+1
Adamlar ayaküstü dolandırmaya çalışıyorlar. Konu sahibi daha seviyorum modunda.

Yok manipüle ediyor mu mesajlara bakayım, yok efendim krediyle açmayı teklif edeyim. He adam da salaktı da kabul edecek. Bu adam babasını sizden çok seviyor işte, anlayın. Onun sözünün yanında sizinki hiç. Hem babasının teklifi "ailece" daha çok karda olmalarını sağlıyor. O ailenin içinde de hiçbir zaman olamayacaksınız. Olacak olsanız, yüzde bir hisse teklif etmezlerdi. Her an kapının önüne koyulacaklar listesindesiniz. İşlerine yaramadığınız anda tekmeyi basacaklar.
Hayatınızı kaydırmak üzeresiniz haberiniz yok. 15 sayfa konuşulacak neyi varsa bu mevzunun, anlamadım ben. Özgüvenli, sağduyulu, ne istediğini bilen bir kadın kendi bile akıl edebilir bu yapılanın yanlış olduğunu. Böyle bir aileyle bir yola çıkılmaması gerektiğini anlamanız gerekirdi. Bir koca uğruna bu kadar taviz verilmez. Ayrıca öyle aşkın da ızdırabına başlarım. Adamın derdi aşk mı sizce? Basbayağı ticarethane kurma peşinde, siz de çalışanlardan biri olacaksınız. Patron da kayınpeder olacak. Böyle evlilik mi olur ya?
İnşallah buraya düşüneceğim edeceğim deyip sonra da gidip evlenmezsiniz bu adamla.