- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
Orta yollu diyelim .denk getirmeye calıscaz artık bi sekilde..
en mantıklısı kira
kafan rahat olmuş olur
gerisini bi şekilde halledersiniz diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orta yollu diyelim .denk getirmeye calıscaz artık bi sekilde..
Evet dusunce bile bana huzur veriyo insallah cıkarım bi an onceen mantıklısı kira
kafan rahat olmuş olur
gerisini bi şekilde halledersiniz diye düşünüyorum
Yatıyo kalkıyo bizle ugrasıyo vajinismustum bebegim olmuyo diye benden once bebek yapmaya kalktı doktora gitti bebek icin 56yasında kendisi benim ne hissedecegimi dusunmeden sırf uzmek sinir etmek icin boyle bi insan iste ondan sonra saygımıda yitirdim ona karsı buz gibi sogudum artık.senin adınada sevindim cnm insallah hep boyle dvm eder kv anlayıslı birisi demekki cok isterdim bende anlayıslı olmasını evlenmeden once iyi birisi sanıyordum esim kiraya da cıkabiliriz demisti nisanlıyken ben kv iyi birisi iyi anlasırız ye reddetmistim dugundn sonra gordum gercek yuzunu malesef..bende kayınvelidemle aynı binada oturuyoru ama çok şükür sizin çektiğiniz sıkıntıların hiç birini çekmiyorum annemden daha yakıın bana bazen oluyorki 1 hafta hiç görmediğim bile oluyor kaynvalidemi bende burda yazılan bu tür sorunlardan dolayı evlenmeden önc çok sıkıntı yaşarım diyodum ama 2 sene oldu ev alıcaak durumumuz olduğu halde başka eve çıkmak istemiyorum halime şükrettim şimdi
ama senin durumda olsaydım arkama bile bakmadan ordan uzaklaşmak isterdim huzurun yoksa zaten insann yediği de ağzınından burnuundan geliyo kocanı ikna et kiraya çık
Haklısın cnm gelemiyolar zaten onun yuzunden acık acık soylefi onlatafa gelmeyinbebek te olunca hiç çıkmaz evinizden. daha çok baskı kurar üzerinizde, aileniz rahatça gelip gidemez.
o dönem inanın çok zor geçer size.
hani çok çok zor durumda kalmayacaksanız minnacık huzurlu bir eve çıkın, Allah kerim. aç ta açık ta kalmadıkça o bebiş te daha rahat büyür huzurlu evde.
Bu arada Evime ben istemeden gelemiyo artık biri geldiginde bebek oluncada gelemez cnm yuzu kalmadı cunkuHaklısın cnm gelemiyolar zaten onun yuzunden acık acık soylefi onlatafa gelmeyin
diye kavga ettik kac defa bu yuzden
Ama ben dinlemiyorum getiriyorum kardeslerimi annemi sinir oluyoda bisey diyemiyo ozmn arkamdan neler soyluyo kim bilir: )
bosver arabayi, orda otuup zorlanacagina, arabasiz olun huzurlu olun daha iyi..Mrb arkadaslar ben 5senelik evliyim ve kv alt ust oturuyoruz ve gecinemiyoruz bana yapmadıgı kalmadı yapmayada dvm ediyolar ve elinden bisey yiyemiyorum onunlada bi arada yasamak cok zor benim icin onlardan evime misafir bile cagıramıyorum herkes huyunu bildigi icin biz gelemeyiz o varken siz bize gelin diyo evime kim gelse aramızı bozmaya calısıyolar ve yalanları ortaya cıkıyo sonra
Neyse konuya geleyim ben bu yuzden
tasınmak istiyorum kendi evim su
an ama kiraya cıkmak istiyorum
evimde huzur istiyorum yani
Birde durdugumuz yer sanayi oldugu
icin kendim bi yere cıkamıyorum hep
esimle gidiyorum her yere yani
yasamak cok benim icin burda ama durumumuzda malum kirada cok
zorlanıcaz ama evimde huzurum
olucak en azından diyorum
Bebekde dusunuyoruz onun
geleceginide dusunmem lazım kirada
nasıl yaparız ona rahat
bakabilirmiyim bilmiyorum gitmessek
araba alıcaz ve hamileligimde
bebegim oldugunda daha rahat edicez
kafam cok karısık kimseyede bisey
diyemiyorum esim kararı bana
bırakıyo size sormak bi akıl almak
istedim..
Zaman ayırıp okudugunuz icin tesekurler![]()
inşallah canım hakkınızda hayırlısıEvet dusunce bile bana huzur veriyo insallah cıkarım bi an once
Mrb arkadaslar cnm cok sıkkın yeni konu acmakta istemedim cunku sorun yine kv burdan anlatmak istedim derdimi ..
Kv gecinemedigimizi soylemistim elinden de bisey yiyemiyorum evinde kokudn nefes bile almıyorum bana kızmayın sakın durumum bu elimden gelen bisey olsa keske
kv seker hastası ve gunde 4defa ignesi olması lazım hemsirede ogretmis nasıl yapacagını kendin yap kimse surekli gelip yapamaz igneni diye kendi sırf esim yapsın diye yapmıyo bende knsmuyorum zaten kusus ve yanınada yaklasamıyorum kendine dikkat etmiyo cunku..yapamıcak durumda olsa yapcm yine ama hic biseyi yok yapabilece k durumda oyle olmasa hemsire de kendin yap demezdi zaten inadına yapmıyo sırf zorluk cıkarmak icin
Esim 1senedir sabah aksam ignesini yapıyodu hergun ordan geldiginde ustunu degistirtip banyo yapıyodu tiksiniyorum cunku simdi is degistirdi ve is yeri uzak sabah 6da cıkıyo aksam
9da evde oluyo o da yapamıyo artık
ve biz 1ay sonra
tasıncaz Allah izin verirse bu igne isi canımı sıkıyo
bisey olmasından korkuyorum sizce
ne yapmalıyım
Bu arada esimi evlatlık almıslar oz cocukları degil resmen uvey evlat
mualemesi yapıyolar esimde bu
yuzden sogumus onlardan bi anne baba sıcaklıgı gormemis halada oyle
hayat benim icin cekilmez hale geldi onun yuzunden bana bi yol gosterin
ne olur