Bana bir akıl verin

Aynen ben planlarını sorduğumda da bana daha erken olduğunu hayatın ne getireceği belli olmadığını söylüyor bakarız hallederiz zamanı gelince düşünürüz diye diye çabasızlığıyla kendini bitirdi

Kesinlikle ben neden bu imkanlardan vazgeçip köy gibi bir yerde yaşayayım akıl var mantık var

Çok haklısın ablacım teşekkür ederim ben zaten onun yaşadığı yere gitmek gibi bi hatayı asla yapmam

Öyle adamla bir ömür heba olacağına,4 yıl gözüne bile gelmesin.O ne öyle zora gelemiycekse gitsin annesinin dizinin dibine otursun.
Adam açık açık gelmeyeceğini söylüyor. İnsan hayatını birlikte kuracağı kişiden karşılıklı çaba ve sorumluluk bekler.
Rahatından ödün vermek istemeyen biriyle uzun vadeli bir gelecek planlamak mümkün değil. Bu şekilde devam etseydin, evlenince de benzer sorunlarla karşılaşabilirdin. Sorumluluk almakta zorlanan, iş ve gelecek planlamayan bir eş, senin hem hayatını hem kariyerini etkileyecek stres ve sorun yaratır.

O kadar haklısınız ki sorumluluk almakta zorlanıyor ve bu kişi 25 yaşında. Ben de daha evlenmeden bu sıkıntıları yaşıyorum evlenince ne olucak diye verdim artık yolu. 4 yıl gözümde çok büyüyor inanın çünkü yaşanılan bir sürü anı var ama elimden gelen bir şey de yok maalesef

Canım bence geleceğini de o anı kurtarmak icin söylüyordu zaten istemiyormuş gelmeyi. Mutsuz eder seni bu çocuk seven neler yapmıyor

Pasif bir erkekle ömür geçmez.O 4 yılı harcasın sen ömrünü harcama bacım

25 yaşında çocuk değil, koca adam oluyor. Eğer adam daha askerliğini yapmamışsa önce askerliğini yapması gerek. Yani senin ısrarın askerlik üzerine olmalıydı bence. Bedelli askerlik yapacaksa iyi para lazım, ailesi verir mi bilemem, vermezse kendisi bir şekilde bulmalı. Ee bedelli yapmayacaksa 6 ay askerlik yapacak demektir. Senin yanında iş bulup sonra bedelli veya 6 ay fark etmez, askere gitmesi çok mantıksız olur.

Onun daha iyi bir işi senin şehrinde bulabileceği konusunda haklısın ama öncelik belirlemede hatalısın. Öncelik askerlik olmalı, iş değil.

25 yaşına gelmiş, hâlâ askere gitmemiş birinden şehir ve iş değiştirmesi beklemek saçma. Ayrıca o yaşa kadar aile evinden çıkmamış, belli ki rahatı yerinde, rahatını bozmak istemiyor. Askerliğini yapacak da konfor alanından " ıh mıh" diyerek çıkacak da sen kafadan bir 5 sene daha gitti say. Ha o zaman da muhtemelen evlenirsiniz ama evi sen geçindirirsin. Bu adamdan öyle bir izlenim aldım.

Abla askerlik diye kaç yıldır ona git git dedim o da hep hallederiz bakılır daha var babam beni bedelli göndericek 6 ay yollamaz dedi bana geçiştirdi beni. Bi kere tabletinde “askerlik nasıl daha çok uzatılır” gibisinden şeyleri arattığını gördüm ayriyetten açıköğretime falan yazıldı bu yıl okul biteceği için uzatabilmek için. Geçen ay da bana acaba 6 ay askerliğe mi gitsem dedi ben de ona bu zamana kadar gitmedin diye kızdım baya askerlik de hep gündemimizdeydi yani ama babam beni bedelli gönderir diyince buraya gelme işini daha çok büyüttüm gözümde hangi bi konusuna yetişeceğim yoruldum valla ne diyim

Rahatından ödün vermemek... bir ömür böyle bi adamla napcaksın bacım. Değişir düzelir düzeltirim diye düşünme. Senin için adım atmayan adama ne ultimatom ver ne de peşinden koş. Kendi değerini bil

Kendine faydası olmayan biri sana asla faydalı olmaz. Bu tipler 30 yaşına da gelse böyle boş beleş olur, 40 yaşına gelse de. Kurtulduğuna dua et.

Yok düsünmicem artık tek bi fırsat sundum ona onu bile değerlendiremedi ya

Kardeş, bu adamın kıçına tekmeyi koymak için seni tutan ne merak ettim. Allah aşkına ayrıl gitsin. Sakın öyle seviyom kalbim aşığım, 4 yıllık emek, işte söz verdi barıştık düzelecek gelip iş bulacak gibi saçmalıklara girme. Aklını kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…