Bana biri yardım edebilir mi...

Suan mesaj attı esim seni seviyorum hata bende özur dilerim benim islerim var diye ve 5 defada cevapsız arama hiç bisey yazmadım.cevap bile vermedim. Sizce mantıklı davranislarimi bunlar.

Suan mesaj attı esim seni seviyorum hata bende özur dilerim benim islerim var diye ve 5 defada cevapsız arama hiç bisey yazmadım.cevap bile vermedim. Sizce mantıklı davranislarimi bunlar.
Siz kardeşiniz gelene kadar blöf yapıyorsunuz eşinize, bu gayet açık.

Ne diyelim, Allah yardımcınız olsun.

Siz kardeşiniz gelene kadar blöf yapıyorsunuz eşinize, bu gayet açık.

Ne diyelim, Allah yardımcınız olsun.
Cevap bile yazmadım.kararım kesin blöf yaptığımda yok gerçekten gideceğim cumku çok yıprandım.ama gene düşünceniz için tesekur ederim

Şimdi bile çıkmayın hazal hanım görünmeden gitmeyin diyor.ben kesin kararlıyım .ailemin yanına gideceğim. Tabi rabbim o nefesi verirse insallah

Ben fazla konuşmuyorum cumku beni düşünmeden hareket ediyordu ailenin yanına gelmeden 2 gun hastaneye yatirildim. Ve tek basima kaldim.esimide almadılar .kadın hastalar vardı diye kayinvalidemde gelmedi .2 ci gün aradi kayinvalidem .başım agriyordu ondan gelemedim .Nasilsin gibi şeyler söyledi .sonra kapattim tlfonu .Bende haliyle üzüldüm.ve esim gene anneci olunca Bende tavrını koydum iste

Haksizmiyim sizce

Annenle düğüne gidiyorsun diye boşanma kağıdı gönderecek
Hass..... diyemedin mi.?

İyi yapmışsınız.
Size acımayana siz de acımayın.
Sizi anne babanızdan başkası daha çok sevmez, düşünmez.
Koca dediğiniz size eş değil el kızı gibi davranmaya devam ediyorsa affetmeyin derim.

İyi yapmışsınız.
Size acımayana siz de acımayın.
Sizi anne babanızdan başkası daha çok sevmez, düşünmez.
Koca dediğiniz size eş değil el kızı gibi davranmaya devam ediyorsa affetmeyin derim.
Ben tavrimi koydum.Sen bir anne evladiysan bende bir anne evladiyim. Kusura bakmayın .dedim .

sanırım hamılesınız dıye esınız yalnız kalmanızı ıstemedıgı ıcın annesıne yollamıs sızı bunda bır sorun yok bence.ama sorunlar varken keske cocuk yapmasaydınız. asker ve polis esı olmak zordur aynısını yasadım. korkuyu yurekte yasamak ayrı bır dert bunun uzerıne tartısma gırınce ınsan ıyıce bunalıyor. ama esınızın tutumu hıc hos degıl akrabaya gıdemezsın altın mevzusu vs. kısıtlanmaktan baska bısı degıl buı ınsanın psıkolojı bozulur ayunısını basıma geldı nişan attım.

bazen büyük şok yaşıyorum şu forumda.
bir insan kendini nasıl bu hale sokar vallahi anlamıyorum. evlenip böyle adamdan hemen çocuk yapıp , sonra emri altına nasıl giriyorsunuz??
bakın ben batılı bir birey değilim. bildiğin güneydoğuluyum. örf adet baya var yaşadığım yerde. ama böyle saçmalığa ne pahasına olursa olsun eyvallah edemem. isterse 10 tane çocuğum olsun boşarım öyle kocayı.
annem babama gidemicem onlar gelemeyecek, kaldı ki eşim yetmeyecek, bir de onun anası-babası bana hükmetmeye çalışacak! yok deve yani.
bence otur ailene anlat her şeyi. yol yakınken ya konuşulup çözülsün ya da bas git.
ayrıca ne kadar iğrenç, genç kaynınla aynı evde baş başa kalman! biz de evde eşimiz yokken kaynımız içeri bile girmez

Şimdi size soruyorum.siz hastaye yatiyorsunuz .esinizde annesigilde yatmaya gitti.o gece ne arama bisey sabahta gelmesini bekliyorsunuz biri kapıyı açmıyor.yaa orda başkası size yardım ediyor.düşünün hamile olduğum öğrendiğim gün bile tlfonda eşime o hasta oldu ne çabuk hamile kaldı diyordu..ya Ben bir başı agrisin masaj yaparım etrafında dört dönerim .ama o öyle değil.bana karşı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…