- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Annem öyledir.zaten bunları duyunca direk kayinpederimi aradı.o esim şöyle ayağını denk alsın .ben gelirsem oraya almasını bilirim dedi.bide esine şöyle kimse keriz değil.kinada ceyregin ceyregini koydu kızımın eline ben bisey demedim.ve asabimi bozmasın.bozulursa o görür dedi.bide kızıma yuva yıkan demesin.çok şükür bize laf edeceğine ailesine baksın dedi.ohh be anaya bak maşallah. bak çok şanslısın ailen tam destek. onlar ne derse dinle sen
Gelin bide bunları onlara soyleyin
Sağlıklı bir birey olmadan kendi hayatına dair ailen olmadan karar vereceksin .ben asla aileni istemiyorum yanimda yakınında. Bunlari yapmadan ne beni nede bebegimi goremezsin dedim.ve eyer degismezsen bu evlilikte biter gider ailene gore birini bulursun.Sizi kisitlamaya hakları yok.
Hakkinizi alin ailenizle gorusme hakkı gibi.
Esiniz sadece hayat arkadasiniz bu baskilari bir bir kırın.
Tavrinizi koyun.
Sağlıklı bir birey olmadan kendi hayatına dair ailen olmadan karar vereceksin .ben asla aileni istemiyorum yanimda yakınında. Bunlari yapmadan ne beni nede bebegimi goremezsin dedim.ve eyer degismezsen bu evlilikte biter gider ailene gore birini bulursun.
Rabbim buyuktur .bellimi olur belki biri gelir gelen gideni arattirir .Inşallah duzelir ve hakkinizda hayırlısı olsun.
Bu zamanlar en mutlu olmaniz gereken zamanlar insallah gönlünüzce olur artık her şey.
Rabbim buyuktur .bellimi olur belki biri gelir gelen gideni arattirir .
ayrıldınız mı?Suna ailemin yanındayım.görücü usulü evlendik
Hayır ayrilmadik dahaayrıldınız mı?
Ozaman bana saygı duymak zorundalarEşinizde aileside garip sizin yapabileceğiniz birşey yok insanlar değişmiyor ne eşinizi ne ailesini değiştirebilirsiniz
dusunuyormusunHayır ayrilmadik daha
eyer boyle devam ederse ne ben nede bebeğim mutlu oluruz.Hemen ayrılık dusunmeyin esiniz size boyundurugu altina almaya çalışıyor ve siz insan oldugunuzu hatirlatiyorsunuz.
Evladiniz belki bu sorunlar asilinca doğar.
Ayrılık olsa bile siz hep güçlü olun ve mutluluk hakkınızi kimse elinizden alamaz.
Böyle tavırlar sergilemeyi devam ederlerse evet ben çocuk dünyaya gelince değişecek .taraftarı değilim.Sağlıklı bir birey olmadığı sürece bana saygı duymadığı sürece ben yokum bu yoldadusunuyormusun
Teşekkür ederim bu güzel yorumlariniz icinBurdaki arkadaşlar çok güzel fikir vermişler. keşke görücü usulü ile evlenmeseydin...yasin da çok küçük. Seni tecrübesiz ve kolay lokma bulmuş ezmiş ailesi. Tam ruh hastası bir aileye denk gelmişsin. Ben açıkçası çocuğa üzüldüm siz boşanmanın da illa ki bu tuhaf zihniyetteki insanlarla bir arada bulunacak . .. Eşinizi ailesi inanılmaz doldurmuş. ..ben bundan sonra düzeleceğini hiç sanmıyorum. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Bu arada eşim de ben de egeliyiz öyle ailelerimiz muhafazakar fln da değil. Bu kendinden 4 yaş küçük kayinbirader le basbasa aynı evde kalmayı kesinlikle tavsip etmezdik. ..
eyer boyle devam ederse ne ben nede bebeğim mutlu oluruz.
InsallahHakkinizi alın mutlu bi hayat hak ettiğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?