Ben bunun hep olmasından korkuyorum zaten ama gittiği yerler gece kulübü tarzı Yerler değil.Kafe tarzı yerler.Alkollü biryere gittiğini görmedim.Ama dediğim gibi ileride hep olursa çok büyük problemGec saatlere kdr kaliyorsa bu hep olur bi insan kimse icin degismez gamsiz diosin bosver rahat ol diyomus ama neye gore bosver hersey icin boyleyse buda sorumsuzluk getirr insana..yani tanimdan bilemezsin bence kendini fazla kaptirmadan tanimaya calis sonucta bi ders cikartmisligin var eskiden o yuzden emin adimlat at her soylenenede inanma
Ben kıskanç,fazla sahiplenen biriyim.Öyle gece klubu tarzı yerlere kızlı erkekli gitmiyorlar.Yani ben şahit olmadım.Genelde bir durumcuye gidiyorlar gece ordan çıkın bi yerde oturuyorlar. Ama tabiki bu şekilde de olsa çok geç saatlere kadar dışarıda kalması beni rahatsız ederEğer sen kıskanç biriysen ilişkiniz zor olur. Her ne kadar azalsa da gece hayatından vazgeçmez. Bi de gamsız olmaktan bahsetmiş anladığım kadarıyla sen herşeyi önemseyen duygusal birisin. Yani bu arkadaş gece kulubune kızlı erkeklı gidebilecek bi tip. Sen de buna göz yumamam dersen bu işten vazgeç. Çünkü insanları değiştirmek imkansız.
Insanlarin icini tanimadan bilemezsin. Hepsi kapali bi kutu.. Sana tavsiyem tanisma evrenizi biraz uzun tut hemen sevgili olma. Eger hersey iyiyse zaten kendi kendine olusur hersey. Eger kotu seyler varsada önceden yasamis olduklarindan ders cikararak daha önce farkina varirsin zaten ters giden seyleri.[/QUOTE Ağzımın payını aldım o konuda ne kadar uzun tutulabilirse o kadar tutmam lazım.
Ben kıskanç,fazla sahiplenen biriyim.Öyle gece klubu tarzı yerlere kızlı erkekli gitmiyorlar.Yani ben şahit olmadım.Genelde bir durumcuye gidiyorlar gece ordan çıkın bi yerde oturuyorlar. Ama tabiki bu şekilde de olsa çok geç saatlere kadar dışarıda kalması beni rahatsız eder
Ben benim için değisşin,kısıtlayayım demiyorum ki.Bu yaştaki bir erkeğin sizinle sevgili oldu diye tüm hayatını değiştirmesini bekliyosanız bence hata ediyosunuz.İnsanları bu halleriyle beğenip sonra da başka şekillere sokmak iki tarafın da mutsuzluğuna sebep oluyor.
Ben bu yaşlarda kimsenin karşısındaki için bir şeylerden vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyorum.Yani benim de çok kız arkadaşım vardı 17-18 yaşındayken sevgilileri izin vermiyo diye dışarı çıkmazlardı birileriyle görüşmezlerdi hep fedakarlık hep fedakarlık ee sonra noldu 2-3 sene süren ilişkiler bitti o yaşları tadıyla yaşayamadan evli kadın gibi geçirdiler şimdi çok pişmanlar keşke gezip tozsaymışız diyolar.
Daha ilişki başlamadan eleştirmeye başladığın sana ters şeyleri olan birinden uzak dur derim.Hata edersin.
Mesela bir gece sabah 5te girdi eve.Bu istisna mı,alıskanlık mı bilemem.geç saat dediğiniz saat kaç mesela, ben bazen 8 gibi çıkıp 12 gibi geldiğim oluyor, 12 yi geçirirsem benim için geç saat oluyo.
artık mekanların alkollü olup olmamasının önemi kalmadı, ankaradaysanız çukurambarı bilirsiniz, öyle mekanlar var ki alkolsüz olmasına rağmen neler dönüyor. çok iyi bilirim ki ben arkada otururken bi erkek arkadaşımın arabasını mekandan çıkan bi kız dörtlüleri açıp durdurup numarasını vermişti falan.
ama gittiği yerler ve takıldığı kişiler önemli. ben çok sorun yaratmıyorum gece gezmesinde, ama belli bi sınırı var haftada 3 kere bişi demiyorum 4. çıkışında iyi gezdin be yavrum diyip alıyorum güzelce evine teslim evine bırakıyorum :)
kendini kaptırmadan tanımanı tavsiye ederim. zaten ilişki yaşamak demek karşıdakine saygı duymak demek sizin gerçekten rahatsız olduğunuzu düşünüp geze gezmesini azaltabilir.
Şuan bana karşı birşey hissediyor mu onu dahi bilmiyorum inanın.Bu konudaki tavrını ve görüşlerini baştan söyle. Yani sonradan gamsız ol takma falan demesin.
Sen çok duygusalsın, o biraz boşveren bir tip. İlerde ilişkinizde sorunlar oldukça onun bu boşvermişliği, takmamazlığı seni çok yıpratır, kesinlikle yol yakınken dön diyorum...
Iste ilerde senin icin bar vs yerlere gitmese bile problem..kim bilir belki tanidikca onunda hayati degisir sonucta bekarlikta yasanan hayat tarzi farkli oluyo.en iyisi sen uzun bi sure tanimaya calis neyin noldigunu zaten zaman gectikce anlarsinBen bunun hep olmasından korkuyorum zaten ama gittiği yerler gece kulübü tarzı Yerler değil.Kafe tarzı yerler.Alkollü biryere gittiğini görmedim.Ama dediğim gibi ileride hep olursa çok büyük problem
Bilmiyorum şuan dışarıda.Ben iyi eğlenceler gorusuruz dedim akşamustu 6 gibi. Ve daha eve gitmedi.Iste ilerde senin icin bar vs yerlere gitmese bile problem..kim bilir belki tanidikca onunda hayati degisir sonucta bekarlikta yasanan hayat tarzi farkli oluyo.en iyisi sen uzun bi sure tanimaya calis neyin noldigunu zaten zaman gectikce anlarsin
Aslında gamsız ol diyor ama ben o kadar da gamsız biri olduğunu dusunmuyorum nedense.Tanı ama bağlanma. .
Olmaz sanırım. .
Sen duygusal, düşünceli. .
O Gamsız sorumsuz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?