bana beddua etti

Evliyken hayatında olmasa hemen evlenmezdi herhalde.. Benim babam da annemden boşanır boşanmaz dört ay içindr evlenmişti.. Sürekli anneme ne zaman babanın evine gitcen diyip duruyordu.. Dediği oldu annem pes etti ve ayrıldılar.. Baba kişisi hemen evlendi.. Annem hayatını bize adadı.. Şahsen ben babamdan bir toplu iğne bile istemiyorum.. Böyle bir şey için asla o kadınla muhattap olmam.. Benim çocukluğumu yemişler para yeseler nolacak..? 7 yaşındaydım ayrıldıklarında şu an 31 yaşındayım.. Zerre ilgilenmiyorum.. Siz de boşuma üzülmeyin.. O kadının bedduası tutmaz.. Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye çıktığım yere gidiyorum demiş.. Boşa dert etmeyin..

annemle babamın geçinemediğini anladım boşanmaya cesaretleri yoktu ne olduysa oldu ayrıldılar. 1,5 yıl sonra yeniden evlendi ayrılmalarına sebep olan kişi o olabilir diye düşündüm. mirastanda pay vermemezlik yapmadık yasalar ne diyorsa o oldu.

benim babam 1,5 yıl sonra evlendi ama kadın sonradan konuştu benimle ben babanıza bu evliliğin geri dönüşü var mı eğer varsa biz hiç evlenmeyelim dedim ama o yok kesinlikle bitti dedi bende evlendim dedi bana kadın. babam öldükten sonra

Evlilik bağı olan birinin bunu yapması elbette hoş değil.
Ama diyorsunuz ki ayrı yaşadılar kağıt üzerinde evliydi...
Uzun yıllar bu şekilde boşanmış gibi yaşamışlar zaten. buna evlilik diyemeyiz.

nereden biliyorsunuz onun oldugunu. adam1.5 yıl sonra evlenmiş. emin degilsinz.ayrıca evlenmiş tabiki miras kalacak. babanıza ayıp etmissinz. olan olmus ama ben kadına hak verdim. ilişkisi varsa bile anneniz kendi bosanmamıs
bence kadınla bidaha konus . detaylıca ögren nezamn basladılar ilişkiye tabi bedduasını almasını istiyorsan.

ama kağıt üzerinde de olsa bir evlilikti yine de evliydi ve belki de o kadın olmasa hala kağıt üzerinde evli kalacaklardı

Ama iste once laf soylemis aileniz, yanlis. Soylenmemeli. Benim de annem babam yillarca ayri yasadi. Illa biri var diye bosanmaz ki insan. Esas sebebi bilmeden kadina cephe almis aileniz. Siz de yanlis yapmissiniz. Babanizin esini sevmek zorunda degilsiniz ama annenizin gazina gelip de babayla gorusmemek,esiyle gorusmemek de anlamsiz.

miras kalmasına engel olmadık yasalar ne verdiyse aldı. annem boşanmamazlıkta yapmadı dava açılır açılmaz hemen ayrıldılar. sadece uzun yıllar kağıt üstünde evli kal ve birden bire ayrıl ve 1,5 yıl sonra yeniden evlen biraz acele gibi geldi ve bu kadın hemen nereden çıktı ortaya

Babanızın yeni eşine üzüldüm... Detay bilmiyorum tabii ki. İşin kötüsü siz de bilmiyorsunuz. Ne babanınıza ne kadına bir şans vermemişsiniz. Dinlememişsiniz. Bu kadın ne zamandır var? Babam aşık mı? Babam mutlu mu? bunları neden sorgulamadınız? Zaten annenizle babanız birbiriyle mutlu olamayan, geçinemeyen, boşanmış bir çiftmiş. Üstelik babanız 1,5 yıl sonra evlenmiş ki bu da birini tanıyıp evlilik için olabilecek bir süre. Ve tabii ki ne olursa olsun babanızın hayatını sürdürmek istediği kadına selam bile vermemek nedir?
Her neyse, yasal olarak mirastan hakkı varsa, hakkını vermeniz gerek diye düşünüyorum. Siz varken babanızla evlenmesi bu hakkı elinden almıyor.
Konu sonunda helallik istemişsiniz ama bence babanızın eşini alın karşınıza, dinleyin, ne olursa olsun ondan helallik alın.

babamla hergun görüşüyordum eşiyle görüşmedim.

Hemen evlenmez? 1,5 yıl hemen mi oluyor? İnsanoğlu ne kadar peşin hükümlüyüz. Üstelik konu sahibi bile emin değil siz eminsiniz..

Yuva yikip yikmadigi belli olmayan bir kadina, apacik 3. Sahis muamelesi gosterip onu tamamen dusman bellemek biraz haksizlik olmus. Emin bile degilsiniz. Anne baba arasindaki iliskide keske bu kadar taraf olmasaydiniz. Bedduasi icin hakli diyemem tabiki de. Ama ben kul hakkiyla gitmekten korkarim. Huzursuzlugunuzda haklisiniz.

öyle yapacağım helallik isteyeceğim. ama eğer annemle babamın ayrılmasında ya rolu varsa? yasal olarak hakkı verildi zaten. ama düşünün ya babam onla evlenmek için annemle ayrılmışsa?

peki ya anenmle olan evliliği süresinde bulduysa ve ondan sebep ayrııdılarsa?

ne evliliği?
ortada evlilik falan yokmuş.. senelerce yalnız yaşayan bir adam aşıkta olmuş olabilir çok doğal..
ben çok üzüldüm babanıza herkesin dolduruşuna gelmişsiniz evine bile gitmemişsiniz..
anneniz kusura bakmayında senelerce ayrı yaşamayacaktı o zaman madem seviyordu.. ha sevmiyorduysa neyin alıp verememesi bu evine bile gitmeyin demiş size..

belli değil ama yuva yıktı mı yıkmadı mı emin değilim annemde emin değil kimse bılmıyor. sadece soru işaretleri var beynimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…