Bana bi bakın pliiiizzzzz

Sakin bunu yapmayin, vucut zaten bilmem kac haftadir vitaminsiz kalmis.
Ayrica insulin direnci olanlar duruma gore farz oruclarini bile iptal edebiliyor, keyfi oruc tutmak bi kenara.
Insulin direncinin birinci kurali: az az ve sık sık yenmeli.
Bende de insülin direnci vardı. Düzgün beslenerek bunu yendim. İlacı bile bıraktırdı doktorum.Benim için iyi oluyor çünkü benim sorunum gün içindeki saçma atıştırmalardı. Oruçluyken atıştırma yapmıyorum ama sahur ve iftarda çok sağlıklı besleniyorum. Hayatımın en sağlıklı dönemini geçtiğimiz ramazanda geçirdim. Üstelik yıllar sonra oruç tuttum. Benim bedenime çok iyi geldi. Tabiki çnce doktorunuza danışın. Herkesin bedeni farklı

10 günde fark etmeyebilir de tiroidlerinize baktırdınız mı? Çalışmıyor olabilir ayrıca sporla da desteklerseniz daha iyi sonuç alırsınız. Örneğin bende hemen kilo veremem 1 2 ay devam etmem lazım sonra bi bakarım 4 kilo gitmiş bünyeler değişiyor

Troid yok.
Haftanın 4 günü spora başladım.
Bakalım kafaya takmamaya çalışacağım nasıl ilerleyecek

71 benim hedefim be
Shake size herhalde yanlış bildirmişler.. Bir ögunu shake kı kulanacaksan onu da akşamı tavsiye ediyorlar. Shake kın yanında bişi yemiyorsun. 71 hedefin olmasın, şöyle 60 inmemiz gerek boyum 1.50.. Bende acaip popo var.. Kim karadasch diye bir ünlü varya aynı onun gibi.. Okadar poponun neresini beyeniyorlar anlamıyorum.

Kuzucum ne ödem ne yağ ne Su bi şey gittiği yok
Taş gibi sayıyorum yerimde
Şunu okuyunca aklıma bir replik geldi.

Basmışım amino asidi taş gibiyim.

Hayatta hiç diyet yapmadım. O yüzden nedir ne değildir bilmiyorum ama spor yapıyorsanız yağlar kasa gidiyor olabilir.

Vücut (illaki kaslı olması gerekmiyor fit bir vücut) %80 mutfakta %20 sporda yapılır. Bu tarz diyetlerle kilo verseniz bile bıraktığınız an geri alırsınız. Sağlığınıza da zarar verirsiniz.
Genel olarak yeme içme yaşam tarzınızda değişikliğe giderseniz daha sağlıklı ve kalıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Bütün sayfaları okuyamadım. Belli bir hastalığınız, kullandığınız ilaç var mı?
Ayrıca yeşil çayın fazlası karaciğere zararlı. Özellikle tansiyon probleminiz varsa dikkat edin.

Hiç sevmiyorum bu zayıflama ürünlerini, hiç güven vermiyor bana. Ama "şöyle kötüymüş böyle kötüymüş" diye de ürünü gömmeyeceğim şimdi. Zaten siz de muhakkak okumuşsunuzdur internetteki olumsuz yorumları.

Neyse, spor candır demeye geldim. 3 yıldır düzenli/düzensiz yapıyorum. Bazen 3 aylık düzenli programlar uyguluyorum bazen haftada 1 belki... Bazen güzel besleniyorum bazen at gibi yiyorum. Şunu anladım ki ne kadar kafaya takarsan o kadar zor gidiyor bu kilolar. Ne zaman gece gündüz yemek düşünmeyi, hergün tartılmayı bırakırsan vermeye başlıyorsun. Tıpkı bebek arzusundan vazgeçtiğin anda hamile kalmak gibi. Sağlıklı, sizi aç bırakmayan bi beslenme düzeni ve sporla verilmeyecek kilo yok. Bir de o ürünün etkin özelliği tok tutmak diye biliyorum. Spor için gerekli olan enerjiyi sağlar mı ki acaba ? Kilo vereyim derken mevcut kaslarınızdan da olmayın. Spor yapacaksanız protein de almalısınız, karbonhidrat da.

Sakın bırakmayın yıllardır vücut bu kiloya alışmış ondan zorlaniyo ben 29 kilo verdim ama verirken azim ettim bazen 6 ay kilomun yerinden kimildamadigi oldu ama bozmadim sabır sadece

Yeşilçay günde 2 kupa içiyorum.
Tansiyonum yok
Insulin direncim var
Glifor kullanıyorum
Haftada 4 gün spora gidiyorum
Şimdilik böyle:)

Tok da tutmuyor ki meret .
Kullananlar bi lokma bile yiyemiyorum diyor.
Ben otursam bi öküz yiyecegim.
Açlıktan geçen yesilcay içemedim

Ben size altin kurali soyliyim hic boyle seylerle kendinizi tuketmeyin.

Aksam 6 ya kadar normal besleniyorsunuz abartmadan ama acta kalmadan.aksam 6 en gec son yemek yeniyor.

Gece 12de uyuyorsunuz.acta yatsaniz midenizden gurultu sesleride gelse kalkip bisy yemiyorsunuz.odaklandiginiz sey; sabah kalkinca guzelcee istedigimi yiycem mevzusu oluyor sadece.
Hergun bunu yapin birkac gunde bile farketmeye baslarsiniz..
Dkz yapin.hayatinizin rutini haline getirin.diyetsiz kalici zayiflama yontemi

Troit hormonlarına baktırdınız mı ? Birde anti tpo degerinize baktırın bu haşimato demek oluyor. Bnde haşimato hastasıyım kilo veremiyorm

Troit hormonlarına baktırdınız mı ? Birde anti tpo degerinize baktırın bu haşimato demek oluyor. Bnde haşimato hastasıyım kilo veremiyorm

Öyle problemlerim yok.
Siz de verirsiniz inşallah insanı psikoloji olarak etkiliyor

Merhaba arkadaşım ben diyetisyene gitmedim ama kendi kendime 6 kilo verdim... Insulin direnci olanlar ve troid olanlar zor zayiflar herkes bunu bilir su icsem yarıyordu çünkü tiroidim var ilaclarimi duzenli kullanmaya başladım...
Daha sonrada facsecret diye bir program indirdim. Bu programa kac kiloysan onu giriyorsun boyunu giriyorsun ulasmak istesigin kilo miktarini giriyorsun gunluk aktivite durumunu giriyorsun ...
Mesela ben hic aktivite yok diye seçmiştim masa bir işim olduğu için....
Daha sonra bu program sana gunluk alman gereken kolari miktarini soyluyor... O kalori miktarina gore gunluk yediklerini programa giriyorsun o kalori hesapliyor ve ne yiyip ictigini daha kolay takip etmeni sagliyor...
Bunun haricinde benim sana onerim 2 litre su icmen 3 ana ogun 2 ara ogun yapman ve bu ogunler hep protein agirlikli olsun peynir yumurta tavuk balik kirmizi et kuru fasulye nohut mercimek yogurt ayran gibi öğlen sebze yiyorsan aksam et olsun aksam sebze varsa oglen et olsun...
Meyveyi ara ogunlerinde ye bir soda ve sekersizb bir turk kahvesi ayran yada bitki cayida içebilirsin...
Boyle beslenirsen hem acikmaz hemde spor yapmasan bile haftada 700 gr net veririsin...
Haaa en onemli noktayi atladim aksam 7den sonra su haricinde birsey yemek icmek yok...

Herkesin bünyesi farklıdir bazen vucut bu kilo alip vermekten sasiriyor ve kendini korumak adina kilo belli bir sure yerinde sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…