Bana biri yardım edebilir mi...

Esim suan mesaj attı beni kırdığı icin özür diledi.bilmiyorum ne kadar samimi bilmiyorum .için buruk ve kırgın bilmiyorum..
Canım benim öyle özür dilese nolurki seni rehin almiş gibi ailene göndermiyor ne demekya kendide görüşmesin ozaman pes ya resmen zülüm çok üzüldüm inaniki allah sabır versin

Eniştem a
Canım benim öyle özür dilese nolurki seni rehin almiş gibi ailene göndermiyor ne demekya kendide görüşmesin ozaman pes ya resmen zülüm çok üzüldüm inaniki allah sabır versin
yaşadıklarımı yeminle anlatsam düşman bile ağır halime ama bitecek az kaldı

Canım bukadar ezdirme kendini inanki iyi demezler ne yaparsan yap en güzel yıllarını heba etme bunlara dik dur nasıl burda kalıyosam ailemin yanındada kalırım de ne demek gidemesin boşarım ya hayret bişey burdan sinirlendim

Sen evlenmissin
yeni hamilesin
Evinde durdurmayan bi esin var
Esin evde degik gorevde
Kayinvaliden lere birakilmissin
Ha onlar da yok kayninla duruyorsun
Kayinvalide eziyey ediyot

En onemlisi ailkenle gorusmeni istemiyor

Ailen arkanda durursa sen bosuna durmabence

Eee ozur dilefi de ne oldu duzeldi mi hersey ...sartlarini soyle seni asagilamasina izin verme...ailenin senin arkanda oldugunu bildin esin ...

Mesaj attim. Ağustosta gidiyorum dedim. Esim ailem uygun görmüyor dedi.umrumda değil dedim ben aileme gidiyorum.Sen kendini duzeltene kadar gelmiyorum dedim.iyi demismiyim

Bozarsa bosasin artık umrumda degil

Canim bak esin gorevde olfugu icin seni dusunuyor olabili
Mesaj attim. Ağustosta gidiyorum dedim. Esim ailem uygun görmüyor dedi.umrumda değil dedim ben aileme gidiyorum.Sen kendini duzeltene kadar gelmiyorum dedim.iyi demismiyim
Canim bak esin gorevde oldugu icin ve sen hamile oldugun icin senin yalniz kalmani istemiyor olabilir .buna kimsenin itirazi olmaz hatta aksine seni daha cok dusundugunun gostergesidir.
Fakat bu dudunce senin aileni yok sayip kendi ailesiyaninda olarak olmaz..hamilesin belki kusarsin belki cok iyisindir maraton kosarsin..bu oncelikleseninle konusup fikrini alarak hareketetmesi gerekirdi.yani ortak biryolda fikir belirler ilerlerdiniz..ama iste oyledegil.kv 5dk bakkala gitmiyorki evde kayninla kalabilesin...iyi dusunmeye calisiyorum...madem seni dusundu yanliz istemedi sen kendi ailenden birini cagir git evineotur kapini da kitle.

Ama bencecan sikan durum bunlardan daha onemlisi senin ailenegifip gelmeni istememesi onlari yok saymasi ve dewamli sana laf etmesi...
Serinkanlilkkla dusunceleriniona netsekilde soyle sartlarini soyle...
Birakip gitmek degil ...kendi evine git...

Neymiş ben kendi kendine kuruntu yapiyorum .ailesi bana hiç bisey yapmiyormus.babam annenin doldurusuna geldi bizi sabahın koru saat 5te pis T emizlenmemis evimize bağıra çağıra koymadimi dedim.he.annem kardeşlerinin yanına bana bağıra çağıra yuva yıkan .girmemizin kizi demedimi onu bilmiyorum diyor sen bilmiyorsun kardeslerin şahit duydunmu dedim.ben utanacak ne yaptım .alnim Açık benim çok şükür o kıza sevgi gösterisi yaptığım icinmi utaniyorsun dedim benden sen sukret benim gibi esim var 1 sene yolunu bekledim halende bekliyorum .bilim cikmadi ha evliliği sana zehirli etmişim.buyur yolun açık dedim .bir kime ne diyorsan de dedim .Işte kızlar içimi bir güzel döktüm oh be

Düşünmüyor demiyorumki beni herşeyde suçlu buluyor.bardak kirilsa o bile benim yüzümde onun gözünde.bana sen yapmaciksin.diyip duruyor.benim ne yapmacigimi gördunki sen bunları yapınca onun yanında sürekli ezik olarak hissediyorum kendimi

Ben yanlis anlamisim canim senin esinin derdi ne. Kv den beter kvmi bu senin basina...birak kirilsin yahu bardakta bardaklarda...kalpkirilmasin...kendi evine git rahat et kafani dinle...bi kendinle kal.bi hamileligin tadini cikar..kuran oku namaz kil film izle kitap oku orgu or..vs..senin rahatlaman lazim...kapat kapini evinde dur...

Annenle 40 dakika konuşuyorsun .senin sormayan dayilarinin düğününe gidiyorsun .benim annem babam uygun görmüyor. Bir derdin varsa benim babam orda git konuş onla beni yanliz bırak ne halin varsa gor .zaten başka şehire göreve gidecem .sende yanliz kal diyor sonra geliyor eve özur dilerim diyor.ben bidaha uzmeyecegim seni diyor.

Allah yardım etsin bana

Kocanız ruh hastası.
Tedavi olması gerekiyor.

Keşke boşasanız ama belli ki gereksiz kahramanlık yapıp ömrünüzü bir ruh hastasına adayacaksınız.

Kişi ne ederse, kendine eder.

Neden o kadar bekliyorsunuz?

10 saat nedir ki?
Bu akşam binin otobüse ya da uçağa, yarın ailenizin yanındasınız.

Bence blöf yapıyorsunuz.

Kararlı olan dünden giderdi.

Kocanız ruh hastası.
Tedavi olması gerekiyor.

Keşke boşasanız ama belli ki gereksiz kahramanlık yapıp ömrünüzü bir ruh hastasına adayacaksınız.

Kişi ne ederse, kendine eder.
Ben annenin yanına gideyim herşeyi tek tek anlatacağım baksınlar kim sahipsiz. Ozamanda gorsun.yeminle ikiz kardesim erkek duysa bunları esimi girecek yer aradin ama ışte bir gideyim burdan O zaman görür o.

Neden o kadar bekliyorsunuz?

10 saat nedir ki?
Bu akşam binin otobüse ya da uçağa, yarın ailenizin yanındasınız.

Bence blöf yapıyorsunuz.

Kararlı olan dünden giderdi.
Doktor kesin testi yapmam lazım diyor bende tiroit yükselmesi oluyor sürekli .kesin o testi yapmam gerekiyor ki bide testlerinde olması gerekiyor.

Söyledim .kesin testleri yapın hazal hanım böyle çıkmayın dedi.bende korktum bisey olur diye agustosun 9 na kadar dayanayim zaten kardesimde iyor.artık
Doktor yolculuğu mu yasakladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…