• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana fikir verebilir misiniz ?

Ne yapmayı planlıyorsunuz? Arkadaşlar yazılması gereken her şeyi fazlasıyla yazmışlar
Eski konusuna baktım. Adamı fake hesaptan işletmiş adam da hemen düşmüş hem aldatmaya meyilli hem açgözlü. Kesin evlenir. Bir daha nerden bulacak böylesi bir aşkı.

Kaçın gerekirse ayrılın

Adamın size ve emeğinize hiçbir saygısı yok ki. İşi siz yapacaksınız, diploma sizin %1 mi bunun hakkı? Gerçekten aile olacaksanız iş ortak olur 50-50 olur. Bu adam sizi adam yerine koymuyor, parayı çıkarıp babama vericem diyor.

Canım kardeşim çok gençsin, okulu yeni bitirmişsin. Çalış, paranı kazan harca gözün dünya görsün. Dünya görünce bu adamdan daha iyisine layık olduğunu anlayacaksın zaten. İlk gördüğün adamla zaten evlenme.

Bence Eskişehirde iş bul, iş çevreni kur güzel networking yap sonra da kendi işini kur. Erkek mi yok allasen boşver bilmediğin yere gidip adamın ailesine hizmetçilik edip ne yapacaksın?

+1000000

Apaçık aptal yerine koyuyorlar seni. Madem babasının yıllarca yaptığı birikimi var ve bir yerde kullanmak istiyor gitsin kendine başka bir iş yeri açsın, seni mi beklemiş bunca sene. Kendi kullandırma ve o sermayeyi asla kabul etme, aksi takdirde ömür boyu sömürüleceksin. Kaldı ki aile ile ortak iş yapılmaz, ilişkiler bozulur zedelenir.

Ayrıca sen köklü bir değişiklik yapıp şehir değiştireceksin, o şehre kültüre adapte olabilecek misin, ailenden uzaktayken birde üzerine akbaba gibi çökmüş nişanlı ve kayınpederle.

Yazık edersin kendine.

"Evlenince nasılsa herşey ikimizin olacak, sen %1 hisse al gerisini bana ver" deyin.
Kabul etmezse hiç düşünmeden ayrılın.
Bu işin fragmanı. Daha evlenmeden yolmaya başlamışlar sizi. Bu muameleyi kabul etmemelisiniz.
canını verir ama hisseyi vermez :D aynen söylesin konu sahibi bunu. tepki eğer sen kıymet bilmiyorsun, sen ne anlarsın, ben bizim iyiliğimizi düşünüyorum , sen paragözsün , babam bizim için biriktirdi ,nasıl derim bunu babama,beni hiç sevmiyorsun , beni hiç düşünmüyorsun .... olmazsa bende hiçbirşey bilmiyorum

Eski konusuna baktım. Adamı fake hesaptan işletmiş adam da hemen düşmüş hem aldatmaya meyilli hem açgözlü. Kesin evlenir. Bir daha nerden bulacak böylesi bir aşkı.
Hadi yA bi ilişkide en önemli şey güven maalesef , ilk önce o gelir güven problemi şu yazdığı konudan bile daha ağır bi sorun inş başını yakmaz bu yüzden aşık olmaktan hep korkarım hayatımda biri var seviyorum değer veriyorum ama aşık olup gözümün dönmesini asla istemem

canını verir ama hisseyi vermez :KK70: aynen söylesin konu sahibi bunu. tepki eğer sen kıymet bilmiyorsun, sen ne anlarsın, ben bizim iyiliğimizi düşünüyorum , sen paragözsün , babam bizim için biriktirdi ,nasıl derim bunu babama,beni hiç sevmiyorsun , beni hiç düşünmüyorsun .... olmazsa bende hiçbirşey bilmiyorum
Aynen bu cümleleri kurdu😐

off aklım burda kalıyor. ya canım güzel kardeşim bu adamdan bir yol olmaz olmazzzz

bak sonra gelir buraya ağlarsın , yok şunda şu olay oldu, yok beni ailemin yanında rezil ettiler, yok burnumdan getirdiler ,yok benden sürekli hizmetçilik bekliyorlar, yok babası bize hakkımızı vermiyor , yok eşim pısırık hakkını yediriyor, yok en ufak kavgamızda ailesini çağırıyor, ben nereye düştüm yardım edin dersin . bi de adam uyanıksa seni tutmak için hemen çocuk torun diye başlarlar. seni de suçlu, eksik hissettirip istemesen bile çocuğun olur temelli bağlarlar oraya . üstüne boşanmak istesen çocukla tehdit ederler . ne olacak sonra ?

senin yada senin ailen gibi düşünme herkesi.

Hala nişanlımı seviyorum diyorsunuz.
Sizi enayi yerine koymaya çalışan adamı nasil seviyorsunuz?
Nasıl bir sevgi açlığı var acaba?
+1
Adamlar ayaküstü dolandırmaya çalışıyorlar. Konu sahibi daha seviyorum modunda. :olamaz:
Yok manipüle ediyor mu mesajlara bakayım, yok efendim krediyle açmayı teklif edeyim. He adam da salaktı da kabul edecek. Bu adam babasını sizden çok seviyor işte, anlayın. Onun sözünün yanında sizinki hiç. Hem babasının teklifi "ailece" daha çok karda olmalarını sağlıyor. O ailenin içinde de hiçbir zaman olamayacaksınız. Olacak olsanız, yüzde bir hisse teklif etmezlerdi. Her an kapının önüne koyulacaklar listesindesiniz. İşlerine yaramadığınız anda tekmeyi basacaklar.
Hayatınızı kaydırmak üzeresiniz haberiniz yok. 15 sayfa konuşulacak neyi varsa bu mevzunun, anlamadım ben. Özgüvenli, sağduyulu, ne istediğini bilen bir kadın kendi bile akıl edebilir bu yapılanın yanlış olduğunu. Böyle bir aileyle bir yola çıkılmaması gerektiğini anlamanız gerekirdi. Bir koca uğruna bu kadar taviz verilmez. Ayrıca öyle aşkın da ızdırabına başlarım. Adamın derdi aşk mı sizce? Basbayağı ticarethane kurma peşinde, siz de çalışanlardan biri olacaksınız. Patron da kayınpeder olacak. Böyle evlilik mi olur ya?
İnşallah buraya düşüneceğim edeceğim deyip sonra da gidip evlenmezsiniz bu adamla.

+1
Adamlar ayaküstü dolandırmaya çalışıyorlar. Konu sahibi daha seviyorum modunda. :olamaz:
Yok manipüle ediyor mu mesajlara bakayım, yok efendim krediyle açmayı teklif edeyim. He adam da salaktı da kabul edecek. Bu adam babasını sizden çok seviyor işte, anlayın. Onun sözünün yanında sizinki hiç. Hem babasının teklifi "ailece" daha çok karda olmalarını sağlıyor. O ailenin içinde de hiçbir zaman olamayacaksınız. Olacak olsanız, yüzde bir hisse teklif etmezlerdi. Her an kapının önüne koyulacaklar listesindesiniz. İşlerine yaramadığınız anda tekmeyi basacaklar.
Hayatınızı kaydırmak üzeresiniz haberiniz yok. 15 sayfa konuşulacak neyi varsa bu mevzunun, anlamadım ben. Özgüvenli, sağduyulu, ne istediğini bilen bir kadın kendi bile akıl edebilir bu yapılanın yanlış olduğunu. Böyle bir aileyle bir yola çıkılmaması gerektiğini anlamanız gerekirdi. Bir koca uğruna bu kadar taviz verilmez. Ayrıca öyle aşkın da ızdırabına başlarım. Adamın derdi aşk mı sizce? Basbayağı ticarethane kurma peşinde, siz de çalışanlardan biri olacaksınız. Patron da kayınpeder olacak. Böyle evlilik mi olur ya?
İnşallah buraya düşüneceğim edeceğim deyip sonra da gidip evlenmezsiniz bu adamla.
Baştan resmen oyun kurmuşlar.
Güzel tezgah.
Çalışan kadın oh mis diplomaya el koyacaklarmis.
Terbiyesizler yuzsuzler.
Ama kız şanslı çünkü baştan herşey açık net.
Hala görmedim olayı yok.
Bakın ilerde size bunlar köle hayatı yaşatır.
Ne olduma donersiniz.
Ben evlendikten sonra gördüm esimin ailesini.
Önceden sezseydim askindan ölsem girmezdim bu yola.
Şuan bana maddi zararları yok ama yüz vermedim yoksa ne somururlerdi.
Oyuzden bu aileye asla girmeyin.

Baştan resmen oyun kurmuşlar.
Güzel tezgah.
Çalışan kadın oh mis diplomaya el koyacaklarmis.
Terbiyesizler yuzsuzler.
Ama kız şanslı çünkü baştan herşey açık net.
Hala görmedim olayı yok.
Bakın ilerde size bunlar köle hayatı yaşatır.
Ne olduma donersiniz.
Ben evlendikten sonra gördüm esimin ailesini.
Önceden sezseydim askindan ölsem girmezdim bu yola.
Şuan bana maddi zararları yok ama yüz vermedim yoksa ne somururlerdi.
Oyuzden bu aileye asla girmeyin.
Evet, baştan görüyor, bu büyük şans. Ama bana nedense bu şansı kullanmayacak gibi geliyor. Daha ailesine bile anlatmamış bunları. Niye peki? Bu bulunmaz Hint kumaşından ayırırlar diye korktuğundan. :olamaz:
Bir üye yazmış, bana anlatamadığın her şey yanlıştır diye annesinden için. O kadar doğru ki. Hiçbir evlilik şeklinde oluru yok bu durumun. İster görücü usulü, ister aşk, ister arkadaş tanıştırması vs. fark etmez. Kabul edilemez yani.

Evet, azıcık olmaz dediğim an ayrılık noktasına geldik benden kötüsü aç gözlüsü olmadi😢
Kendine açgözlü olmayan bir eş bulsun madem. Eski konularınızda da aldatmaya meyilli bir adam olduğu söylenmiş. Aynı yaşlarda olduğumuzu düşünüyorum. İnsanın dünyada bir hayatı var. Onu da böyle sadakatsiz, çakal bir adam için yakmayın ya.

Eski nişanlım olurdu.
Başkasını dolandırın derdim.
Biraz daha devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunurdum. Uğraşsın dursun nitelikli dolandırıcılıktan bı daha öyle akıllılık yapmaz.

Ailenizin haberi var mı bu saçma iş planından?

Sizin aklınız kesmiyor belli de hiç mi aklı selim kimse yok etrafınızda?

Baştan ailemden uzakta yaşayamam diyen erkeğin peşine başka bir şehre gitme fikrine karşı çıkmalıydınız üstüne birde etinizden sütünüzden yararlanmak için dört gözle bekliyorlar.

Yorumlarınızdan ayrılacak gibi durmuyorsunuz. Kölelik hayatınızda kolaylıklar diliyorum. 🥴

Niye onun sehrinde senin anan babana vefa borcun yok mu anakuzusu ile olmaz hayatını karartma adam seni hiç bir zaman ailesi olarak görmeyecek sen onun için her zaman dış kapının mandalı boşanmaya aday bir kadın olarak kalacaksın 5 çocuk yapsan dahi bu tipler değişmez

Nişanlınız çok mu yakışıklı? Vazgeçemiceği neyi var bu kadar? Nişanlınız ve ailesinin durumu iyi anladığım kadarıyla. Nişanlınız ailesi ne derse o gibi bi tip, durumları varsa bile sizden esirgeyecektir. Kayınpederiniz sizi saf buldu sanırım, kullanmaya çalışıyor.. Balık baştan kokar, bu şekilde mutlu olamazsınız.

Back
X