı ile çocuklarını dolduruyor. Kimse onları sevmiyor. Hatta çocukları sırf miras bölünmesin diye büyük kavgalar ederek kadının çocuk sahibi olmasını bile yasakladılar. Kadın ona rağmen mutlu.
Yani babanız annenizle mutsuzdu diye bu kadınla mutlu olmasını neden çok görüyorsunuz. Üstelik yasal olarak tüm haklarını da almalı. Bu en doğal hakkı. Babanızın eşi bu kadın. Tabi ki alacak tabi ki isteyecek. Korkmayın hakkından fazlasını almasına yasalar müsade etmez zaten.
Kimse durduk yere böyle ağır bir beddua etmez. Kadının hakkına girmişsiniz. Kıskançlığı bir kenara bırakıp yasalara güvenin. Kimsenin kul hakkına girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?