- Konu Sahibi witch hunt
-
Değerlerime baktırmak için gittim herhangi bi sorun yok
Sadece insulin direnci var onun için de hap kullanıyorum .
10 gün de 1 bile varsaydım iyiydi
Ama yok
İnsülin direnci için ilaç kullanmayın
Diyetle 3-6 ay arasında kendiliğinden geçiyor
Eğer bölgesel bir durum söz konusuysa HIFU, g5 masajı ve pasif jimnastik deneyin. Genel olarak kardiyovaskuler egzersizler yapın ki vücut yağı atabilsin.
Kız ben diyetisyen bulamıyorum
Sen ne diyon
Ne masajı anca hamam var burda
1000 mg lik verdi sabah akşam
Tak diye de kesemem ki
Nerede yaşıyosun ki canım? :)
O ilaçlar şeker hastalığına zemin hazırlıyor, dünya bıraktı bazı doktorlar hala inatla yazıyor anlamıyorum
Dediğim gibi bir diyetisyene gidin ve durumu anlatın, ona göre diyetler var, o ilaçlar yeme ve hareket sorunu olan insanlar için
Neresı onu da yazsaydın barıNe sen sor ne ben soylıyım
Allah ım tez elden kurtarsın
Neresı onu da yazsaydın barı
Oruç tutun bence. Ben çok faydasını görüyorum. Gün içindeki atıştırmalara en iyi çözüm. Hem manevi olarak da çok ferahlıyor insan. Ama mutlaka sahura kalkın ve haşlanmış yumurta ve kepekli kaşarlı tost yiyin. İftarda da önce çorba için. Zaten çok yiyemiyorsunuz. İftardan sonrada çok acıkırsanız sadece meyve ve yanında ceviz yiyin.
Oruç tutun bence. Ben çok faydasını görüyorum. Gün içindeki atıştırmalara en iyi çözüm. Hem manevi olarak da çok ferahlıyor insan. Ama mutlaka sahura kalkın ve haşlanmış yumurta ve kepekli kaşarlı tost yiyin. İftarda da önce çorba için. Zaten çok yiyemiyorsunuz. İftardan sonrada çok acıkırsanız sadece meyve ve yanında ceviz yiyin.
Sinirden seninki sinirden
Psikopat olunca zor kilo veriliyi kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?