- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Biliyorum.Başörtüsü tarz olduğu için değil,farz olduğu için örtülür.
Anam niye saldıryorsunuz. Ne beklediğimi soyledim ya. Belki cesaret veren sözler belki sabret gelip geçer denmesini. Karar veremiyorum işte ondan soruyorum.Burda size denilmesini bekliyorsunuz ? Kapanmak kararı da açılmak kararı da kişinin kendisine aittir.
Anam niye saldıryorsunuz. Ne beklediğimi soyledim ya. Belki cesaret veren sözler belki sabret gelip geçer denmesini. Karar veremiyorum işte ondan soruyorum.Burda size denilmesini bekliyorsunuz ? Kapanmak kararı da açılmak kararı da kişinin kendisine aittir.
Sosyal olarak geliştir? Kitap oku? Evladına donanımli anne ol? Pardon siz başka konuya yazacaktiniz sanırım? Ne alaka yahu. Şimdi ben şoyleyim boyleyim diye kendimi anlatmıyim ama bütün özel günlerde aldıgım hediye kitaptır yani. Kurduğunuz baglantiyi hiç anlamadım.Dini yönden çok seyler yazmak isterdim ama yazamicam , ki biliyormussunuz
Şunu diyeyim özgüven başla ayakla alakalı değil beyinle alakalı dış gorunusle alakalı değil
Her açık çok mu ozguvenli yada her şişman illa ozguvensiz mi ?
Başını örtmek dinen yapılan bir adım, pişman olur musun bunu senden iyi kimse bilemez gönlüm ister ki kendini sosyal olarak geliştir kitaplar oku evladına tam donanımlı bir anne olmaya çalış
Ben ortuluyum musmusluyum tüm sülalem ortusuz onlarda mutlu , biz beraberken de mutluyuz onlarla
Ama özgüvene baglamayin bunu ne olur
İsın dini boyutunu biliyorum o yuzden onunla alakali yorum yapmayin demissiniz
Emin olun kendinizi yadirgarsiniz
Belki bende sizi bi nebze anliyorum cunku bende ortuluyken yasimdan cok fazla buyuk gosteriyorum hatta bi iki kere arkadaslar arasinda sakayla karisik bu durumun evlwnmeme engel olabilecsgi (yasim buyuk gostsriyor diye genelde evli zannediliyirum)
Ama ozguveni yerlerde biri olarak bu ozguvenime zerre kadar sıkintı olarak yansimafi
Kinamak degil ama cevremde sonradan acilanlari nedense cok garipsiyorum
Si kararinizi verdikten sonra iyi yada kotu yorumlarla kimsenin sizin fikrinizi degistirecegini zannetmiyorum
Bence oturup iyice bi dusunun bi anlik heves olabilir
Ben çevremde açiĺan kapanan kimseyi yadirgamam mesala. Ama bu da kisiye gore degisir heralde.Sonradan kapanan olduğu gibi sonradan da açılabilir bir insan diye düşünüyorum.
Hatta ileride yeniden kapanma isteğinin oluşma ihtimali gibi...
Bilmiyorum bana garip gelmiyor.
Hiç kimsenin hiç bir fikri sonsuza kadar sürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?