bana bir akıl gerek

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi günler bayanlar.Burayı geçte olsa keşfedebildim.Son 1 haftadır takipteyim.Belki daha önce yazsam daha çok faydasını görürdüm ve hata yapmazdım.
Derdime gelecek olursam.Biraz geriden başlasam daha iyi ifade edebilirim kendimi diye düşünüyorum.
21 yaşında üniversite öğrencisiyim.Üniversitede okuyorum.Üniversitede arkadaş ortamından biriyle tanıştırıldım 2 sene önce ve sevgili olduk.Bu kişi insan bile diyemeyeceğim ona bir ilişkide en kötü neler olabilirse yaşattı bana.Çocuk muydum geç farkettim, gözüm mü kördü göremedim bilemiyorum.İlk 6 ay sorunsuzken 6.aydan sonra sorunlar başladı hakaretler,yalanlar.. Ve 1 sene dolmamışken bıçak gibi kestim attım ,çok geç yapılan bir hamleydi ve çok zarar gördüm.
Psikolojim bozuldu.Ve insanlara inancını kaybetmiş,bir daha kimseye guvenemeyecek biri haline geldim.Tam 10 aydır hiç kimseye birşey hissetmedim.Kendimi toparladım.Güçlendim ve artık nerde dur denilmesi gerektiğini öğrenen biri oldum.
Bana kızabilirsiniz 5 ay boyunca neden Çektin diye ama inanın bilmiyorum.Şimdi bakınca kendime kızıyorum ne kadar körmüşüm ne kadar safmışım diye.
Onsuz yapamam gibi geliyordu,ondan sonra kimse olmayacakmış gibi. Sevmesine sevmiyordum artık onu ama sevme yetimi de kaybetmiş gibiydim.
Tekrar biriyle flört etmek yada birine kendimi anlatmak inanılmaz zor geliyordu.
Ta ki..
2 hafta öncesine kadar.
Aynı okulda hatta aynı fakültede olduğum bundan 4 sene önce okula başlamamışken henüz arkadaşımın bir arkadaşıyla tanıştırıldım.Bizim okulda üst dönemdeydi.Yardımcı olur ilk sene diyerek tanışmıştık.Okul başladı birkac hafta görüştük ve ondan sonra sohbetimiz kesildi.Zaten ben ikinci öğretimdim oda birinci öğretim.Yani görüşemedik hiç o zamandan sonra..
2 hafta önce bana facebook üzerinden nasılsın diye yazmasıyla sohbet etmeye başladık.Neredeyse hergün sohbet ediyoruz.Henüz yüzyüze görüşemedik. Ama haftaya yada bu haftasonu buluşmak gibi bir planımız var.Kızlar size gözlemlediklerimi yazmak ve sizden akıl almak istiyorum.Bundan sonra hata yapmak istemiyorum.Düzgün adımlar atmak istiyorum.
Artıları:
Yardımsever
İyi bir ailesi var
Saygılı
İdealleri olan biri
Yüzü,hareketleri düzgün olan biri

Eksileri: Dışarı çıktığında geç saatlere kadar duruyor.Beni ilgilendirmez tabi ama ileride olası bir ilişki durumunda devam etmesini istemem.
Gamsız olmaktan bahsediyor sürekli.Örneğin bana sürekli hayat telaşı olmaz,sen kendini çok uzuyorsun biraz gamsız ol diyor.
Çok fazla duygusal olduğunu düşünmüyorum.

Ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım açıkçası ama hatalı bir hamle yapmak istemiyorum. Sizce tavrım ne olmalı,nasıl davranmalıyım?
Çok uzun oldu kusura bakmayın.

Gec saatlere kdr kaliyorsa bu hep olur bi insan kimse icin degismez gamsiz diosin bosver rahat ol diyomus ama neye gore bosver hersey icin boyleyse buda sorumsuzluk getirr insana..yani tanimdan bilemezsin bence kendini fazla kaptirmadan tanimaya calis sonucta bi ders cikartmisligin var eskiden o yuzden emin adimlat at her soylenenede inanma

Insanlarin icini tanimadan bilemezsin. Hepsi kapali bi kutu.. Sana tavsiyem tanisma evrenizi biraz uzun tut hemen sevgili olma. Eger hersey iyiyse zaten kendi kendine olusur hersey. Eger kotu seyler varsada önceden yasamis olduklarindan ders cikararak daha önce farkina varirsin zaten ters giden seyleri.

Eğer sen kıskanç biriysen ilişkiniz zor olur. Her ne kadar azalsa da gece hayatından vazgeçmez. Bi de gamsız olmaktan bahsetmiş anladığım kadarıyla sen herşeyi önemseyen duygusal birisin. Yani bu arkadaş gece kulubune kızlı erkeklı gidebilecek bi tip. Sen de buna göz yumamam dersen bu işten vazgeç. Çünkü insanları değiştirmek imkansız.

Ben bunun hep olmasından korkuyorum zaten ama gittiği yerler gece kulübü tarzı Yerler değil.Kafe tarzı yerler.Alkollü biryere gittiğini görmedim.Ama dediğim gibi ileride hep olursa çok büyük problem

Ben kıskanç,fazla sahiplenen biriyim.Öyle gece klubu tarzı yerlere kızlı erkekli gitmiyorlar.Yani ben şahit olmadım.Genelde bir durumcuye gidiyorlar gece ordan çıkın bi yerde oturuyorlar. Ama tabiki bu şekilde de olsa çok geç saatlere kadar dışarıda kalması beni rahatsız eder

Bu konudaki tavrını ve görüşlerini baştan söyle. Yani sonradan gamsız ol takma falan demesin.

geç saat dediğiniz saat kaç mesela, ben bazen 8 gibi çıkıp 12 gibi geldiğim oluyor, 12 yi geçirirsem benim için geç saat oluyo.
artık mekanların alkollü olup olmamasının önemi kalmadı, ankaradaysanız çukurambarı bilirsiniz, öyle mekanlar var ki alkolsüz olmasına rağmen neler dönüyor. çok iyi bilirim ki ben arkada otururken bi erkek arkadaşımın arabasını mekandan çıkan bi kız dörtlüleri açıp durdurup numarasını vermişti falan.
ama gittiği yerler ve takıldığı kişiler önemli. ben çok sorun yaratmıyorum gece gezmesinde, ama belli bi sınırı var haftada 3 kere bişi demiyorum 4. çıkışında iyi gezdin be yavrum diyip alıyorum güzelce evine teslim evine bırakıyorum :)

kendini kaptırmadan tanımanı tavsiye ederim. zaten ilişki yaşamak demek karşıdakine saygı duymak demek sizin gerçekten rahatsız olduğunuzu düşünüp geze gezmesini azaltabilir.

Bu yaştaki bir erkeğin sizinle sevgili oldu diye tüm hayatını değiştirmesini bekliyosanız bence hata ediyosunuz.İnsanları bu halleriyle beğenip sonra da başka şekillere sokmak iki tarafın da mutsuzluğuna sebep oluyor.

Ben bu yaşlarda kimsenin karşısındaki için bir şeylerden vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyorum.Yani benim de çok kız arkadaşım vardı 17-18 yaşındayken sevgilileri izin vermiyo diye dışarı çıkmazlardı birileriyle görüşmezlerdi hep fedakarlık hep fedakarlık ee sonra noldu 2-3 sene süren ilişkiler bitti o yaşları tadıyla yaşayamadan evli kadın gibi geçirdiler şimdi çok pişmanlar keşke gezip tozsaymışız diyolar.

Daha ilişki başlamadan eleştirmeye başladığın sana ters şeyleri olan birinden uzak dur derim.Hata edersin.

Ben benim için değisşin,kısıtlayayım demiyorum ki.
İkili ilişkiler benim açımdan fedakarlık ve sevgi üzerine kurulur.Bende arkadaşlarımla geziyorum gece çok geç olmasa da belli bir zamana kadar.
İlişkim olduğunda kendimi frenlemem gereken zamanlar olacağını biliyorum.Bu taviz değil,fedakarlıktır.
Ben öyle birini değiştireyim illa diye yontmaya çalışmam. Prensip meselesi.Eğer o bu şekilde devam etmeye gönüllü biriyse demekki bana uymayan biri der almam hayatıma.
Ama olay daha bunu oturup bunu ona sormaya kadar gelmedi.Geldiğinde goruslerimi söylerim ve anlaşamayacaksak bitiririm.
Bir erkeğin sabah 5e kadar dışarıda olması bana ters gelen bir durum.Ama bunun istisna mı alışkanlık mı olduğuna bağlı olur tavrım ve ben bunu bilmiyorum.

Mesela bir gece sabah 5te girdi eve.Bu istisna mı,alıskanlık mı bilemem.
Bende çıkıyorum arkadaşlarımla tabi çok geç saatlere kadar duramıyorum.
2 gün önce çıktığımda kızlı erkekli bir grup saat 11e kadar oturduk.Onu da davet ettim gelmeyi tanışmayı çok isterim dedi.Uzakta oturuyor biraz arabası annesinde olduğu için gelemedi.
Bilmiyorum şuan zaten arkadaşca konuşmalarım.Tepki veremiyorum.Oda arkadaşça davranıyor.Fol yok yumurta yok derler ya o hesap.
Benden hoşlanıp hoşlanmadığını bile bilmediğim birinin gece gezmesine karışamam da.Yorum da yapamam.

Sen çok duygusalsın, o biraz boşveren bir tip. İlerde ilişkinizde sorunlar oldukça onun bu boşvermişliği, takmamazlığı seni çok yıpratır, kesinlikle yol yakınken dön diyorum...

Sen çok duygusalsın, o biraz boşveren bir tip. İlerde ilişkinizde sorunlar oldukça onun bu boşvermişliği, takmamazlığı seni çok yıpratır, kesinlikle yol yakınken dön diyorum...

Biraz tanıyım öyle karar vereyim diyorum. Yanlış dusunmus olmak istemiyorum onun hakkında.Bu kez önyargılı yaklaşmak istemiyorum.

Ben bunun hep olmasından korkuyorum zaten ama gittiği yerler gece kulübü tarzı Yerler değil.Kafe tarzı yerler.Alkollü biryere gittiğini görmedim.Ama dediğim gibi ileride hep olursa çok büyük problem
Iste ilerde senin icin bar vs yerlere gitmese bile problem..kim bilir belki tanidikca onunda hayati degisir sonucta bekarlikta yasanan hayat tarzi farkli oluyo.en iyisi sen uzun bi sure tanimaya calis neyin noldigunu zaten zaman gectikce anlarsin

Kızlar şimdi mesaj attı goruselim diye.Arkadaşı arkadaşının sevgilisi ve onunda arkadaşı buluşacaklarmış.Beni de davet etti.Bende tanımadığım insanlarla aynı ortamda bulunamam.Bir de bilmiyorum ufak çapta bir kıskançlık yaptım.Tabiki fire vermedim ona karşı.
Kızlar sanki çift buluşması gibi.Biliyorum beni hiç ilgilendirmez ama kıskandım biraz.

Seninle önce goruseyim dedi bende gelmek istemiyorum dedim kibarca.Yani gelip bir saat benimle oturup tekrar o ortama girmesi canımı sıkardı.
Sizce ben haksız mıyım, böyle bir durumda sizde kıskanır miydiniz ister istemez?

Iste ilerde senin icin bar vs yerlere gitmese bile problem..kim bilir belki tanidikca onunda hayati degisir sonucta bekarlikta yasanan hayat tarzi farkli oluyo.en iyisi sen uzun bi sure tanimaya calis neyin noldigunu zaten zaman gectikce anlarsin
Bilmiyorum şuan dışarıda.Ben iyi eğlenceler gorusuruz dedim akşamustu 6 gibi. Ve daha eve gitmedi.
Bardır,pubdır gezmiyor ben çok güven problemi yaşayan bir insan olmama rağmen güveniyorum da bu çocuğa .
Zaman ne gösterir bilmem.Ama içimden bir his zaten olmayacak diyor,umutlanma diyor.
Hayırlısı olsun diye tüm dualarım.Ve dediğiniz gibi ancak ve ancak zamanla anlayabilirim

Tanı ama bağlanma. .

Olmaz sanırım. .

Sen duygusal, düşünceli. .

O Gamsız sorumsuz. .

Tanı ama bağlanma. .

Olmaz sanırım. .

Sen duygusal, düşünceli. .

O Gamsız sorumsuz. .
Aslında gamsız ol diyor ama ben o kadar da gamsız biri olduğunu dusunmuyorum nedense.
Yani ona göre hayat hırslardan ibaret değil.O spontane seviyor.
Banada olmazmış gibi geliyor nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…