bana bi akıl verin

Bence soğudun bu adamdan.
Yoksa hiç kimse mutluluğunu eliyle itmez bence.

bunları da konuştum...önceden utanır söyleyemezdim şimdi bir bir anlattım.. Saldın iyice kendini dedim..Sana defalarca espri yoluyla şakayla karışık yada ciddi olarak söyledim ama sen takmadın dedim..daha bu yaşta genç bi erkekken popoyu devirip heer boş vakittte bilgisayar oyunu oynamak sporun s si ile ilgilenmemek koltukta yatakta jöle kıvamı almak bi erkeği benim gözümde itici kılıyo dedim.Sende aynen öyle oldun dedim biliyo uzun sakal bıyık sevmem ona bile yanıma gelirken kesmeye üşeniyo ..sana aşık ta değilken bunları görmezden gelemiyorum dedi.Ben hep yanına gelirken özendim kendime baktım nasılsa seviyo demedim

ne olursa olsun ayrıl, 3 gün ağlar geçer, ömür boyu kendisine aşık olmayan bir kadınla mutsuz olup yavaş yavaş yıpranacağına 3 gün yıpransın.
erkekler çabuk atlatıyor bakarsın 1 ay sonra alemler akmış, hiç vicdan yapma, aşık olmadığın biriyle evlenmek hem kendine hem karşındakine yapabileceğin en büyük haksızlık olur, ikiniz de dünyaya bir kez geliyorsunuz böyle harcamayın.

Saç,sakal,kilo için bir yorum yapamam.
Emin ol hiç kimse genç kalmıyor,tabii estetik yaptırmıyorsa.
Rahata alışmak da normal.
Aslında bunları kastetmemiştim ben soğumak olarak.
Seni mutsuz eden huyları iyice keskinleşmiş olabilir,yeni ve çok rahatsız olduğun bir alışkanlığını keşfetmiş olabilirsin.

çok rahatsız olduğum bi huyu yok..onu tanırım fevridir ağır konuşur ama sinirle beni sinirlendirmek için yapar..yapısı huyu değil beni soğutan

Ben de aynı şekilde düşünüyorum...
Sevgiyi yakaladığınızda aşık oluyorsunuz zaten.
sevdiğiniz kişi size emek veren sizin için birşeyler yapan size zararının olmayacağını bildiğiniz kişidir sıkıştığınızda üzüldüğünüzde sevdiğinizi yanınızda istersiniz bunu yıllar geçtikçe daha iyi anlıyorsunuz
aşık olupta aralarında uyumu birebir yakalayana ben hiç rastlamadım hata sonları daha vahim olabiliyor
aşk dedikleri şey heralde insanların birbirlerinde sevmedikleri ayrıntıları görmelerini engelliyor

sevdiğiniz kişi size emek veren sizin için birşeyler yapan size zararının olmayacağını bildiğiniz kişidir sıkıştığınızda üzüldüğünüzde sevdiğinizi yanınızda istersiniz bunu yıllar geçtikçe daha iyi anlıyorsunuz
aşık olupta aralarında uyumu birebir yakalayana ben hiç rastlamadım hata sonları daha vahim olabiliyor
aşk dedikleri şey heralde insanların birbirlerinde sevmedikleri ayrıntıları görmelerini engelliyor

Yani heyecan duymuyorum. Her sıkıştığımda derdimde ona koşarım ama neden bu bana yetmiyo

Yani heyecan duymuyorum. Her sıkıştığımda derdimde ona koşarım ama neden bu bana yetmiyo
bir kadının güvenebileceği başını göğsüne korkmadan yaslayabileceği erkek sayısı çok fazla değil belki bunu evlenince anlayacaksın
o heyecanın yerini action alabiliyor

bir kadının güvenebileceği başını göğsüne korkmadan yaslayabileceği erkek sayısı çok fazla değil belki bunu evlenince anlayacaksın
o heyecanın yerini action alabiliyor
Ama işte yatakta başını koyacak yer aramak var bir de.
İnsan gerçekten rahatsız olur yav.
Düşünüyorum da evlilik zaten çıplak bir kurum.
Adamın her halini görüyorsun,düşünsene Allahım beterinden saklasın ama kimi zaman muhtaç oluyoruz birbirimize.
Mesela benim evliliğimde sağlık sorunu çok yaşandığı için iyi biliyorum,birbirimizi tuvalete çok götürdük, çok topladık üstümüzü başımızı.
Sevmediğim bir adama bunu yapamazdım sanırım...
Yine sevmek dedim de sevmek ile aşık olmak aynı bana göre.

Ama işte yatakta başını koyacak yer aramak var bir de.
İnsan gerçekten rahatsız olur yav.
Düşünüyorum da evlilik zaten çıplak bir kurum.
Adamın her halini görüyorsun,düşünsene
Aşktan yatağa geldik:KK22:
:KK70:Evlilik için yeni bir tanım çıplaklık
Aslında herkesin bildiği hiç oralı olmamış gibi davrandığı bir durum
-evet evliyim kim çıplak bizmi aşk olsun

Aşktan yatağa geldik:KK22:
:KK70:Evlilik için yeni bir tanım çıplaklık
Aslında herkesin bildiği hiç oralı olmamış gibi davrandığı bir durum
-evet evliyim kim çıplak bizmi aşk olsun
İyi de aşk demek sevişmek demek.
Sevişmek de sevmekten ötürü zaten.
Giyinik sevişmek de nahoş.
Konuyu yatağa getirişimiz bundandır.
Çıplaklık deyince aklıma sevişmekten önce hastalık geliyor benim maalesef.
Gerçekten ciddi sağlık sorunlarında giyinik olamazsın,dışarıdaki bir çok insanın midesinin kaldırmadığı yaralarını öperek iyileştirirsin.
Amaaaaaan kocamı özledim iyi mi?
Tatil sonrası iş pek zor oluyor.

Zaten beş senelik bir ilişkide ilk günkü heyecanı duymak mümkün değil. Ancak siz ilişki başladığında da hissetmiyordum bunları demişsiniz. Evet belki sevecek, güvenecek birini bulmak zor ama siz "sevmediğim biriyle mi evleneceğim?" diyorsunuz. Şayet aşkınız, tutkunuz yerini dinginliğe bırakmış olsa bunu sorgulamazdınız. Beş sene geçmiş, bir ömür tükenmesin. Belki karşınıza onun gibi biri çıkmayacak. Korktuğunuz şey bu mu bilmiyorum ama karşınızdaki insan şu an ne derse desin sevilmeyi hak ediyor. Kilosundan, saçından sakalından bile rahatsız oluyorsunuz. Aynı evde yaşarken yemek yiyişinden, kanepeye uzanmasından, duş alırken banyoyu ıslatmasından bile rahatsız olacaksınız. Tahammül edemeyeceksiniz. Bana öyle geliyor ki karşınıza aşık olabileceğiniz biri çıkarsa gönlünüz kayabilir. Bu daha da kötü olur. Hayat sizin hayatınız ama lütfen yalnız kalmamak için ilişkiye devam etmeyin. Çoğu insan "daha iyisini bulamam" düşüncesiyle evlilik yapıp hayatını mahvediyor.

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama size yaklaştığında ne hissediyorsunuz? Elinizi tuttuğunda, sarıldığında, öptüğünde... Şayet sevgi yoksa içiniz almaz, uzaklaşmak istersiniz. Arkadaşların dediği gibi evlilik bu şekilde yürümez. Ama siz de aynı şekilde karşılık verebiliyorsanız belki de aradığınız yalnızca ilk günlerdeki tutkudur. Bu d emin olun tüm ilişkilerde yerini sakinliğe bırakacaktır.

İyi de aşk demek sevişmek demek.
Sevişmek de sevmekten ötürü zaten.
Giyinik sevişmek de nahoş.
Konuyu yatağa getirişimiz bundandır.
Çıplaklık deyince aklıma sevişmekten önce hastalık geliyor benim maalesef.
Gerçekten ciddi sağlık sorunlarında giyinik olamazsın,dışarıdaki bir çok insanın midesinin kaldırmadığı yaralarını öperek iyileştirirsin.
Amaaaaaan kocamı özledim iyi mi?
Tatil sonrası iş pek zor oluyor.
İşte gerçek evlilik budur

İşte gerçek evlilik budur
Çok teşekkür ederim.
Estağfurullah inan öyle iddialarım yok.
Sadece mutluyum çok şükür diyebiliyorum.
Ama konu sahibini de anlıyorum.
Mutlu olmadığı ilişkiyi niye sürdürsün ki bence bitirmemesi hata.
Öyle asarım,keserim,atarım,intihar ederim cümleleri de çok çirkin benim için.
Adam ya takıntılı ya çok arabesk der kaçarım ben olsam.

Keske ilk başta bu ilişkiye baslayamasaydiniz... Adamda umutlanmaz baglanmazdi.. Adiniza uzuldum.. Kesinlikle daha fazla sürdürmenin bi manasi yok bana gore.. Ilk ayrilik fena olur ama alisilir askerden once olmasi cok kotu olmus tabiki askerdeki halini dusunemiyorum bile..

Sonra butun kizlar olarak adimiz "vefasiz" a donuyor. Sebebi neydiki?

Aşık olmadığın, sevmediğin bir insanla evlenilmez.. Ama böyle biriyle koskoca 5 yılda geçmez.. Sen geçirebildiğine göre bu işte bir tezatlık var..

Çok basit..
Evlenmek için, o üzülmesin diye evlenme! Sevmiyorsan aşık değilsen de ayrıl elbette!

Başka birimi karistirdi aklinizı¿¿¿¿

Evlenirseniz ikinize de yazık olur.Askerlik öncesi bunları konuşmanızda doğru gelmedi bana. Keşke daha önce davransaydınız .Çocuğa da üzüldüm.Kendini fazla kaptırmış kendini sevmeyeni o da sevmese .

Anlaşılan baştan beri aşık değilmişsiniz.
Sonradan bitse bir nebze anlayacaktım ama kızdım size.. Kızıyorum sizin gibilere daha doğrusu.

"aşk" nedir sizin için?
Olmazsa olmaz ise neden 5 yıl oyaladınız?
Umarım erkek arkadaşınız biraz zaman geçince akıllıca davranıp sizi terkeder. İkinize de yazık olacak çünkü

Back
X