- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Sosyal olarak geliştir? Kitap oku? Evladına donanımli anne ol? Pardon siz başka konuya yazacaktiniz sanırım? Ne alaka yahu. Şimdi ben şoyleyim boyleyim diye kendimi anlatmıyim ama bütün özel günlerde aldıgım hediye kitaptır yani. Kurduğunuz baglantiyi hiç anlamadım.
Ben de yadırgamam.Ben çevremde açiĺan kapanan kimseyi yadirgamam mesala. Ama bu da kisiye gore degisir heralde.
Şal takıyorum genelde zaten. Evet dini boyutunu gayet iyi bilerek kapandım. Şimdi niye böyle hissediyorum bilmiyorum.Yaşın büyük görünüyorsa genç işi şallar var, onları dene derim. Çok daha genç görünüyor insan. Açılırsan bence pişman olursun, devamlı kafanı kurcalar, çünkü dini boyutunu biliyorsun.
Vesvese de olabilirŞal takıyorum genelde zaten. Evet dini boyutunu gayet iyi bilerek kapandım. Şimdi niye böyle hissediyorum bilmiyorum.
Hayır aksine beğendigim yorumlara bakarsanız acil veya acilma diyen herkesin yorumunu begeniyorum. Ama bize ne soruyosun, yada bu akadasin yaptigi gibi yorumlar gereksiz. Ben çok kitap okuyan emin olun gayet iyi çocuk yetistirmeye calişan bi anneyim. Acilmayi dusunmemle kitap okumadigim sonucu nerden cikti onu anlamadim. Onun dısinda benim icin olmlu olumsuz yorum yok hepsi olumlu yorumlar. Yorum yapmak icin yapilmasin yeterki.Karsinizdaki insan konu disina ciksa dahi iyiliginixi dusunerek tafsiyelerde bulunmus
Bence siz kararinizi vermissiniz (tabi sizin tercihiniz)
Ama fikrinize ters en ufak bir cumle duymak istemiyor gibisiniz
Sosyal olarak geliştir? Kitap oku? Evladına donanımli anne ol? Pardon siz başka konuya yazacaktiniz sanırım? Ne alaka yahu. Şimdi ben şoyleyim boyleyim diye kendimi anlatmıyim ama bütün özel günlerde aldıgım hediye kitaptır yani. Kurduğunuz baglantiyi hiç anlamadım.
Yok aksine eşimle gayet iyiyiz. O beni prenses peri saniyor modundayım :) Normalde kimseyi çok takmam kendi bildigimi okurum. Ama bu konuda kendi icimde o kadar celisiyorum ki. Tesekkurler oneri icin. Uygulayacagim.Belki genç yaşta kapanmanın,belki şu an hayatında bazı olumsuz şeyler olmasının (bilmiyorum) belki de etrafında açık süslü çok insan görmenin ya da eşinle ilgili bir uzaklaşma sıkıntının etkisidir.
Mutlu olur musun bilemem.Çünkü çevreni,eşini,çevrenin vereceği tepkiyi ve senin çevreni ne kadar önemseyip öenmsemediğini en iyi sen bilirsin.10 yıl az bir zaman değil çünkü.O tepkilerin seni ne derece etkileyeceğini mutlu u mutsuz mu edeceğini yine sen bilirsin.Çevreyi umursamadığını sanmıyorum.Çünkü dış görünüş,yaşlı görünüyor hissetmek biraz çevreye karşı görüntüdür.Eğer bu bir günahsa,kimse seni cesaretlendirip günahına ortak olmak istemez.Bunun kararını en iyi sen verebilirsin.
Ama bu vesveseden kurtulmak için dualar okuyabilirsin.Öz güvenin yaşlı görünmenin kapalı olmakla alakası yok.
Bende kiloluyum hatta fazla fazlasiyla ama acilirsam ozguvenimin yerine gelecsgini dusunmuyirumÖzgüvenim aldığım kilolardan sonra gitti. 10 senedir gayet mutluydum ben aslinda basörtumle. Ama bu ara kafamda bu fikir var işte. Belki geçicidir. Bilemiyorum.
Dış görünüşle alakası varsa madem , kaşınızın şeklini değişin , makyaj yapın , ne bileyim spor yapın. Örtüyü çıkarınca herşey düzelecek mi yani onu anlamadım ben.Kizlar ya ben ozguvenim kapali oldugum icin gitti demedim. :) 10 senedir kapaliyim. Hic bir bskiyla kapanmadim. Gayet de mutluydum simdiye kadar. Ayrica evet ozguvenin dis gorunusle ilgisi tabiki var. Kendini corkin hissedince ozguveni de kiriyor. Tabiki sadece guzellik degil egitim zeka kultur vs vs. Ama o konularda sıkıntım yok. Beni suan etkilyen bu yonü iste.
Karsinizdaki insan konu disina ciksa dahi iyiliginixi dusunerek tafsiyelerde bulunmus
Bence siz kararinizi vermissiniz (tabi sizin tercihiniz)
Ama fikrinize ters en ufak bir cumle duymak istemiyor gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?