Bana cimri Esimle anlasamiyoruz

konu sahibi bize kızıyordur ama bir erkeğin eline bakmak akıl işi değil. sırtımı ona yasladım yok ona sığındım yok çok yalnızdım onunla yalnızlığım geçti vb hepsi hikaye. neticeye bak sen. onun eline bakacağın belliydi. zaten adamın cimri olduğu sevgiliyken bile bellidir. kimse sonradan cimri olmaz. konu sahibi belirtileri görmüştür ama evlenmek için göz yummuştur.

noldu? tek yaşasan ne kaybederdin? amele gibi çalışırdın ama paşa gibi yerdin. kendi paranı yerdin. kimseden icazet almazdın. dönerde gözün kalmazdı.

erkeksiz duramayan illa bi erkeğin sözüm ona gölgesine sığınan kadınlara asla acımıyorum.

Korunmak ne size göre geri çekilme yöntemi mi? Anlam veremiyorum böyle bir adamdan çocuk olmasın diye gizlice gidip spiral taktırabilirdiniz neden yapmadınız?
Adamın beş kuruş hayrı yok ha dışarıya da yoktur eminim cimri bu beşyüz lira ya veriyordur ya vermiyordur pslik.
Size bir dondurmayı döneri layık görmüyor bomboş biri azda kazanmıyor memur maaşı az mı ?
Eşim memur cimri de baya bana göre aylık bir yada iki kez kendisi dışardan yedirir istediğimi de ısrar edince alıyor oh ne ala evlen sadece seks için kadını kullan maddi hiçbir şey yapma pslik. Hiçbir şeyi hak etmiyor bu adam

Vallahi içim acıdı insan nasıl evladına eşine bunları layık görmez?
Yok hayatım çok kötü yok gafletle oldu. Size hiç üzülmüyorum da evlatlarınıza gerçekten çok üzüldüm kendi ayakları üzerinde durana kadar böyle lanet bi baba ve korunmayıp onları bu hayata mecbur bırakan anneyle yaşayacaklar. Hayatlarında onlara en ufak bir şeyi lütuf gibi görecekler biliyor musunuz? Bir poğaça bir simit alana hayran olacaklar.

sen alismissin bu hayata ama adam kendi cocugunun cani cekti diye bir tatli almayan adam. cocuk buyudukce hevesleri masraflari buyuyecek, dershanelere kurslara gitmesi gerekecek. böyle bir kocaya neden sefil olacak - mutsuz olacak ikinci cocugu yaptin? tek cocugun gunahina girmek az mi geldi?

Sizin gibilere hem çok üzülüyorum hem de kızıyorum çünkü kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz. Hangi akılla 2. Kere hamile kalıyorsunuz? Döner dediğin nedir ya. Hamile halinizle sizden 200tlyi esirgeyen adamdan 2. Çocuğu yapmak neden? Adam size değil çocuklarına da cimri. İnsan bazen kafede otururken yanına gelen dilenci çocuklara kıyamayıp tatlı alıyor. Sizin eşiniz kızına tatlı almakran aciz. Adamın parası yok desem o da değil, sağlık çalışanıymış. 2 evladınızla nereye gideceğinizi önceden düşünseydiniz keşke. Bu adamla ömür geçmez

3.yude yapin olur mu, bakin memuriyet kapisi aciyor 3.cocugunu doguranlara.

Dogum yardımınada basvurun 5 binde ordan cepte.

Vallahi ne ballisiniz.

Yani gerçekten neden ikinci çocuk yaböyle adamlada bunca zaman nasıl yaşamışsınız

Şimdi yorumlar full niye ikinci çocuğu yaptın olacak o yüzden yazmaya gerek yok.aynen benim babamı anlatmışsın.tıpatıp.ekmek meselesi, dondurma meselesi, ayda bir defa pide yeme meselesi hepsi aynı.babam da bizi ağlatıp dururdu çocukken.yazin bir kıytırık dondurma almazdı.kırk yılda bir alacaksa da belli bir fiyatın üstüne çıkamazdık. Kotamız en alt seviyedendi. Bir de saftır bizimki.bize koklatmaz iki Allah kitap diyene sayardı paraları.üçkağıtçı kız kardeşine falan yedirirdi. Tek farkı pek kötü söz söylememesiydi.ben anneme çok şaşırıyordum nasıl tahammül ediyor diye ama o da alışmış gitsin.gık demiyordu.

Huylu huyundan vazgeçmez. Bi akrabam da eşinizin başka bi versiyonu dünya kadar paraları var ama her şeyin hesabını yapar açlıktan ölürde bi simit alır yemez, eşine de aldırtmaz ama bi yandan da oğulları paraları çarçur eder. Demem o ki değişmeyecek yaşlanınca daha da beter olacak. Bile bile de 2. Çocuğa hamilesin aferin. Hazır kızın 4 yaşına gelmişken bi işe girseydin de kocanın vereceği üç kuruşa bakmasaydın

Konuyu okuyunca geçen sene oğlumun arkadaşı geldi aklıma. Büyük kız 4. Sınıf,ortanca okul öncesiydi. Sene sonu pikniği vardı 200 lira vermedi çocuğu için. Muhtemelen aidatda vermiyordur. Büyük kız içinde hiç para vermez dedi. Adam kendi dükkanı var, evi var. Kadında evde çorap, çamaşır paketliyor. Adam sigaraya para buluyor ama çocuğuna üç kuruşu çok görüyor. Böyle adamlar sanırım sadece s.vismek için evleniyor.

Bu zamana kadar kimseye neden 2. çocuğu yaptın demedim, kaderdir, olmuştur deyip geçtim ama bu konu bu soruyu haketti.

2. Cocukta emin degildim aslinda ama bi anlik gaflet oldu hatta bende cok sasirmistim.sadece bi kere dikkat etmemistim oda olacagi varmis.
Bir anlık gaflet, hiç istemeyen kişinin yapacağı bir şey değildir. Kaç senedir evliyim çocuk düşünmediğim için hiç gaflet yapmıyoruz mesela? Prezervatif evde her zaman var, yoksa da birlikte olmayız bitti gitti hayvan mıyız da dürtülerimizi kontrol edemeyeceğiz.
Boşanmak bahsettiğin üzere mantıklı değil. Sorun şurada, yaşın çok genç aynı yaşlardayız. Ben liseden beri şunu çok iyi biliyorum mesela, evlilikte ilk bir iki sene çocuk yapmadan anlaşıyor muyuz diye değerlendirilmeli. Hemen hamile kaldım dediğiniz şeyi engellemek elinizdeydi.
Bu adamı düzeltmeyle ilgili taktik istiyorsanız öyle bir taktik yok, cimri insanların değiştiğini hiç görmedim. Piyangodan para bile çıksa harcamazlar. He bi de bunun, kendine müthiş harcama yapıp eşine ve çocuklarına yapmayan modeli var.

Bunu baştan düşünüyoruz normalde size döner almayan adamla nasıl seks yapıyorsunuz öpmeyi vs içiniz alıyor mu o çocuklara yazık günah. Çok suçlusun çok

İnsan kadına değil doğurduklarına üzülüyor da yapıyor o yorumları. Babam da böyleydi diyo, e senin çocuğunun da babası öyle. İşte bu yüzden hem kendini hem çocuğunu kurtarmak mı yoksa hem kendini hem çocuğunu kötü yaşatırken çocuk sayısını artırma yoluna gitmek mi diye düşünüp ikincisinin seçilmiş olması çok enteresan.

bunu buradaki bir çok kadın yapıyor. Kyk borcunu zaten başka kim ödeyecekti anlayamadım.

Benim de aklıma geldi o kısım da yazmak istemedim.
Hepimiz üniversite döneminde part time çalıştık, hepimiz kyk borcumuzu kendimiz ödedik vs bunlar zaten normal. Fazlasını yapan ailesi olanlar bu açıdan daha şanslı olanlar.

Bunu baştan düşünüyoruz normalde size döner almayan adamla nasıl seks yapıyorsunuz öpmeyi vs içiniz alıyor mu o çocuklara yazık günah. Çok suçlusun çok
Sokaktan geçen adama desenki şurada hamile bir kadın var canı döner çekmiş gider alır. Adam kendi karısına almıyor. Inanılır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…