bana bir yol gösterir misiniz

evet canım ben çok şiddetli baırdım çünkü daha önce çok güzellikle denedim olmadı beni anladığını düşündüm demek ki duymamış sağırmış ki bende bağırdım ki duysun o da celallendi bu neyin bağırması dedi tokata girişti eşimi aşırı kıskanıyorum evet hayatımın odak noktası yapmışım çok yanlış şeyler yapmışım akşamdan beri bunu anladım ona u kadar değer sevgi vermemeliymişim adamın saygısı sevgisi bile kalmamış ki beni dövdü küfürler etti ama ne olursa olsun hata tek taraflı değil o da benim sadece bu hassas noktama karşılık anlayışlı olabilirdi dövmesi öldürmesi mi lazım yuvamızın kurtulması için çabalayabilirdi anladım ki artık o beni sevmiyor bende bu yaptıklarından sonra ondan çok soğudum böyle işte daha eve gelmedi gelir mi onu da bilmiyorum bir an gitmeyi düşündüm ama yuva bu kadar kolay yıkılmamalı yuvamız için ona son bir şans vereceğim ama bu sefer kendimi hiç ezdirmeyeceğim canım cicim olmayacak onu kıskandığımı belli etmeyeceğim onu sevgimden şımartmayacağım bazı şeylerin farkına vardım

bencede artık kıskandığını belli etme hatta onu hiç umursama soğuk davran eskisinden çok farklı ol eşinde şaşırsın afallasın.aslında eşin iyi bir gözdağını hakediyor ama çaresizliğini anlıyorum ama yine şiddet olayını tekrarlarsa gözünü karart polise git rapor al şikayette bulun.2. şansı verme bu adama

esinizin ona son sans verdiginizden haberi yok...
eve gelince konusun bari...
evet, evlilikler kolay yikilmamali ama sizinkisi evlilik gibi gorulmuyor pek...
bagirmakla dayak yenecekse o zaman herkes birbirini dovsun yani oyle mi?
isterseniz orada totonuzu yirtarak bagirin, yine de el kaldiramaz size...cocuklari hayvanlari dovmeyin kimse dayagi hak etmez diyoruz hep...cok asilayici bir sey...
bagirmaya, kavga etmeye karsilik olarak insanlar bunu normal goruyor ya, inanamiyorum...

as25 ben anlamıyorum nasıl kendini frenleyemiyosun kıskançlık konusunda...e eşinde zaten o bağlılık sadakat olsa bakmaz başkasının karısına kızına...e yoksa da o sadakat kafasına ite ite yerleştiremezsin... bilmiyorum valla,ben bişeylerin dayatılmasına karşıyım.eski konularında da şu kıskançlık meselelerini okudum da okurken ben boğuldum valla.çok sinir bozucu.
şiddeti kimse haketmez ama senin eşini gizlice bakıyomu diye gözetleyip sonra da "akşama görüşürüz" tarzı kafa sallamanı düşünüyorum da gerçekten bana bile fenalık geldi.
kıskançlığın fazlası tek kelimeyle karşı tarafı hasta eden birşey; sen eşine karşı dekolte giyerek evde istediklerini yaparak onu başkalarına bakmaktan alıkoyamazsın...içinde olan erkek tek başına kuleye kapatsan da; ne yaparsan yap ağzınla kuş tutsan da bakar...içinde olmayanı da kadın ordusunun içine bırak yapmaz...

eşin göz çapkınıysa ve bundan rahatsızsan,ya boşanacaksın,ya da adamın baktığını görmezden geleceksin. benim şahsi fikrim.
ayrıca kadını kıskançlık çok itici yapıyor,şiddeti haketmiyosun;kimse haketmez ama kıskançlıklarınla adamı boğduğunu da kabul et.

neden açık giyinen bi kadına bi erkeğin bakması normalmiş
neden erkektir bakar
kadınlar neden bakmıyor
erkek milletini yetiştirenlerin beyni patolojik çünkü
erkektir bakar yapar di mi??
fıtratında varmışmış
nerden var yaaa
onları öyle yetiştirdikleri için olmasın sakın?

ben olsam öyle görsem kıskanırdım kavga ederdim
ama adam adi bi pişkinmiş
pislik yaratık
özür dileyeceği yerde bi de dayak atmış yaratık

belki sen kıskançlık konusunu daha önceden abartmış olabilirsin
hatırlıyorum eski konularını da
madem rahatsız doktora da gitmeyi istiyormuş götürseymiş o zaman
hem doktora gitmiceksin hem düzeleceksin
oldu gözlerim doldu
gerçi sana yaptığı hayvanlıktan sonra
kıskançlık için değil psikolojini düzeltip bu yaratıktan kurtulman için doktora git bence..

niye böyle bir adamı kıskanıyorsun Allah aşkına bırak canım.biraz sakinleş inş en yakın zmanda hatasını anlar ve böyle bişeye kalkışmaz.kusura bakma kocan falan ama elleri kırılsın inş

çokk güzeelll. eşiniz sizi dayakla adam etmiş oluyor bu durumda değil mi? eşiniz tarafından konuya bakıldığında nasıl görünüyor sizce?
bundan sonra size uygulayacağı şiddetin daha ağır olacağına garanti verebilirim. ne kadar haksız olursa o kadsar fazla dövecek ve o kadar haklı görecek kendini. şimdiden geçmiş olsun.
kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz ama değilsiniz. neden polisi arayıp en azından evden uzaklaştırılmasını sağlamıyorsunuz?

niye böyle bir adamı kıskanıyorsun Allah aşkına bırak canım.biraz sakinleş inş en yakın zmanda hatasını anlar ve böyle bişeye kalkışmaz.kusura bakma kocan falan ama elleri kırılsın inş

bende o dayak karşısında aynen öyle dedim ellerin kırısın allah cezanı versin dedim o da bırak allah cezamı versin dedi sen verme dedi

bi daha şiddet uygulamasına kesinlikle izin vermeyeceğim polisi aryacağım onu süründüreceğim demek istediğim sizin yazdıklarınızı dikkatli okuyorum düşünmeye çalışıyorum hayatımın odak noktası olmadığını anlayacak yarın araba öğrenmeye başlıyorum bugün ayarladım onun haberi olmayacak gizli işler yapmak hiç doğru değil ama artık o kızıyo diye kendimi ezdiremem aöf ye kayıt başlayınca olacağım eğitime devam edeceğim kendimi geliştireceğim ona vakit ayıracağıma kitap okuyacağım yani olay dayağın beni adam etmesi değil o dayağı attığına pişman olması olacak anlatabiliyor muyum

çok doğru kararlar almışsın canım umarım hayat geçirebilirsin...

ben evlenmeden önce kıskanç değildim canım evlendikten sonra eşimin verdiği güvensizlikler sonucu takıntı haline geldi bunu bende istemiyorum ama öyle bir illet ki insanın elinde olmuyo evli misin bilmiyorum ama değilsen belki evlenince beni anlarsın

Canım eskiden açtığın konuları da taradım ve gereksiz derecede fazla bir kıskanclığa sahip olduğunu düşündüm. Evlendikten sonra kısnkanclığım başladı diyorsun ama bazı konu başlığında tv deki gazetedeki bayanlara bakacak diye bile kıskandığını yazmışsın. Bu biraz abartı yani ıskançlık zaten kötü birşey sen bir de bu durumu yaşanmaz hale getirmişsin hem eşin için hem de kendin için. Bence kesinlikle ve kesinlikle bir psikologtan yardım almalısın eşinle birlikte gitmen daha da yardımcı olur sana.

Bu arada ben de evliyim seni anlıyorum ki benim eşim benim yanımda bile bayanlara bakmaktan çekinmez ve bence çok büyük problem değil ki bu bakıyo geçiyo nesini kıskanıyım. Bana çok manasız geliyor gerçekten mantıklı bir nedenin yoksa kıskanmak hastalıktan başka bir şey değil bence.

Benim fikrim eşine de kendine de yazık etme ilişkinize hiç yazık etme. Bu arada dayak mevzuna değinmedim diye düşünenler olacaktır. Bence dayağa gelene kadar halledlmesi gereken daha önemli şeyler var. Siz huzurlu oldukan sonra bırak dayağı tartışma bile olmayacaktır. Dayağı hiç birşey meşru gösteremez bu ayrı bu konuda tepkini ayrıca göstermelisin ama önce kıskançlık meselesini halletmelisin.

bence kadına bakmasını çok abartmışsın

dikkatimi çeken ilk mesajda sorunun kocanın başka kadınlara bakması gibi yazman

ama bence asıl sorun dayak ve birbirinize hiç saygınızın olmaması

allah korusun cinnet anında bi gün gerçekten elinden bi kaza çıkabilir

tüm bu dayaklardan sonra nasıl tekrar saygı sevgi şevkat dolu bi beraberlik yakalanır

imkansız...

ee bunların olmadığı evlilik, evlilik değil kağıtta bi imzadır zaten

her ne kadar gönlün istemesede tek çözüm ayrılmak

Son düzenleme:
eşim eve geldi hiç hoşgeldin demedim kapıyı açtım suratıma bile bakmadı ben gitmedim ailelerimiz üzülmesin diye dedim ama şakadan bile olsa bir daha el kaldırırsan seni süründürürüm dedim hiç bana bakmadı cevap bile vermedi tv izliyo bende elimde laptop yazıyorum durum bundan ibaret:44:

bılgısayarı bırakıp konusmaya calıssan canımmmm......

ne konuşayım suratıma bakmıyo duyduklarını duymazlıktan geliyomuş gibi davranıyo kaşlarını çatmış tv ye bakıyo önce onun adım atması lazım o yaptıklarından pişman olacak

bılmem belkıde senın dedıgın gıbı olması lazım ...ama ben olsam esımle konusup bı yere varmaya calısırdım..ıyı yada kotu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…