bana bir akıl gerek

Aslında gamsız ol diyor ama ben o kadar da gamsız biri olduğunu dusunmuyorum nedense.
Yani ona göre hayat hırslardan ibaret değil.O spontane seviyor.
Banada olmazmış gibi geliyor nedense.

Denersin. .
Olmadı veda ..

Kendini sakin kaptrma o zmn.bide bu saatte cafe de olsa kimlerle takiliyo

canım kötü özellik olarak yazdığın gamsız olmak bence dünyanın en iyi şeyi
fazla takmayacaksın
daha çocukla görüşmeden bu kadar detaylı ve kontrolcü tutumun bence karşındakine yansımış

tabiki ölç tart ama bi görüş bi kaç sefer

Beni fazla duygusal bulduğundan gamsız ol uzulme bu kadar dedi.
Bilmiyorum neler olacak.Birşeylee hissediyorum ama kendimi frenliyorum şuan.

Kendini sakin kaptrma o zmn.bide bu saatte cafe de olsa kimlerle takiliyo
Bana bir erkek arkadaşıyla buluşacağını onun sevgilisi geleceğini ve sevgilisinin arkadaşınında geleceğini birlikte oturacaklarını soyledi.Saat 8 gibi beni de davet etti.Gel birlikte oturalım yada seninle ikimiz olalım sen seç dedi. Bende arkadaşının sevgilisinin arkadaşının bayan olabileceği resmen çift buluşması gibi olabileceğini dusunerek ufak çaplı bir kıskançlık yaşadım ama asla belli etmedim.Kusura bakma gelmek istemiyorum dedim kibarca.
Ha kızlar gecede onlarla mıydı bilmiyorum,ihtimal vermiyorum buna.
Ben normalde baya kıskanç bir insanım.Ama güveniyorum da bu çocuğa.Karakterini az çok bildiğimden.Hadi ortam yapalım,eller havaya tarzı biri değil.
Ama dünden beri ne o mesaj attı ne de ben.
Ben artık bir adım geri çekilme kararı aldım üzülmemek adına.Birşey istiyorsa o çabalar zaten.

O saatte diaarda olan birinin bu saatte uyuyo olmasi lazim o yyzden msj atmamistir.suz suan birbirinizi tanima asamasnda msnz yoksa sadece arkadas gibi mi..eger baslmak gbi bi niyetteyse o arkadas bence ceki duzen vermeli biraz hayatina.tamam 12 ye kdr fln anlarim ama sabah karsi eve gelmesi hic hos bi durum degil.bence tavrini koy cunku nasil baslarsa oyle gider.kiskamcim diosun sen.guvendgni soyluyorsun ama bu durum hic hosuna gitmiyo ki uzuluyosun.bencede geri adim at bakalim ne yapacak gorusmek icinde israr ederse rahatsiz oldugun durumlari dile getr bence zaten seni kaybetmek istemiyosa dinler ama yok hala ayniysa yoluna bak derim.kendini uzme kimseyede guvenme asla..

Şuan arkadaş gibiyiz sanki ama arkadaşlarımla otururken davet ettiğimde keşke gelebilsem arkadaşlarınla tanışmayı çok isterim ama araba şuan annemde dedi.Hani bilmiyorum bütün arkadaşlarına mı bu şekilde yaklaşıyor yoksa yakın bir hali mi var çözemedim.
Artık tüm hamleleri ondan bekleyeceğim.
Bir de hani dışarı çıkması hakkında yorum yapmak istemiyorum belki o beni ilişki anlamında değil arkadaş anlamında görüyor.
Sanane dese diyecek tek kelimem yok.Gerçi öyle diyecek bir insan da değil.
Zamana bıraktım,eskisi gibi üzülmek istemiyorum.
Birşeyler olacaksa o adımlar atmalı artık

Haklisin bundan sonraki adimlari ondan bekle ama guveniyorum demissin bence guvenme erkek milletine guven olmaz..seni inandrmk adina herseyi yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…