evet katılıyorum, hakaret, dayak kabul edilemez fakat sizde tartışmada kim bilir ne kadar bağırıp çağırdınız? Daha önce bu tarz kıskançlıkları ne derecede yaptınız?? Yoksa eşiniz sizinle baş edemedi mi? Çılgınca ve deli gibi bağırmanızın manası nedir? Ekonomik özgürlüğünüz var ise sen kendin doktora git derim ben ama eğer yok ise hareketlerine dikkat et,,farkındasın aşırı kıskançlığının ama hemen evi terketmeni gerçekten anlayamadım? Eşin burda olsa o neler anlayacaktı acaba? Şu anda tek taraflı dinliyoruz? Acaba eşin sen çığrından çıkmış bir şekilde bağırırken mi bunları yaptı?? Evet çok yanlış ama karşılıklı kavgada ortalık alevlenmişken, sen cinnet geçirirken o da böyle mi cinnet geçirdi?? Eşini nasıl kıskanıyorsun? Kıskançlık yaptığında eşine tepkin nasıl oluyor? Ne derece? Bunlardan biraz tarafsızca bahseder misin=
evet canım ben çok şiddetli baırdım çünkü daha önce çok güzellikle denedim olmadı beni anladığını düşündüm demek ki duymamış sağırmış ki bende bağırdım ki duysun o da celallendi bu neyin bağırması dedi tokata girişti eşimi aşırı kıskanıyorum evet hayatımın odak noktası yapmışım çok yanlış şeyler yapmışım akşamdan beri bunu anladım ona u kadar değer sevgi vermemeliymişim adamın saygısı sevgisi bile kalmamış ki beni dövdü küfürler etti ama ne olursa olsun hata tek taraflı değil o da benim sadece bu hassas noktama karşılık anlayışlı olabilirdi dövmesi öldürmesi mi lazım yuvamızın kurtulması için çabalayabilirdi anladım ki artık o beni sevmiyor bende bu yaptıklarından sonra ondan çok soğudum böyle işte daha eve gelmedi gelir mi onu da bilmiyorum bir an gitmeyi düşündüm ama yuva bu kadar kolay yıkılmamalı yuvamız için ona son bir şans vereceğim ama bu sefer kendimi hiç ezdirmeyeceğim canım cicim olmayacak onu kıskandığımı belli etmeyeceğim onu sevgimden şımartmayacağım bazı şeylerin farkına vardım
evet canım ben çok şiddetli baırdım çünkü daha önce çok güzellikle denedim olmadı beni anladığını düşündüm demek ki duymamış sağırmış ki bende bağırdım ki duysun o da celallendi bu neyin bağırması dedi tokata girişti eşimi aşırı kıskanıyorum evet hayatımın odak noktası yapmışım çok yanlış şeyler yapmışım akşamdan beri bunu anladım ona u kadar değer sevgi vermemeliymişim adamın saygısı sevgisi bile kalmamış ki beni dövdü küfürler etti ama ne olursa olsun hata tek taraflı değil o da benim sadece bu hassas noktama karşılık anlayışlı olabilirdi dövmesi öldürmesi mi lazım yuvamızın kurtulması için çabalayabilirdi anladım ki artık o beni sevmiyor bende bu yaptıklarından sonra ondan çok soğudum böyle işte daha eve gelmedi gelir mi onu da bilmiyorum bir an gitmeyi düşündüm ama yuva bu kadar kolay yıkılmamalı yuvamız için ona son bir şans vereceğim ama bu sefer kendimi hiç ezdirmeyeceğim canım cicim olmayacak onu kıskandığımı belli etmeyeceğim onu sevgimden şımartmayacağım bazı şeylerin farkına vardım
Eee sonuc ne oldu geldı mı eve kocan?
niye böyle bir adamı kıskanıyorsun Allah aşkına bırak canım.biraz sakinleş inş en yakın zmanda hatasını anlar ve böyle bişeye kalkışmaz.kusura bakma kocan falan ama elleri kırılsın inş
çokk güzeelll. eşiniz sizi dayakla adam etmiş oluyor bu durumda değil mi? eşiniz tarafından konuya bakıldığında nasıl görünüyor sizce?
bundan sonra size uygulayacağı şiddetin daha ağır olacağına garanti verebilirim. ne kadar haksız olursa o kadsar fazla dövecek ve o kadar haklı görecek kendini. şimdiden geçmiş olsun.
kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz ama değilsiniz. neden polisi arayıp en azından evden uzaklaştırılmasını sağlamıyorsunuz?
bi daha şiddet uygulamasına kesinlikle izin vermeyeceğim polisi aryacağım onu süründüreceğim demek istediğim sizin yazdıklarınızı dikkatli okuyorum düşünmeye çalışıyorum hayatımın odak noktası olmadığını anlayacak yarın araba öğrenmeye başlıyorum bugün ayarladım onun haberi olmayacak gizli işler yapmak hiç doğru değil ama artık o kızıyo diye kendimi ezdiremem aöf ye kayıt başlayınca olacağım eğitime devam edeceğim kendimi geliştireceğim ona vakit ayıracağıma kitap okuyacağım yani olay dayağın beni adam etmesi değil o dayağı attığına pişman olması olacak anlatabiliyor muyum
as25 ben anlamıyorum nasıl kendini frenleyemiyosun kıskançlık konusunda...e eşinde zaten o bağlılık sadakat olsa bakmaz başkasının karısına kızına...e yoksa da o sadakat kafasına ite ite yerleştiremezsin... bilmiyorum valla,ben bişeylerin dayatılmasına karşıyım.eski konularında da şu kıskançlık meselelerini okudum da okurken ben boğuldum valla.çok sinir bozucu.
şiddeti kimse haketmez ama senin eşini gizlice bakıyomu diye gözetleyip sonra da "akşama görüşürüz" tarzı kafa sallamanı düşünüyorum da gerçekten bana bile fenalık geldi.
kıskançlığın fazlası tek kelimeyle karşı tarafı hasta eden birşey; sen eşine karşı dekolte giyerek evde istediklerini yaparak onu başkalarına bakmaktan alıkoyamazsın...içinde olan erkek tek başına kuleye kapatsan da; ne yaparsan yap ağzınla kuş tutsan da bakar...içinde olmayanı da kadın ordusunun içine bırak yapmaz...
eşin göz çapkınıysa ve bundan rahatsızsan,ya boşanacaksın,ya da adamın baktığını görmezden geleceksin. benim şahsi fikrim.
ayrıca kadını kıskançlık çok itici yapıyor,şiddeti haketmiyosun;kimse haketmez ama kıskançlıklarınla adamı boğduğunu da kabul et.
ben evlenmeden önce kıskanç değildim canım evlendikten sonra eşimin verdiği güvensizlikler sonucu takıntı haline geldi bunu bende istemiyorum ama öyle bir illet ki insanın elinde olmuyo evli misin bilmiyorum ama değilsen belki evlenince beni anlarsın
bılgısayarı bırakıp konusmaya calıssan canımmmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?