bana bi akıl verin

günaydın..

Ayrıldım dün ama yine yapamadım tamam devam edelim dedim..Gelme dedim geldi evimin önüne ille.. Ya elleri titriyodu sesi titriyodu o yüzünde ki endişe korku beni çok üzdü..Resmen yalvardı.Nasıl yapabiliyo bunu anlamıyorum..

Annem de bana şöyle söyledi; babana çok aşıktım beğeniyordum da ne oldu ne çıktı dedi..boşandılar..Önemli olan insanlık dedi aşk kalmıyo dedi.O seni çok seviyo sevgi saygıya bakmak lazım biraz dedi..

Düşün düşün kafayı yiyeceğim.Evet şimdi erkekler ne mal belli.Ama sırf bu yüzden de onunla birlikte olmak nereye kadar sürecek diyorum
Yanlış anlama da bir şeyi merak ettim.
Hiç öpüşmediniz mi,dokunmadınız mı birbirinize?
Açık söyleyeyim ben aşık olmadığım bir erkeğe yanaşamam.
Kokusundan dahi rahatsız olurum.
Tabii eğer ben evlilik öncesi elimi bile tutturmam diyenlerdensen,sorumu geri alıyorum hemencecik...

Cok kotu olmus keşke askere gitmesine yakin degil de daha once bitirseydiniz simdi ayrilmasaniz onu oylsmaya devam edeceksiniz ayrilsaniz orda cok kotu olur

Yanlış anlama da bir şeyi merak ettim.
Hiç öpüşmediniz mi,dokunmadınız mı birbirinize?
Açık söyleyeyim ben aşık olmadığım bir erkeğe yanaşamam.
Kokusundan dahi rahatsız olurum.
Tabii eğer ben evlilik öncesi elimi bile tutturmam diyenlerdensen,sorumu geri alıyorum hemencecik...

fazlasıyla yaşadık :110:

ya konu sahibine neden yüleniyosunuz? insanlar 20 yıllık eşlerinden boşanıyolar, 5 senelik ilişki de ne? zamanla aşıktı belki tükendi gitti, olamaz mı?

bence geri adım atmamalıydın. seninki sevgi bile değil alışkanlık belki. ayrılmalısın. herkes yoluna baksın.

Konu sahibi seviyormuş zaten ama aşık değilmiş :)
Aslında çok farklı kavramlar değil ve aşk geçici sevgi kalıcıdır
Aşk bildiğimiz şu kalp çarpıntısı heyecan değil mi ne kadar uzun ömürlü olur
Bende eşime aşık değilim ama onu çok seviyorum
Ne yapsam bilemedim:süslü:

Yirmi yasinda mi yoksa okududa gec mi gidecek
Sen kac yasindasin

20 ıse eger basladiginizda 15 yasindaymis. Cocukmussunuz yani.
Ben bu yaslarda baslayan iliskilerin saglam temeller uzerine kurulmadini düsünüyorum

Aliskanlik olmus sizinki. Hayirlisi olsun.

Yirmi yasinda mi yoksa okududa gec mi gidecek
Sen kac yasindasin

20 ıse eger basladiginizda 15 yasindaymis. Cocukmussunuz yani.
Ben bu yaslarda baslayan iliskilerin saglam temeller uzerine kurulmadini düsünüyorum

Aliskanlik olmus sizinki. Hayirlisi olsun.

yok 26 yaşında..daha yeni gidecek

Bence soğudun bu adamdan.
Yoksa hiç kimse mutluluğunu eliyle itmez bence.

evet 5 senede değişti..1 senedir aldığı kilolar gözüme batar oldu saçı sakalı uzasa gözüme batar oldu..Açıkçası 5 senedir onunlayım diye biraz falım fallanmışa bağladı..Kendine özenmez oldu ve bende zaten aşk ta olmayınca soğumam kolay oldu..artık yakınlık da istemiyorum

evet 5 senede değişti..1 senedir aldığı kilolar gözüme batar oldu saçı sakalı uzasa gözüme batar oldu..Açıkçası 5 senedir onunlayım diye biraz falım fallanmışa bağladı..Kendine özenmez oldu ve bende zaten aşk ta olmayınca soğumam kolay oldu..artık yakınlık da istemiyorum
Saç,sakal,kilo için bir yorum yapamam.
Emin ol hiç kimse genç kalmıyor,tabii estetik yaptırmıyorsa.
Rahata alışmak da normal.
Aslında bunları kastetmemiştim ben soğumak olarak.
Seni mutsuz eden huyları iyice keskinleşmiş olabilir,yeni ve çok rahatsız olduğun bir alışkanlığını keşfetmiş olabilirsin.

Back
X