Bana bi bakın pliiiizzzzz

Eğer bölgesel bir durum söz konusuysa HIFU, g5 masajı ve pasif jimnastik deneyin. Genel olarak kardiyovaskuler egzersizler yapın ki vücut yağı atabilsin.

Eğer bölgesel bir durum söz konusuysa HIFU, g5 masajı ve pasif jimnastik deneyin. Genel olarak kardiyovaskuler egzersizler yapın ki vücut yağı atabilsin.

Kız ben diyetisyen bulamıyorum
Sen ne diyon
Ne masajı anca hamam var burda

1000 mg lik verdi sabah akşam
Tak diye de kesemem ki

O ilaçlar şeker hastalığına zemin hazırlıyor, dünya bıraktı bazı doktorlar hala inatla yazıyor anlamıyorum
Dediğim gibi bir diyetisyene gidin ve durumu anlatın, ona göre diyetler var, o ilaçlar yeme ve hareket sorunu olan insanlar için

Diyetisyenlik okuyorum; herbalife zimbirtisini onermiyorum.
Bi hastam vardi stajda, herbalife yuzunden kalp carpintisi yasiyordu ve herbalife kocu " her gun kullaniyomusun? Kullaniyosun degil mi? Bitti mi paketin? Yenisini yolluyum mu? Kalp carpintisi bisey degil " diyip duruyordu.
Herbalife shakeleri bitince ne olacak? Kilo verdin diyelim. Eski yeme duzenine gelince o kilolar geri alinmayacakmi?
Bu urunler ya hic ise yaramiyor paraniz cop oluyor yadaaaa cok ise yariyor ve sagliginizdan ediyor.

Senin sorunun kilo verememek, sorun bence sende cok az yemen. Ve insulin direnci diyorsun, glifoz, gliclazide, metformine gibi seker hastaligi ilaclar kilo vermede engel olabilir.
Bi diyetisyene gidip " insuline direncim var kilo vermek istiyorum' diyin. Diyetisyen ilaclari yazan doktorla iletisime gecip ilaclarin dozunda yada ilac seciminde degisiklik yapmali. Doktor ve diyetisyen beraber calismali bu surecte.

Doktor diyor ki bir de ben bu ilacı zayıflamak için kullandım
Insulin direncim de yok
Bir arkadaş tavsiye etti

Simdilik icin onerim: lutfen herbalife koclarini dinleme ve her gun icmek yerine 1 gun icip 1 gun icme o shakeleri.

Oruç tutun bence. Ben çok faydasını görüyorum. Gün içindeki atıştırmalara en iyi çözüm. Hem manevi olarak da çok ferahlıyor insan. Ama mutlaka sahura kalkın ve haşlanmış yumurta ve kepekli kaşarlı tost yiyin. İftarda da önce çorba için. Zaten çok yiyemiyorsunuz. İftardan sonrada çok acıkırsanız sadece meyve ve yanında ceviz yiyin.

Keşler gibi sigara içiyorum
Maalesef oruç bana gelemiyor bi türlü

Diyet yaparken sabır çok önemli hatta diyet değilde sağlıklı beslenmek bile kilo vermeye yetiyor haybeden atmıyorum sağlıklı beslenerek neredeyse aç kalmadan 12kilo verdim .verdim vermesinede tam kendimi iyi hissedip istediğimi rahatça giymeye başladığım dönemde hamile kaldım gitti koca 1senelik çaba

Sakin bunu yapmayin, vucut zaten bilmem kac haftadir vitaminsiz kalmis.
Ayrica insulin direnci olanlar duruma gore farz oruclarini bile iptal edebiliyor, keyfi oruc tutmak bi kenara.
Insulin direncinin birinci kurali: az az ve sık sık yenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…