- Konu Sahibi gulcenazsena
-
Sizin gibilere hem çok üzülüyorum hem de kızıyorum çünkü kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz. Hangi akılla 2. Kere hamile kalıyorsunuz? Döner dediğin nedir ya. Hamile halinizle sizden 200tlyi esirgeyen adamdan 2. Çocuğu yapmak neden? Adam size değil çocuklarına da cimri. İnsan bazen kafede otururken yanına gelen dilenci çocuklara kıyamayıp tatlı alıyor. Sizin eşiniz kızına tatlı almakran aciz. Adamın parası yok desem o da değil, sağlık çalışanıymış. 2 evladınızla nereye gideceğinizi önceden düşünseydiniz keşke. Bu adamla ömür geçmezEsimle 5 yildir evliyiz 4 yasinda bir kizim var ve 2.kizima da 5 aylik hamileyim. Biz birbirimizi severek evlendik ama cogu zaman mutsuzluk yasiyorum. Basliga bana cimri esimle anlasamiyoruz yazdim.Turkce mi sorgulayan arkadaslar olacaktir. Ama esim gercekten de bana cimri. Esim sadece temel ihtiyaçlarımızi temel seviyelerde karsilamak istiyor. Kendisi saglik calisani ayda sadece 8 gun calisiyor. Nobet usulu calistigi icin de maasi fena degil. Esim disariya cok hayir hasenat yapan biridir. Ama evde bir gun yemek yapamasam disarida bi doner alalim desem almaz. Ilk kizima hamileyken hastaneye giderken donercilerin onunden gecerdik yalvarirdim canim cok cekti diye almazdi. Eve her seyin ucuzunu avamini alir. 1 lira ekmegi ucuz alacam diye ta sehrin obur ucuna gider . Bi keresinde sabah hastaneye gittik gebelik dolayisiyla midem cok kotuydu eczaneden ilac aldik sonra ekmek alacaktik normal marketten alalim dedim eve cabuk gidelim dedim kabul etmedi 2 lira kar icin uzaktaki saticiya gittik tabi ben dayanamadim arabaya cikardim sonra bagirdim cagirdim.oda bana bagirddi eczaneye kac para ilac parasi verdigini falan basima kalkti. Gercekten perisan olmustum ustum basim kirlendi. Evim 3 yildir boyanacak. Koltugum baya kotu bi sekilde yirtildi. Tul perdelerim kestirilecek oldugu icin para gitmesin diye yaptirmiyor evimde tul perdem yok.yatak basligim kirik ne tamir ediyor ne yaptiriyor. Canim bisey cekse söyleyemiyorum. Cocukla disari ciktik bi keresinde kaynanamda gelmisti. Yan Masada tatli soylemisler tatli 200 tlydi kizimin cani cekti aliver dedim ortaya bi tane cocugun gonlu olsun almadi.ustelik bu ev kac parayla.donuyor.para yetiyor mu bilmem ne bi suru sey soyledi Eve domates patates sogan vs aldi diye tum sorumlulugu bitti saniyor. Birde ayda bi kez pideciye gidebiliriz Ayda 2250 tl para veriyor.ben tesettürlüyum.kapali kiyafetleri gercekten pahali kendime guzel bisey alamiyorum zaten o para normal harcligima yetmiyor. Ev kendimize ait borclarimizi baya hafiflettik hatta birikim bile yapiyor.ama esimin bu cimriliginden biktim. Gecen dondurma mi alsak canim cekti dedim para harcamaya yer ariyosun dedi.beni ac gozlulukle sucluyor. Zengin koca bulsaydin gibi seyler soyluyor. Ben hic bi zaman esimden oyle.luks seyler istemedim. Bi tane spor ayakkabim var onu da 2 sene once 500 tl ye aldim.oyle cok fazla istekleri olan bir kadin degilim. Suan hamileyim ve bana yasattiklari artik cok agir geliyor. Ne bir hediyesi vat ne bir jesti ne bir ikrami ne bi yere gideriz . Zaten soz verir bazen sonra sozunu tutacaginda cayar ben ona saygi duymuyor olurum.daha neler neler... ben biktim kizlar napicam bilmiyorum bosansam 2 evladimla nereye giderim naparim ama yildim.hayattan hic zevk almıyorum.
Adamda kafa olsa böyle mi davranırKonuya bidaha baktım da
2 lira ekmeği ucuz almak için bu kadar pinti bi adam şehrin öbür ucuna nasıl mazot yakıyor? Yani burası anlamsız geldi
3.yude yapin olur mu, bakin memuriyet kapisi aciyor 3.cocugunu doguranlara.Esimle 5 yildir evliyiz 4 yasinda bir kizim var ve 2.kizima da 5 aylik hamileyim. Biz birbirimizi severek evlendik ama cogu zaman mutsuzluk yasiyorum. Basliga bana cimri esimle anlasamiyoruz yazdim.Turkce mi sorgulayan arkadaslar olacaktir. Ama esim gercekten de bana cimri. Esim sadece temel ihtiyaçlarımızi temel seviyelerde karsilamak istiyor. Kendisi saglik calisani ayda sadece 8 gun calisiyor. Nobet usulu calistigi icin de maasi fena degil. Esim disariya cok hayir hasenat yapan biridir. Ama evde bir gun yemek yapamasam disarida bi doner alalim desem almaz. Ilk kizima hamileyken hastaneye giderken donercilerin onunden gecerdik yalvarirdim canim cok cekti diye almazdi. Eve her seyin ucuzunu avamini alir. 1 lira ekmegi ucuz alacam diye ta sehrin obur ucuna gider . Bi keresinde sabah hastaneye gittik gebelik dolayisiyla midem cok kotuydu eczaneden ilac aldik sonra ekmek alacaktik normal marketten alalim dedim eve cabuk gidelim dedim kabul etmedi 2 lira kar icin uzaktaki saticiya gittik tabi ben dayanamadim arabaya cikardim sonra bagirdim cagirdim.oda bana bagirddi eczaneye kac para ilac parasi verdigini falan basima kalkti. Gercekten perisan olmustum ustum basim kirlendi. Evim 3 yildir boyanacak. Koltugum baya kotu bi sekilde yirtildi. Tul perdelerim kestirilecek oldugu icin para gitmesin diye yaptirmiyor evimde tul perdem yok.yatak basligim kirik ne tamir ediyor ne yaptiriyor. Canim bisey cekse söyleyemiyorum. Cocukla disari ciktik bi keresinde kaynanamda gelmisti. Yan Masada tatli soylemisler tatli 200 tlydi kizimin cani cekti aliver dedim ortaya bi tane cocugun gonlu olsun almadi.ustelik bu ev kac parayla.donuyor.para yetiyor mu bilmem ne bi suru sey soyledi Eve domates patates sogan vs aldi diye tum sorumlulugu bitti saniyor. Birde ayda bi kez pideciye gidebiliriz Ayda 2250 tl para veriyor.ben tesettürlüyum.kapali kiyafetleri gercekten pahali kendime guzel bisey alamiyorum zaten o para normal harcligima yetmiyor. Ev kendimize ait borclarimizi baya hafiflettik hatta birikim bile yapiyor.ama esimin bu cimriliginden biktim. Gecen dondurma mi alsak canim cekti dedim para harcamaya yer ariyosun dedi.beni ac gozlulukle sucluyor. Zengin koca bulsaydin gibi seyler soyluyor. Ben hic bi zaman esimden oyle.luks seyler istemedim. Bi tane spor ayakkabim var onu da 2 sene once 500 tl ye aldim.oyle cok fazla istekleri olan bir kadin degilim. Suan hamileyim ve bana yasattiklari artik cok agir geliyor. Ne bir hediyesi vat ne bir jesti ne bir ikrami ne bi yere gideriz . Zaten soz verir bazen sonra sozunu tutacaginda cayar ben ona saygi duymuyor olurum.daha neler neler... ben biktim kizlar napicam bilmiyorum bosansam 2 evladimla nereye giderim naparim ama yildim.hayattan hic zevk almıyorum.
Yani gerçekten neden ikinci çocuk yaEsimle 5 yildir evliyiz 4 yasinda bir kizim var ve 2.kizima da 5 aylik hamileyim. Biz birbirimizi severek evlendik ama cogu zaman mutsuzluk yasiyorum. Basliga bana cimri esimle anlasamiyoruz yazdim.Turkce mi sorgulayan arkadaslar olacaktir. Ama esim gercekten de bana cimri. Esim sadece temel ihtiyaçlarımızi temel seviyelerde karsilamak istiyor. Kendisi saglik calisani ayda sadece 8 gun calisiyor. Nobet usulu calistigi icin de maasi fena degil. Esim disariya cok hayir hasenat yapan biridir. Ama evde bir gun yemek yapamasam disarida bi doner alalim desem almaz. Ilk kizima hamileyken hastaneye giderken donercilerin onunden gecerdik yalvarirdim canim cok cekti diye almazdi. Eve her seyin ucuzunu avamini alir. 1 lira ekmegi ucuz alacam diye ta sehrin obur ucuna gider . Bi keresinde sabah hastaneye gittik gebelik dolayisiyla midem cok kotuydu eczaneden ilac aldik sonra ekmek alacaktik normal marketten alalim dedim eve cabuk gidelim dedim kabul etmedi 2 lira kar icin uzaktaki saticiya gittik tabi ben dayanamadim arabaya cikardim sonra bagirdim cagirdim.oda bana bagirddi eczaneye kac para ilac parasi verdigini falan basima kalkti. Gercekten perisan olmustum ustum basim kirlendi. Evim 3 yildir boyanacak. Koltugum baya kotu bi sekilde yirtildi. Tul perdelerim kestirilecek oldugu icin para gitmesin diye yaptirmiyor evimde tul perdem yok.yatak basligim kirik ne tamir ediyor ne yaptiriyor. Canim bisey cekse söyleyemiyorum. Cocukla disari ciktik bi keresinde kaynanamda gelmisti. Yan Masada tatli soylemisler tatli 200 tlydi kizimin cani cekti aliver dedim ortaya bi tane cocugun gonlu olsun almadi.ustelik bu ev kac parayla.donuyor.para yetiyor mu bilmem ne bi suru sey soyledi Eve domates patates sogan vs aldi diye tum sorumlulugu bitti saniyor. Birde ayda bi kez pideciye gidebiliriz Ayda 2250 tl para veriyor.ben tesettürlüyum.kapali kiyafetleri gercekten pahali kendime guzel bisey alamiyorum zaten o para normal harcligima yetmiyor. Ev kendimize ait borclarimizi baya hafiflettik hatta birikim bile yapiyor.ama esimin bu cimriliginden biktim. Gecen dondurma mi alsak canim cekti dedim para harcamaya yer ariyosun dedi.beni ac gozlulukle sucluyor. Zengin koca bulsaydin gibi seyler soyluyor. Ben hic bi zaman esimden oyle.luks seyler istemedim. Bi tane spor ayakkabim var onu da 2 sene once 500 tl ye aldim.oyle cok fazla istekleri olan bir kadin degilim. Suan hamileyim ve bana yasattiklari artik cok agir geliyor. Ne bir hediyesi vat ne bir jesti ne bir ikrami ne bi yere gideriz . Zaten soz verir bazen sonra sozunu tutacaginda cayar ben ona saygi duymuyor olurum.daha neler neler... ben biktim kizlar napicam bilmiyorum bosansam 2 evladimla nereye giderim naparim ama yildim.hayattan hic zevk almıyorum.
Şimdi yorumlar full niye ikinci çocuğu yaptın olacak o yüzden yazmaya gerek yok.aynen benim babamı anlatmışsın.tıpatıp.ekmek meselesi, dondurma meselesi, ayda bir defa pide yeme meselesi hepsi aynı.babam da bizi ağlatıp dururdu çocukken.yazin bir kıytırık dondurma almazdı.kırk yılda bir alacaksa da belli bir fiyatın üstüne çıkamazdık. Kotamız en alt seviyedendi. Bir de saftır bizimki.bize koklatmaz iki Allah kitap diyene sayardı paraları.üçkağıtçı kız kardeşine falan yedirirdi. Tek farkı pek kötü söz söylememesiydi.ben anneme çok şaşırıyordum nasıl tahammül ediyor diye ama o da alışmış gitsin.gık demiyordu.Esimle 5 yildir evliyiz 4 yasinda bir kizim var ve 2.kizima da 5 aylik hamileyim. Biz birbirimizi severek evlendik ama cogu zaman mutsuzluk yasiyorum. Basliga bana cimri esimle anlasamiyoruz yazdim.Turkce mi sorgulayan arkadaslar olacaktir. Ama esim gercekten de bana cimri. Esim sadece temel ihtiyaçlarımızi temel seviyelerde karsilamak istiyor. Kendisi saglik calisani ayda sadece 8 gun calisiyor. Nobet usulu calistigi icin de maasi fena degil. Esim disariya cok hayir hasenat yapan biridir. Ama evde bir gun yemek yapamasam disarida bi doner alalim desem almaz. Ilk kizima hamileyken hastaneye giderken donercilerin onunden gecerdik yalvarirdim canim cok cekti diye almazdi. Eve her seyin ucuzunu avamini alir. 1 lira ekmegi ucuz alacam diye ta sehrin obur ucuna gider . Bi keresinde sabah hastaneye gittik gebelik dolayisiyla midem cok kotuydu eczaneden ilac aldik sonra ekmek alacaktik normal marketten alalim dedim eve cabuk gidelim dedim kabul etmedi 2 lira kar icin uzaktaki saticiya gittik tabi ben dayanamadim arabaya cikardim sonra bagirdim cagirdim.oda bana bagirddi eczaneye kac para ilac parasi verdigini falan basima kalkti. Gercekten perisan olmustum ustum basim kirlendi. Evim 3 yildir boyanacak. Koltugum baya kotu bi sekilde yirtildi. Tul perdelerim kestirilecek oldugu icin para gitmesin diye yaptirmiyor evimde tul perdem yok.yatak basligim kirik ne tamir ediyor ne yaptiriyor. Canim bisey cekse söyleyemiyorum. Cocukla disari ciktik bi keresinde kaynanamda gelmisti. Yan Masada tatli soylemisler tatli 200 tlydi kizimin cani cekti aliver dedim ortaya bi tane cocugun gonlu olsun almadi.ustelik bu ev kac parayla.donuyor.para yetiyor mu bilmem ne bi suru sey soyledi Eve domates patates sogan vs aldi diye tum sorumlulugu bitti saniyor. Birde ayda bi kez pideciye gidebiliriz Ayda 2250 tl para veriyor.ben tesettürlüyum.kapali kiyafetleri gercekten pahali kendime guzel bisey alamiyorum zaten o para normal harcligima yetmiyor. Ev kendimize ait borclarimizi baya hafiflettik hatta birikim bile yapiyor.ama esimin bu cimriliginden biktim. Gecen dondurma mi alsak canim cekti dedim para harcamaya yer ariyosun dedi.beni ac gozlulukle sucluyor. Zengin koca bulsaydin gibi seyler soyluyor. Ben hic bi zaman esimden oyle.luks seyler istemedim. Bi tane spor ayakkabim var onu da 2 sene once 500 tl ye aldim.oyle cok fazla istekleri olan bir kadin degilim. Suan hamileyim ve bana yasattiklari artik cok agir geliyor. Ne bir hediyesi vat ne bir jesti ne bir ikrami ne bi yere gideriz . Zaten soz verir bazen sonra sozunu tutacaginda cayar ben ona saygi duymuyor olurum.daha neler neler... ben biktim kizlar napicam bilmiyorum bosansam 2 evladimla nereye giderim naparim ama yildim.hayattan hic zevk almıyorum.
Bu zamana kadar kimseye neden 2. çocuğu yaptın demedim, kaderdir, olmuştur deyip geçtim ama bu konu bu soruyu haketti.Esimle 5 yildir evliyiz 4 yasinda bir kizim var ve 2.kizima da 5 aylik hamileyim. Biz birbirimizi severek evlendik ama cogu zaman mutsuzluk yasiyorum. Basliga bana cimri esimle anlasamiyoruz yazdim.Turkce mi sorgulayan arkadaslar olacaktir. Ama esim gercekten de bana cimri. Esim sadece temel ihtiyaçlarımızi temel seviyelerde karsilamak istiyor. Kendisi saglik calisani ayda sadece 8 gun calisiyor. Nobet usulu calistigi icin de maasi fena degil. Esim disariya cok hayir hasenat yapan biridir. Ama evde bir gun yemek yapamasam disarida bi doner alalim desem almaz. Ilk kizima hamileyken hastaneye giderken donercilerin onunden gecerdik yalvarirdim canim cok cekti diye almazdi. Eve her seyin ucuzunu avamini alir. 1 lira ekmegi ucuz alacam diye ta sehrin obur ucuna gider . Bi keresinde sabah hastaneye gittik gebelik dolayisiyla midem cok kotuydu eczaneden ilac aldik sonra ekmek alacaktik normal marketten alalim dedim eve cabuk gidelim dedim kabul etmedi 2 lira kar icin uzaktaki saticiya gittik tabi ben dayanamadim arabaya cikardim sonra bagirdim cagirdim.oda bana bagirddi eczaneye kac para ilac parasi verdigini falan basima kalkti. Gercekten perisan olmustum ustum basim kirlendi. Evim 3 yildir boyanacak. Koltugum baya kotu bi sekilde yirtildi. Tul perdelerim kestirilecek oldugu icin para gitmesin diye yaptirmiyor evimde tul perdem yok.yatak basligim kirik ne tamir ediyor ne yaptiriyor. Canim bisey cekse söyleyemiyorum. Cocukla disari ciktik bi keresinde kaynanamda gelmisti. Yan Masada tatli soylemisler tatli 200 tlydi kizimin cani cekti aliver dedim ortaya bi tane cocugun gonlu olsun almadi.ustelik bu ev kac parayla.donuyor.para yetiyor mu bilmem ne bi suru sey soyledi Eve domates patates sogan vs aldi diye tum sorumlulugu bitti saniyor. Birde ayda bi kez pideciye gidebiliriz Ayda 2250 tl para veriyor.ben tesettürlüyum.kapali kiyafetleri gercekten pahali kendime guzel bisey alamiyorum zaten o para normal harcligima yetmiyor. Ev kendimize ait borclarimizi baya hafiflettik hatta birikim bile yapiyor.ama esimin bu cimriliginden biktim. Gecen dondurma mi alsak canim cekti dedim para harcamaya yer ariyosun dedi.beni ac gozlulukle sucluyor. Zengin koca bulsaydin gibi seyler soyluyor. Ben hic bi zaman esimden oyle.luks seyler istemedim. Bi tane spor ayakkabim var onu da 2 sene once 500 tl ye aldim.oyle cok fazla istekleri olan bir kadin degilim. Suan hamileyim ve bana yasattiklari artik cok agir geliyor. Ne bir hediyesi vat ne bir jesti ne bir ikrami ne bi yere gideriz . Zaten soz verir bazen sonra sozunu tutacaginda cayar ben ona saygi duymuyor olurum.daha neler neler... ben biktim kizlar napicam bilmiyorum bosansam 2 evladimla nereye giderim naparim ama yildim.hayattan hic zevk almıyorum.
Bir anlık gaflet, hiç istemeyen kişinin yapacağı bir şey değildir. Kaç senedir evliyim çocuk düşünmediğim için hiç gaflet yapmıyoruz mesela? Prezervatif evde her zaman var, yoksa da birlikte olmayız bitti gitti hayvan mıyız da dürtülerimizi kontrol edemeyeceğiz.2. Cocukta emin degildim aslinda ama bi anlik gaflet oldu hatta bende cok sasirmistim.sadece bi kere dikkat etmemistim oda olacagi varmis.
Bunu baştan düşünüyoruz normalde size döner almayan adamla nasıl seks yapıyorsunuz öpmeyi vs içiniz alıyor mu o çocuklara yazık günah. Çok suçlusun çokVayy guzel infaz ettiniz beni tebrikler helal olsun size. Canim benim babamda pek comert sayilmazdi. Ben sirf onun eline dusmeyeyim diye 17 yasinda evden ciktim ve geri donmedim 10 sene kendim yasadim.senelerce calistim .ama yalnizdim yapayalnizdim yorgundum kimsesizdim. Hastalandim kendim iyilestim ac kaldim Baska bi sehirde ayaklarimin ustunde durdum ben Evlenmek tek care gibi geldi.evlendim hemen cocugum oldu.ama evlilikte kumardir bunu unutma.simdi 2. Bi gaflettir oldu .calismak bana dokunmaz canim benim ama bu ekonomide baba evine gitmek ne demek sen biliyor musun.ustelik babamda cok farkli degil. Ise gireyim yasim 30 alacagim asgari ucret bi ev kirasi bi asgari ucret kadar nasil yetecegim ben cocuklarima siz ancak yargisiz infaz yaparsiniz evet kocamdan cekiyorum dogru ama bosaninca yasayacagim hayat beni daha cok korkuyuyor
Ben kocamı iş yerinden avans çekip bedelliye gönderdimBen eski esimin de (evliyken) KYK borcunu oduyordum kendimininkini oderken. Su anki duble gururumla kendi heykelimi mi diktirsem, adima hayrat yaptirip gelene gecene su mu icirsem bilemedim.
ne kadar hakkı bir yorum. Adeta aklımdan geçenler yazıya dökülmüş, ağzını öpeyim
Mağdur ama sevişirken korunmayan kadın. En sevmediğim. Çalışayım da adama daha fazla muhtaç olmayayım demek yerine ikinci çocuğu yapmayı tercih etmiş. Vallahi bazı kadınlar yaşadığı hayatı çok hakediyor.
bunu buradaki bir çok kadın yapıyor. Kyk borcunu zaten başka kim ödeyecekti anlayamadım.
Sokaktan geçen adama desenki şurada hamile bir kadın var canı döner çekmiş gider alır. Adam kendi karısına almıyor. Inanılır gibi değil.Bunu baştan düşünüyoruz normalde size döner almayan adamla nasıl seks yapıyorsunuz öpmeyi vs içiniz alıyor mu o çocuklara yazık günah. Çok suçlusun çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?