bana bir yardım bir fikir - kaynana sorunu

Ben seviyorum ama çocuğuma eşya alamıyorum onun sayesinde. Hiç bişey almasın razıyım bıraksın bi kaç bişey de ben alayım ilk çocuğum hevesim var
Valla bizimkinin öz babaanne si parası olmasa anlarım 7 tanesi 1 tl ye çorap almıştı. Ben öyle çorap görmedim arkadaş. 59 kere de ne güzel çorap dimi dedi. Çorabı giydirmek için iki elimle tutuyorum geri toplanmıyor bile. Yani bişey istediğim den değil de parasi pulu varken bunu alan adam dalga geçiyor demektir.

Bırak alsın kadincağız ana eskileri kabul etme. Kusura bakmasın en azından insan iyi muhafaza eder. Ben ele bile gönderirken demir damlası lekesi olanları vermedim. Ama yemek lekesini çıkaranayan kadının verdiği eski kıyafeti asla giydirmem.

Oyyy amaan dünya iyisi bir kadın melek gibi cidden ama ben rahat edemem öyle kendi ailemden hatta cook sevdigim kuzenlerimle bile altli ustlu oturmak istemem herkesin evi ayrı olsun
E bende evlenmeden önce melek oluşunu kandim cok iyiydi aynı yerde çok zor insan yeri geliyo kendi annesinle anlasamiyor keşke çok uzak olsalar da düzenim olsa....

Ben kaynananı çok sevdim. Üvey yada öz farketmez. Kadın düşünmüş sana hediyeler almış pembe olmasına takılmışsın. Hem ne var Eski kıyafet giydirmekte, ben asla böyle bir şeyden gocunmam. Bence siz abartıyorsunuz. Kv kıymetini bilin neler var neler

Kötü örnek, örnek olamaz arkadaşlar. Bu iş burada da kalmaz çocuk doğunca onu nasıl büyüteceğine de karışır bu kadın.

Yalnız asıl sorun gerçekte kayınvalideniz bile olmayan bu kadın karşısında hakkınızı savunamamanız. Normalde pasif biri misiniz? İstemiyorsanız söyleyin, kırmadan şakayla karışık. Hala alıyorsa, bebeğiniz doğunca giydirmezsiniz, gelir sorarsa da 'giydirmeyeceğimi söylemiştim' dersiniz. Ne derse desin, eşinizin annesi bile değil. İkinci konu da neden bebeğinize eşiniz olmadan birşey alamayasınız? Alışverişe çıkmak için eşinizden para isteyeceksiniz ve o da vermeyecek öyle mi? Üstelik bir süre de çalışmışsınız. Biraz gözü kara olmazsanız hayatta hep ezilirsiniz.

Aynen b
Aynen benim Kaynanam 1cop parçası bile almadı daha çalıştığı halde hiç oralı bile degil

Dun gece aklima acaip bi fikir geldi..bence cocuklara yaptigimiz gibi kaynananinda ( ilgisini baska yone cek) mesela bi baby shower yapcagini ama isin icinden cikamadigini yardim istedigini soyle.pembe pembe tabaklar bardaklar cupcakeler boyle seylerle ugrasirken belki kiyafet almaz artik.hemde guzel bi partin olur bebekten once..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…