- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Evet duzgun yazamadım .cumku halen gebelikten dolati yorgun esim tarafindanda kirilmis bir bardağa benziyorum suanCok dağınık anlatmissiniz .
Ama anladigim kadarina yorun yapayim evliliginizi oturtmadan keske cocuk yapmasaydiniz .Sizin tum stresiniz ona geciyor sadece hamilelik boyutu tabii .Bir de dogumdan sonrasi var.
Esim gorevi dolayi operasyonda ve ailesi yanliz evde kalmami istemiyorlar.Yani ne diyelim ki. Kendi evinizde niye kalmiyorsunuz?
18 yaşına girdi sayılır .Ben onu yapmıyorum ama 22 yaşında birini evde bırakmak ne kadar dogruBen bi tek kaynınla aynı evde oldugunu anladım
Kaç yasında ?
Esim gorevi dolayi operasyonda ve ailesi yanliz evde kalmami istemiyorlar.
Ailem bilse zaten taş taş üstüne bırakmazdı esim beni dedikodu yapıyorsun herşeyi ailene yetiştiriyoruz diyor banaböyle bi adamla niye evlendiniz ki? ağaçta yetişmediniz sonutça sizin bi aileniz var. kendi eviniz dururken de elin erkeği ile aynı evde yaşamak zorunda değisliniz.
aileniz bişey demiyor mu?
siz de ailenize anlatmak yerine susup oturuyor musunuz?Ailem bilse zaten taş taş üstüne bırakmazdı esim beni dedikodu yapıyorsun herşeyi ailene yetiştiriyoruz diyor bana
Biliyorum çok net derdimi yazamadim hamilelikten dolayı yorgunluk oluyor .Bide duygusalikta olunca böyle saçınız bir metin ortaya çıkıyor kusuruna bakmayinO zaman onlar kayninizi "bekci" olarak mi biraktilar. Insanlar toaf koskoca kadinsiniz. Kendileri niye gidiyor öyleyse
Görücü usulü evlendim tavsiye edende netedende benim halam ve halamin eside benim esimin dayisi onlar vesile oldusiz de ailenize anlatmak yerine susup oturuyor musunuz?
hayır anlamıyorum bu adamları tanımadan mı evleniyorsunuz, aranız kötü iken ne demeye çocuk yapıyorsunuz?
Görücü usulü evlendim tavsiye edende netedende benim halam ve halamin eside benim esimin dayisi onlar vesile oldu
Annem kurban bayramlaşan sonra gelecek yanına ondan sonra dayimin dugunune gidecek bende annemle gideceğim dedim .esimde gidersem arkanda boşanma kagitlarini yolların dedi. Benim babam uygun gormuyor dugune gitmeni dedi bende sebeb dedim. sustu.sonra hamilesin annem cocuga bisey olur karına şöyle gitmesin dedi..neyse dedim.geçen hafta halam evime geldi bu evliliğe vesile olan kişi.kayinpederimde duymuş esine demiski senin karin seni takmıyor eve gelen misafirler sana söyleniyor demiş.esimde senin yüzünden babamı annemi arayamiyorum.Allah bilir gene senin ne hatani söyleyecekler bıktım yoruldum senden diyor bana
Biliyorum çok net derdimi yazamadim hamilelikten dolayı yorgunluk oluyor .Bide duygusalikta olunca böyle saçınız bir metin ortaya çıkıyor kusuruna bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?