- Konu Sahibi Shin min ah
Her şeyi geçtim de eskişehir sen Erzuruma geçmek için bile yüzde elli vermeleri lazım.... Gerisini varın siz düşünün!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçenlerde bir söze denk geldim konuyla alakalı az da olsa benim düşünceme göre . “Babasının oteritesinden annesinin memesinden arkadaş kümesinden ayrılamayanla evlenmeyin,evlilik herşeyden önce birey olmayı bağımlı olmadan bağlı olmayı gerektiriyor” diye . Hisse önemli değil iki tarafa da uzak olmak en doğrusu elle iş yapılır am akraba ile asla . En azından ele lafını söylersin .Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Zaten bende aileme bunu söyleyemedim. Çok seviyorum. Söylesem babam annem asla razı gelmez direk nişan atılır. Nişanlımda biliyor bu durumu ama kendisi inanılmaz haklıymış gibi savunuyor.
Hakikaten kizin nişanlısına ve babasına kızdım.
Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Nişanlınızın aşkından Allah muhafaza ölseniz bile yapılan teklifi asla kabul etmeyin, size hisse verecekleri yok, nikah kıyılıp Erzurum'a gidene kadar oyalama taktiği olarak size %1 hisse vereceklerini söylemişler, hoş %1'inde sizin için hiçbir getirisi yok zira %1 hatır ortaklığı adı altında verilen paya denir, işyerinin tüm giderlerine ortak ederler, hissedarsın masrafları karşılayacaksın derler, siz vicdan yapar her masrafı karşılamak için elinizden geleni yapıp bir de sabahtan akşama kadar çalışırsınız ama iş size para vermeye geldi mi doğru dürüst para alamazsınız, ayrılmak istediğinizde de verecekleri hissenin bir eder değeri olmayacak, ki zaten sizin ki sermayesiz katılım olduğundan klinikte herhangi bir çalışandan farkınız olmayacaktır.Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Kendinizi bir süre sonra özgür hissetmiyeceksiniz bir süre sonraNişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Aynen yaHala nişanlımı seviyorum diyorsunuz.
Sizi enayi yerine koymaya çalışan adamı nasil seviyorsunuz?
Nasıl bir sevgi açlığı var acaba?
Ya bunlar sonradan olsa nasıl bosanacagim diye konu açacaktı?Aynen yagözünüzü seveyim hayat boyu hiç mi sevip sevilmediniz de bunu sevgi sanıyorsunuz? Bildiğin sizi çok afedersiniz enayi gibi sömürmek istiyorlar ve siz hala nişanlımı seviyorum diyorsunuz
Canım en kısa sürede uzaklaş o aileden.sen herşeyin en iyisine layiksin unutma.Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Mantık olarak düşünsene, resmen onların yanında çalışan pozisyonunda olacaksın. O kadar fakülte okudun. Gidip Erzurum gibi bi yerde mi çalışacaksın. Neden illa onun ailesine yakın olmak zorundasınız. Yılda kaç kez kendi ailene gidebileceksin. Bence onunla evlenirsen çok pişman olacaksın.Tabi evlenince aileye bu kadar yakın olunca senden gelinlikte bekleyecekler o ayrı.Gittim fakat açıkçası pek ısınamadım ama nişanlımı seviyorum işim gücüm burada olur alışırım dedim başta o yüzden kabul etmiştim ama bu teklife ama şimdi her şeyi yeniden gözden geçirmeye karar verdim.