• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana çok garip geldi bu istek şimdi

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
sözleneceğim için sevgilimle bugün altınlarımızı aldık annesi sevgilime ben tek taşlı alyanslarda istiyorum demiş ve söz için bize 5 kuruş yardım etmediler oğlunun sıkışık olduğunu biliyorlar ve bir de bu istek şimdi dedim... acaba kıskandı mı kadın sonuçta... bir de neden oğlundan da kocasından değil?

eliniz değmişken bana da alın:) öyle saçma şey mi olur ya ..tatlım alışveriş zamanı oluyor böyle şeyler hiiiiç kafana takma canını da sıkma oğlan annesi böyle olur

K.v kendineni istiyor tek taşı ? Canim şimdiden allah yardimcin olsun annesin sen oğluna yardim edeceğin gelinine sen alacagim yerde bide boyle kiskanclik yapiyorsa işin cok zor. Eger sozun geciyorsa nisanlima aldirtma ne alaka canim ne geregi var kocasi alsin

bunu direk oğluna yöneltmesi gerçekten saçma ama arkadasın dediği gibi böyle zamanlarda böyle syler muhakkak oluo sorunsuz evleneni daha görmedim sabret bosver alabiliosa alsın kadının gönlü olsun köprüyü geçene kadar he de:)

sözleneceğim için sevgilimle bugün altınlarımızı aldık annesi sevgilime ben tek taşlı alyanslarda istiyorum demiş ve söz için bize 5 kuruş yardım etmediler oğlunun sıkışık olduğunu biliyorlar ve bir de bu istek şimdi dedim... acaba kıskandı mı kadın sonuçta... bir de neden oğlundan da kocasından değil?

Arkadaş günler yıllar çuvala girmiş de, gırtlağa kadar borca girilicek dönemde mi gitmiş beynine oksijen ?

Çok gereksiz tabi ki.. Hayır isteyebilir kadındır, olmamıştır özenir de.. Zamanlamayı hiç mi düşünmez? Bu çocukların tonlarca masrafı olucak diye? :19:

Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. Şimdiden gazan mübarek olsun. Zor günler seni bekliyor cadı kaynananla.

annesinin yaptıgına kıskanclıktan baska isim koyamıyorum da zaten,
sevgilinizin size gelip bunu soylemesi ilginc geldi bana.
annem benden dunyaları da istese gidip baskasına sikayet etmem.
gücüm varsa alırım, yoksa anne sonra alırım derim. kimseye ailem icin kotu dusunmesine neden olacak, lafını yapacagı koz vermem.

gücüm varsa alırım, yoksa anne sonra alırım derim. kimseye ailem icin kotu dusunmesine neden olacak, lafını yapacagı koz vermem.

yok canım şikayet için demedi beraber bi bakalım mı ama şu ara sıkışığım dedi

arkadaş çok doğru bir noktaya değinmiş. annedir istemiş. düşünmemiş zamanlamayı, onu, bunu, oğlumdur demiş istemiş. istemişte oglu niye gelip size anlatmış. :20:alırsın almazsın alamazsın o ayrı konu...

cnm sözleneceğin için alyanslarınızı aldınız,
kayınvalıdende oglundan tek taş istemiş.:53:
dogrumu anlamışım?

onun sana bişey takması gerekirken o kendine takılsın istemiş ne cins kadın. Hıh kıskanç:27:

yok canım şikayet için demedi beraber bi bakalım mı ama şu ara sıkışığım dedi

bence yine tuhaf.

eger alabilecek durumu var ise;
ya direkt sizin zevkinize guveniyorlarsa beraber alırsınız. ya da annesiyle cıkar seç begendigini alalım der.

yani sıkışık ise direkt annesine soylemeli. boyle arkasından dedikodu yapar gibi olmuş, hic hoş degil.
bence uyarın. cunku saf iyi niyetli birine benziyor. sizin istediginiz seyleri de aynı sekilde ailesine soyluyorsa işiniz var...

Son düzenleme:
bence yine tuhaf.

eger alabilecek durumu var ise;
ya direkt sizin zevkinize guveniyorlarsa beraber alırsınız. ya da annesiyle cıkar seç begendigini alalım der.

yani sıkışık ise direkt annesine soylemeli. boyle arkasından dedikodu yapar gibi olmuş, hic hoş degil.
bence uyarın. cunku saf iyi niyetli birine benziyor. sizin istediginiz seyleri de aynı sekilde ailesine soyluyorsa işiniz var...

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Ben buna niye bu kadar takıldığını anlamamıştım ama bu açıdan bakınca deli dehşet hakısın valla :53:

Son düzenleme:
Her oğlan annesi böyle olur diye bir şey yok.Tamamen anlayışsızlık ve görgüsüzlük.

Back
X