- 2 Ocak 2017
- 756
- 1.318
- 113
- 48
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bende de insülin direnci vardı. Düzgün beslenerek bunu yendim. İlacı bile bıraktırdı doktorum.Benim için iyi oluyor çünkü benim sorunum gün içindeki saçma atıştırmalardı. Oruçluyken atıştırma yapmıyorum ama sahur ve iftarda çok sağlıklı besleniyorum. Hayatımın en sağlıklı dönemini geçtiğimiz ramazanda geçirdim. Üstelik yıllar sonra oruç tuttum. Benim bedenime çok iyi geldi. Tabiki çnce doktorunuza danışın. Herkesin bedeni farklıSakin bunu yapmayin, vucut zaten bilmem kac haftadir vitaminsiz kalmis.
Ayrica insulin direnci olanlar duruma gore farz oruclarini bile iptal edebiliyor, keyfi oruc tutmak bi kenara.
Insulin direncinin birinci kurali: az az ve sık sık yenmeli.
10 günde fark etmeyebilir de tiroidlerinize baktırdınız mı? Çalışmıyor olabilir ayrıca sporla da desteklerseniz daha iyi sonuç alırsınız. Örneğin bende hemen kilo veremem 1 2 ay devam etmem lazım sonra bi bakarım 4 kilo gitmiş bünyeler değişiyor
Olur o zaman ama sabırlı olun zaten hızlı kilo verenler çok çabuk kilo alır ağır ağır olsun sağlam olsun.Troid yok.
Haftanın 4 günü spora başladım.
Bakalım kafaya takmamaya çalışacağım nasıl ilerleyecek
Shake size herhalde yanlış bildirmişler.. Bir ögunu shake kı kulanacaksan onu da akşamı tavsiye ediyorlar. Shake kın yanında bişi yemiyorsun. 71 hedefin olmasın, şöyle 60 inmemiz gerek boyum 1.50.. Bende acaip popo var.. Kim karadasch diye bir ünlü varya aynı onun gibi.. Okadar poponun neresini beyeniyorlar anlamıyorum.71 benim hedefim be
Şunu okuyunca aklıma bir replik geldi.Kuzucum ne ödem ne yağ ne Su bi şey gittiği yok
Taş gibi sayıyorum yerimde
Sakın bırakmayın yıllardır vücut bu kiloya alışmış ondan zorlaniyo ben 29 kilo verdim ama verirken azim ettim bazen 6 ay kilomun yerinden kimildamadigi oldu ama bozmadim sabır sadeceYa gerçekten duvarlara kafa atmak istiyorum öyle bir haldeyim .
Fazla kilolarım var daha önce yazmıştım.
Bir tane zımbırtı kullanmaya başladım adı he...
Hanı su mama gibi Sabah akşam içilen tadı berbat shakelerden.
300 lira da para bayıldım..
Neyse genel olarak kullanmaya çalışıyorum.
Bazen aksamlari çorba ya da bir çeşit yemek ve yanına cacık salata gibi şeyler de kullanıyorum.
Spora da gidiyorum haftanın 4 günü
Ama ben kilo veremiyorum ya ...
Yeşilçay içmekten
Ödem çayları içmekten kusucam
Su çok sevmem onun bile olabildiğince içmeye çalışıyorum.
Kan değerlerimde sorun yok .
Ben daha ne yapayım?
Ac geziyorum yaaaaa
Allah allah allah diye kebapçılara dalasim
Ordan koşturup kokorecciye at ordan bi duble diyesim var
Yeşilçay günde 2 kupa içiyorum.Vücut (illaki kaslı olması gerekmiyor fit bir vücut) %80 mutfakta %20 sporda yapılır. Bu tarz diyetlerle kilo verseniz bile bıraktığınız an geri alırsınız. Sağlığınıza da zarar verirsiniz.
Genel olarak yeme içme yaşam tarzınızda değişikliğe giderseniz daha sağlıklı ve kalıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Bütün sayfaları okuyamadım. Belli bir hastalığınız, kullandığınız ilaç var mı?
Ayrıca yeşil çayın fazlası karaciğere zararlı. Özellikle tansiyon probleminiz varsa dikkat edin.
Hiç sevmiyorum bu zayıflama ürünlerini, hiç güven vermiyor bana. Ama "şöyle kötüymüş böyle kötüymüş" diye de ürünü gömmeyeceğim şimdi. Zaten siz de muhakkak okumuşsunuzdur internetteki olumsuz yorumları.
Neyse, spor candır demeye geldim. 3 yıldır düzenli/düzensiz yapıyorum. Bazen 3 aylık düzenli programlar uyguluyorum bazen haftada 1 belki... Bazen güzel besleniyorum bazen at gibi yiyorum. Şunu anladım ki ne kadar kafaya takarsan o kadar zor gidiyor bu kilolar. Ne zaman gece gündüz yemek düşünmeyi, hergün tartılmayı bırakırsan vermeye başlıyorsun. Tıpkı bebek arzusundan vazgeçtiğin anda hamile kalmak gibi. Sağlıklı, sizi aç bırakmayan bi beslenme düzeni ve sporla verilmeyecek kilo yok. Bir de o ürünün etkin özelliği tok tutmak diye biliyorum. Spor için gerekli olan enerjiyi sağlar mı ki acaba ? Kilo vereyim derken mevcut kaslarınızdan da olmayın. Spor yapacaksanız protein de almalısınız, karbonhidrat da.
Ara ara bitki çaylarına ara verin düzenli kullanımda alışkanlık da yapar etkisini kaybeder.Yeşilçay günde 2 kupa içiyorum.
Tansiyonum yok
Insulin direncim var
Glifor kullanıyorum
Haftada 4 gün spora gidiyorum
Şimdilik böyle:)
Tiroidlerinize baktırdınız mı?
Troit hormonlarına baktırdınız mı ? Birde anti tpo degerinize baktırın bu haşimato demek oluyor. Bnde haşimato hastasıyım kilo veremiyormYa gerçekten duvarlara kafa atmak istiyorum öyle bir haldeyim .
Bazen aksamlari çorba ya da bir çeşit yemek ve yanına cacık salata gibi şeyler de kullanıyorum.
Yeşilçay içmekten
Ben daha ne yapayım?
Ac geziyorum yaaaaa
Troit hormonlarına baktırdınız mı ? Birde anti tpo degerinize baktırın bu haşimato demek oluyor. Bnde haşimato hastasıyım kilo veremiyorm
Ya gerçekten duvarlara kafa atmak istiyorum öyle bir haldeyim .
Yeşilçay içmekten
Ben daha ne yapayım?
Ac geziyorum yaaaaa
Heemmmde çok .Öyle problemlerim yok.
Siz de verirsiniz inşallah insanı psikoloji olarak etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?