- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Hazal melek
-
sabah gittim konuştum zaten anlaşmalı boşanma diye avukatta konuştu esimle.
severek mı evlendınız sımdı kaynınızlamı kalıyorsunuz tekOzaman il dışına çıkmıştı.
Hep öyle olur zaten.Tabi eşi avukata ben sadece sinirden agzimdan çıkmış dedi.
Tabi eşi avukata ben sadece sinirden agzimdan çıkmış dedi.
Suna ailemin yanındayım.görücü usulü evlendikseverek mı evlendınız sımdı kaynınızlamı kalıyorsunuz tek
Sağlıklı bir birey olmadan asla devam etmek dedim .sana bu akılları kim veriyor dedi.Sen kararlı dur
Ben olsam ailenle de muhatap olmak istemiyorum sende psikolojik destek alıp sağlıklı düşünebilen bana koca çocuğuna baba olacaksan belki düşünürüm derdim
Ailesi ben onlara yanasmiyormusum..hep uzak duruyormusum.anne de benim kızımı banami anlatıyorsunuz dedi.benim kizim asla kimseye saygısızlık yapacak biri değil ben öyle yetistirmedom dedi.ve kimse kızıma laf edemez dedi.edenin dilini kapatırım dediHep öyle olur zaten.
Ailesi ne diyormuş?
Sağlıklı bir birey olmadan asla devam etmek dedim .sana bu akılları kim veriyor dedi.
Böyle devam ederse öyle olacak.Ebem diyeceksin...
Senin aklın var zaten onun gibi ananın babanın aklıyla hareket mi ediyorsun...
Bırak şu zavallıyı ya iyice ayar oldum..
Hâlâ boş boğazlık peşinde..Böyle devam ederse öyle olacak.
Zaten aileminarayamaz cumku amcamın çocukları biz hep beraber buyuduk abi derim.esim merak atmış abi hazal böyle yapıyor diye.abilerimde emanetimize boylemi sahip çıktın.emanetimizi uzdun.bizde seni uzmeyi biliriz demisler .Hâlâ boş boğazlık peşinde..
Ararsa açma mesajlara cevap verme aklı başına gelmemiş..
Sana hiç bir yerden ulaşamasın haberini alamasın annen muhatab olmasın..
Sağdan soldan haber gönderecek birileri varsa hazal kararlı boşanacak diye haber gitsin sadece..
Sana da katiyyen ulaşamazsa tutuşur ha baktın yine aynı tas hamam o zaman kendi yolunu çiz.
Zaten aileminarayamaz cumku amcamın çocukları biz hep beraber buyuduk abi derim.esim merak atmış abi hazal böyle yapıyor diye.abilerimde emanetimize boylemi sahip çıktın.emanetimizi uzdun.bizde seni uzmeyi biliriz demisler .
23 yaşındayım .ailem akrabalarim hepsi arkamda.çok şükür biter yada bitmez onun davranışlarına göre.çok şükür anneyim bebeğim var asla pişmanlık duymuyorum bebeğim olduğu için.hiç bir zaman kirmadim dokmedim.1 senelik evliyim .esim olacak sahsida kirmadim.öyle olacaksa öyle olunur.rabbim herşeyin hayirlisini versin.Oh ne iyi demişler...
Ne güzel bak böyle ailen akrabaların var
Bazı kadınlar bu yönden kimsesiz oluyor işte gelinlikle girip kefenle çıkarsın kafası var hâlâ..
Sizin yaşlar kaç ?
23 yaşındayım .ailem akrabalarim hepsi arkamda.çok şükür biter yada bitmez onun davranışlarına göre.çok şükür anneyim bebeğim var asla pişmanlık duymuyorum bebeğim olduğu için.hiç bir zaman kirmadim dokmedim.1 senelik evliyim .esim olacak sahsida kirmadim.öyle olacaksa öyle olunur.rabbim herşeyin hayirlisini versin.
Inşallah rabbim buyukUmarım çok çok mutlu olursun
ohh be anaya bak maşallah. bak çok şanslısın ailen tam destek. onlar ne derse dinle senAilesi ben onlara yanasmiyormusum..hep uzak duruyormusum.anne de benim kızımı banami anlatıyorsunuz dedi.benim kizim asla kimseye saygısızlık yapacak biri değil ben öyle yetistirmedom dedi.ve kimse kızıma laf edemez dedi.edenin dilini kapatırım dedi
aslında benim insanlara karşı değişmem gerekiyor benceAdam bastan beri sorunlu neden cocuk yaptin?
Kv de neden kaliyorsun?
Esim oyle istedi deme
Ben evimde rahatik diyebilirdin
Kaynimla ayni evde yalniz kalmak istemezdim
Birseyden degil sıkılırim ben.
Zaten kvde de kalmazdim ben asla
Aman neyse
Sen ben degilsin sonucta
Yapacak birsey yok cnm
Cekeceksin
Gelin bide bunları onlara soyleyinBen bekarim da kaynimla niye kalayim diyorum konunuzu okuyunca.
Bir kadin ve erkek yalniz kaldiginda 3. şeytandır derler Onlar hiç duymamış galiba.
Haklisiniz ve esinize yazıklar olsun!
Daha dogmamis cocugunuzla sizi tehdit ediyor utanmadan.
Ailenize gitmenize engel olmaya haklari yok!
Düğün sadece sizin dugununuz değildi O da damatti!
Vazgecseydi o kadar yara olmussa içine.
Ne yiyorlar bunlar bu kafaya sahip olmak için.
Ailecek tuhaflar.
Siz kendinizde sorun aramayın.
Bunlar anormal!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?