Bana fikir verebilir misiniz ?

Bende aynen bu soruyu kendisine sordum. Babası yıllarca biriktirdiği parayı bana mı verecekmiş bide evlenince zaten her sey ikimizin olmayacak mı şeklinde cevaplar verdi beni geçiştirdi
Madem öyle o gelsin sizin babanız onun teklif ettiği şekilde iş kursun. Bakalım kabul ediyor mu?

Sizi seviyor olsa boyle bir fikri babasi sunmuş bile olsa kendisi karşı cikardi, yazik. Karsi cikmayi birak ayrilmayi dusunuyor bir de...
Bunlarin amaci sizi kullanmak gibi gorunuyor buradan.

Ayrica tek cocuk olunca ailenin dibine kök salmak gerekmiyor. Ben ailemin yasadigi yerden ayrilmam diyen biriyle birlikte olmazdim ben olsam, sizin de bir aileniz var.

Zaten nişanlıma orta yol bulalım diyorum. Bana ben senin kötülüğünü ister miyim, hani ikimiz için bankadan kredi mi çekelim onu mu ödeyelim zar zor diyor tek çocuğum babama versekte yine bizim için biriktirir bize kalır diyor. Bide elimden daha fazlası gelmiyor diyor. Çıkıyor işin içinden bende kızıp kızıp oturduğumla kalıyorum.

Kendi yerini kendin acip kafa rahat olmaktansa niye bu duruma düşesinki? Adamin altindan falan olmasi lazim kendini dusun oncelikle derim, bu durum tam tersi olsa sen babamin sermayesiyle isi kuralim karin yarisi babamin seninde hissen %1 desen o seninle bu ise girer miydi?

Bisi dicem bu senin kotulugunu istemek oluyor bas baya keriz yerine koyuluyorsun bu ise girersen

Dik durun!sakın sizin ve ailenizin bunca yıllık emeğini hiçe saymalarina izin vermeyin.kendinize saygı duyun kendinizi birinci planda tutun.. gerçekten sizi sadece siz olduğunuz için seven çıkar ve menfaat gözetmeyen biriyle olun.evlendikten sonra daha zor olur baş etmek

Baba eteğinden ayrilamamis. Yazdığımı kibarca söylemiş. Sorumluluk almıyor ki baba sermayesine bakıyor hâla. Elinden geleni yapsın zaten, sen de eşinden evlendiğin gün yalilar, boğaz manzaralı evler istemezsiniz. Durum neye elveriyorsa odur. Ama nişanlın kolaya kaçıyor, illa babasının eline bakacak para versin diye, ağzına bakacak dediğini yapacak. Sen daha sorumluluk sahibi ve bilinçli görünüyorsun. Seni susturmasina, sindirmesine, yok saymasına izin verme. Pişman olursun. Sende biliyorsun ki bunlar benim istediğim olacak demenin kibar yolları. Orta yol zaten bulamazsınız çünkü beyefendi sorumluluk almıyor. Lütfen düşün, Erzurum da oturmaya oturmaya beraber mi karar verdiniz?

bu tavizi verirsen arkasi kesilmez.
nisanlina ikiniz borca girerek yer acmayi teklif edin.
her ay yuzde 50 babaya ne demek ya.
kayinpederinizi beslemek icin mi okuttu aileniz sizi
Adama bak ya, bir vermiş iki alacak. Çocukları damızlık gibi kullanıp patronluk taslayacak. Bir akıllı o zaten

Diş hekimisin ve klinik açıp yüzde bir alacaksın kendi işinden. Hem de herşeyini bırakıp Erzurum’a gideceksin.
sen aklını mı kaçırdın acaba.
Eskişehir’de kal hemşerim.
Babam bizim için biriktirir, bize kalacak zaten diye kandırıyor kızı. Gece gece sinir oldum. Bu resmen kullanmak. Alenen sömürecekler. % 1 teklif ederken utanır insan ya. Şaka gibi

Bende aynen bu soruyu kendisine sordum. Babası yıllarca biriktirdiği parayı bana mı verecekmiş bide evlenince zaten her sey ikimizin olmayacak mı şeklinde cevaplar verdi beni geçiştirdi
Babasi yillarca biriktirdigi parayi size verince sizin yillarca verdiginiz emekten, curuttugunuz dirsekten daha mi kiymetli oluyormusta size %1 verecekmisler.
Sizi bu kadar degersiz gorup sizin uzerinizden menfaat saglamaya calisan uyaniklardan uzak durun bence. Karakterleri belli, baska konularda da size yaklasimlari bu olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…