- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Çok iyi yapmışsınız gerçekten.sanırım hamılesınız dıye esınız yalnız kalmanızı ıstemedıgı ıcın annesıne yollamıs sızı bunda bır sorun yok bence.ama sorunlar varken keske cocuk yapmasaydınız. asker ve polis esı olmak zordur aynısını yasadım. korkuyu yurekte yasamak ayrı bır dert bunun uzerıne tartısma gırınce ınsan ıyıce bunalıyor. ama esınızın tutumu hıc hos degıl akrabaya gıdemezsın altın mevzusu vs. kısıtlanmaktan baska bısı degıl buı ınsanın psıkolojı bozulur ayunısını basıma geldı nişan attım.
kaynıyla aynı evde kalsın sizin içiniz fesat işte ... kalınca noluyor o onun kardesı yerınde guven meselesı avr ortada ya yazık yazı dusuncenızı az degısıtırın...bazen büyük şok yaşıyorum şu forumda.
bir insan kendini nasıl bu hale sokar vallahi anlamıyorum. evlenip böyle adamdan hemen çocuk yapıp , sonra emri altına nasıl giriyorsunuz??
bakın ben batılı bir birey değilim. bildiğin güneydoğuluyum. örf adet baya var yaşadığım yerde. ama böyle saçmalığa ne pahasına olursa olsun eyvallah edemem. isterse 10 tane çocuğum olsun boşarım öyle kocayı.
annem babama gidemicem onlar gelemeyecek, kaldı ki eşim yetmeyecek, bir de onun anası-babası bana hükmetmeye çalışacak! yok deve yani.
bence otur ailene anlat her şeyi. yol yakınken ya konuşulup çözülsün ya da bas git.
ayrıca ne kadar iğrenç, genç kaynınla aynı evde baş başa kalman! biz de evde eşimiz yokken kaynımız içeri bile girmez
Sanırım görücü usulü olduğu için aranızda sevgi oluşmamış.Şimdi size soruyorum.siz hastaye yatiyorsunuz .esinizde annesigilde yatmaya gitti.o gece ne arama bisey sabahta gelmesini bekliyorsunuz biri kapıyı açmıyor.yaa orda başkası size yardım ediyor.düşünün hamile olduğum öğrendiğim gün bile tlfonda eşime o hasta oldu ne çabuk hamile kaldı diyordu..ya Ben bir başı agrisin masaj yaparım etrafında dört dönerim .ama o öyle değil.bana karşı .
Demi ışte bide gelip bana namus bekçiliği yapiyorlarbazen büyük şok yaşıyorum şu forumda.
bir insan kendini nasıl bu hale sokar vallahi anlamıyorum. evlenip böyle adamdan hemen çocuk yapıp , sonra emri altına nasıl giriyorsunuz??
bakın ben batılı bir birey değilim. bildiğin güneydoğuluyum. örf adet baya var yaşadığım yerde. ama böyle saçmalığa ne pahasına olursa olsun eyvallah edemem. isterse 10 tane çocuğum olsun boşarım öyle kocayı.
annem babama gidemicem onlar gelemeyecek, kaldı ki eşim yetmeyecek, bir de onun anası-babası bana hükmetmeye çalışacak! yok deve yani.
bence otur ailene anlat her şeyi. yol yakınken ya konuşulup çözülsün ya da bas git.
ayrıca ne kadar iğrenç, genç kaynınla aynı evde baş başa kalman! biz de evde eşimiz yokken kaynımız içeri bile girmez
Yanlış anlamayın o benim kardesim.o gözle baktım ama etrafdakiler öyle bakmadikaynıyla aynı evde kalsın sizin içiniz fesat işte ... kalınca noluyor o onun kardesı yerınde guven meselesı avr ortada ya yazık yazı dusuncenızı az degısıtırın...
ya kalabılırsın de aynı evde ne olacak sadece rahat haraket edemezsın .Yanlış anlamayın o benim kardesim.o gözle baktım ama etrafdakiler öyle bakmadi
Ya aile ya biz kendi bilirSanırım görücü usulü olduğu için aranızda sevgi oluşmamış.
Böyle bir ailesi varken, üzgünüm ama sizin mutlu ve aile olmanız zor görünüyor.
kaynıyla aynı evde kalsın sizin içiniz fesat işte ... kalınca noluyor o onun kardesı yerınde guven meselesı avr ortada ya yazık yazı dusuncenızı az degısıtırın...
Ben hamileyim ve yapı olarakta biraz dağıtım ve surekli ayaklarimi uzatıp ve günlük dus alman gerekiyormuski kadın kasların in gevşemesi için.kayinimda surekli evde olunca bunları yapamadım .haliyle 6 serum yedim .ya kalabılırsın de aynı evde ne olacak sadece rahat haraket edemezsın .
Aynen öyle.Ya aile ya biz kendi bilir
yanlıs anlamayın bakın bende nısanlıydım nısanlım da aynı lafları söyledı ve ben ayrıldım. kaynımla aynı evde kalırım ama yanımızda kayınvalidem varsa kalırım yalnız kalamam uygun olmaz. ben o kelımyı kayınvalıdede varsa yanlarında o manada söyledım. ıkı kısı tabıkı uygun olmaz. rahat hareket edemez evın ıcınde o konuda haklısınızpardon da siz nerde yaşıyorsunuz?? uzayda falan mı??
bu ülkede babalar kızlarına tecavüz ediyor, dedeler torunlarını cinsel istismar uyguluyor! burda kan bağı bile yok!
kaldı ki ben kapalı bir kadınım kaynımla aynı evde kalamam. belki şort askılı giyicem şu yaz gününde nasıl giyeyim.
hepsini de geçtim bu insanlar kıskançlıktan namus derdinden kadını aile bireyleri bile görüştürmüyorlar.
ben düşüncemden memnunum
Lütfen birbirimizi kirmayalim. Hepinize tesekur ederim. Düşünceleriniz icinpardon da siz nerde yaşıyorsunuz?? uzayda falan mı??
bu ülkede babalar kızlarına tecavüz ediyor, dedeler torunlarını cinsel istismar uyguluyor! burda kan bağı bile yok!
kaldı ki ben kapalı bir kadınım kaynımla aynı evde kalamam. belki şort askılı giyicem şu yaz gününde nasıl giyeyim.
hepsini de geçtim bu insanlar kıskançlıktan namus derdinden kadını aile bireyleri bile görüştürmüyorlar.
ben düşüncemden memnunum
Sizde haklisini z hareket kisitliligi oluyoryanlıs anlamayın bakın bende nısanlıydım nısanlım da aynı lafları söyledı ve ben ayrıldım. kaynımla aynı evde kalırım ama yanımızda kayınvalidem varsa kalırım yalnız kalamam uygun olmaz. ben o kelımyı kayınvalıdede varsa yanlarında o manada söyledım. ıkı kısı tabıkı uygun olmaz. rahat hareket edemez evın ıcınde o konuda haklısınız
yanı ıster ıstemez hareketlerınız kısıtlanır. kayınvlıdenız nerede?Ben hamileyim ve yapı olarakta biraz dağıtım ve surekli ayaklarimi uzatıp ve günlük dus alman gerekiyormuski kadın kasların in gevşemesi için.kayinimda surekli evde olunca bunları yapamadım .haliyle 6 serum yedim .
Aynen öyle.
Neden 3 günlük ömrünüzü değmeyen insanlar için feda edesiniz ki?
Aileniz ne diyor yaşananlara?
Aracı halayla konuştunuz mu hiç?[/QUOTEsuan annen çok sinirli.bu ise aracı olanlar biz bunları böyle olduğunu bilemedik diyorlar
Şimdi size soruyorum.siz hastaye yatiyorsunuz .esinizde annesigilde yatmaya gitti.o gece ne arama bisey sabahta gelmesini bekliyorsunuz biri kapıyı açmıyor.yaa orda başkası size yardım ediyor.düşünün hamile olduğum öğrendiğim gün bile tlfonda eşime o hasta oldu ne çabuk hamile kaldı diyordu..ya Ben bir başı agrisin masaj yaparım etrafında dört dönerim .ama o öyle değil.bana karşı .
Ozaman il dışına çıkmıştı.yanı ıster ıstemez hareketlerınız kısıtlanır. kayınvlıdenız nerede?
sabah gittim konuştum zaten anlaşmalı boşanma diye avukatta konuştu esimle.Sence bu sorduğun sorunun cevabı ne ?
Kötü günümde eş dediğim adam yanımda olmayacaksa iyi günümde ne işi var ?
Babalığı kocalığı hak ediyor mu sence ??
Ben olsam o söylediği boşanma kağıdı çoktan anasının evine yollamıştım nede olsa her halta onlar bakıyor.
Tabi eşi avukata ben sadece sinirden agzimdan çıkmış dedi.sabah gittim konuştum zaten anlaşmalı boşanma diye avukatta konuştu esimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?