- 13 Şubat 2019
- 102
- 47
- 28
- 28
- Konu Sahibi Shin min ah
-
Bende aynen bu soruyu kendisine sordum. Babası yıllarca biriktirdiği parayı bana mı verecekmiş bide evlenince zaten her sey ikimizin olmayacak mı şeklinde cevaplar verdi beni geçiştirdiNisanlinizin gelecek planlarında size yer var mı?
Yalan. Bunlarla çocuk avutur ancak. Bak hakkımı verin desen, diyecekler ki ne hakkı, yok senin hakkın.Bende aynen bu soruyu kendisine sordum. Babası yıllarca biriktirdiği parayı bana mı verecekmiş bide evlenince zaten her sey ikimizin olmayacak mı şeklinde cevaplar verdi beni geçiştirdi
Aynen katılıyorum. giderse olacağı bu.Bence Eskişehirde iş bul, iş çevreni kur güzel networking yap sonra da kendi işini kur. Erkek mi yok allasen boşver bilmediğin yere gidip adamın ailesine hizmetçilik edip ne yapacaksın?
Aynı ev değil ama muhtemelen yakın olacaklar çünkü is yerine yakın bir yer tutulacak ve sürekli gidip gelmek isteyecekler hem kaynanam hemde kayınbabam emekli olup benim kliniğimde kasaya geçip söz sahibi olacakla kısacasıBasari, kariyer, egitim gibi seyleri sevgili ya da es gibi kisiler icin elinin tersiyle itenlerin cogu pisman oluyor ilerde. Ben boyle bi iliskiyi devam ettirmem. Karin yarisini calismayan adama yediricem hissem %1 olacak akil kari degil boyle bi teklif degil sakasini bile kabul etmem. Birde ailesini yaninda yasamak istiyor umarim aile evi degildirde ayni sehirdir ordan bile ayrilik sinyali yoksa
Eskişehirde yaşarım. Açarım kendi yerimi.Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?