Bana fikir verir misiniz?

İnsanları duyma ne istiyorsan, nasıl mutlu olacaksan onu yap. Şu hayata 1 kere geliyoruz, başkalarını dinleyerek istediğimizi yapmadıktan sonra ne anladık bu işten?

Tombik bir kapalı olarak şuraya ilişeyim bari özgüvenle kıyafetin ilgisi var mıdır bilemiyorum açıkçası.. ben çıkarken krem bile sürmeye üşenen biri olarak spor bir tarz benimsedim, bir çok kapalıya yakıştığını da düşünüyorum.. bence öyle deneyebilirsin.. senin stilin nedir bilemiyorum ama farklı bir tarz geliştir kendine, kendini iyi hissedersin.. ha açılmak istiyorsan da açılırsın, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa :)

Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Konuya gelecek olursakta ben biraz zoraki ortundum diyeyim baba baskisi falan

Suanda ne yazikki hakkini verwn bi ortulu degilim tamam tayt strec pantolin falan giyinmiyorum ama bazen bi bakiyorum balkona yada kapi onune acik cikmisim falan ama simdi zorunlulugum yok diyebilirim hatta ortunmem icin zorlayan babam bugun acilmam icin zorlasa acilmam

Verdiginiz tavsiyelerinde de insanin ozguvenine katkida bulunam seyler olduguna eminim

Konuya ve detaylara bakilirsa konu sahibi psikolojik bi boslukta gorunuyor gibi

Sacimi acsam da giyimimin kalan kısmında değişiklik olmaz.

İste bu kısmı dogru. Bi depresyon hali var evet.

Kilolarimi verdim.:) hafif bi sezaryan göbeği kaldi tabi. ama kendime bakmak kiyafet bile almak gelmiyor artik icimden. Belki de depresyondayim.

İste bu kısmı dogru. Bi depresyon hali var evet.
O zaman siyle dusunun insanin depresyon yada psikolojik bosluk durumlarinda herseyi arkasinda birakip hic bilmedigi yerlere bile gidesi geliyir yada bi suru mantiga ters dusunce

Sizde bu dusuncenizin bosluktan kaynakli oldugubu dusunuyorsaniz acilmaya karar veriraeniz dahi bir muddet bekleyin derim dogru karari verdiginize emin olursunuz supheniz kalmaz

Başını orteni de sonradan acanı da yadirgamam herkesin kendi hayatı, kendi inancı, kendi tercihi beni ilgilendirmez. Ancak eğer estetik kaygılarla kapndiysaniz yine estetik kaygılarla başınızı açmanız halinde pişman olacağınızı zannetmiyorum. Amma farz olduğu için kapandim, şimdi ise kendimi begenmedigim yakistirmadigim için basimi açıyorum diyorsanız yani farzla tarz arasında bir ikilemde kaldiysaniz ve tarzı seçerseniz bence pişman olursunuz.

Çok sağol canım , bu bilinçte olman ne kadar güzel

Ben çok çok relaks ve açık bir sülalenin başörtüsü takan aykırı!bir kızı oldum

Bunu siyaset sayfalarında cok çok tartismistik velhasıl herkesin durumu farklı kapanma şekli farklı ,bana her fırsatta baskı yaptılar evimize gelme dediler :) bi çok şeyler oldu ama şimdi sular duruldu baktilar ben aynı ben okudum evlendim sağlam bi şekilde hayatımi kurdum elhamdülillah

Kişi neye yakınsa bi sure sonra ister istemez ona yöneliyor ,

Ben de üniv. Kapandım. Kabinde cikarirdik ortumuzu. Bahceye giremezdik. Butün o zorluklari bende cektim. Cok iyi is firsatlarini teptim. Simdi boyle hissediyorum iste. Yapip yapmamak arasinda kaldim. Hic bi taraf agir basmiyor.

Bu hayata bir kez geliyoruz diye dinimizin gereklerini çocuk oyuncağı yapacak da değiliz.10 yıl alışmak bakımından çok da uzun bir sure bence açıldıktan sonra pişman olman garanti bende 1 yıl oldum kapanalı alışamam derken şimdi dar kıyafetle bile rahatsız hissediyorum kendimi tartıp düşünüp öyle karar verin sonradan hoooppp tekrar olmadı kapanayım derseniz vicdanınızla mücadeleniz bitmez...

Ben çok doğru bulmuyorum. Keşke o zamanlar iyice düşünüp karar verseydiniZ. Evinizde veya kadınlar arasında yaptığınız bir toplantı da açılıp bu zevki tadabilirsiniz. İlla sokakta acilmaniza gerek yok.

Ben de üniv. Kapandım. Kabinde cikarirdik ortumuzu. Bahceye giremezdik. Butün o zorluklari bende cektim. Cok iyi is firsatlarini teptim. Simdi boyle hissediyorum iste. Yapip yapmamak arasinda kaldim. Hic bi taraf agir basmiyor.
Bence sen biraz manevi bosluktasin. Önce bir manevi olarak kendini takviye et yenile. Namazlarini alsatma mesela, kur an oku bol bol ne bileyim oruç tut sonra ne yapicagina karar var. sonra pişman olma.

Cok kararli bi sekilde kapndim. Cok da arkasinda durdum kararimin. 10 sene hic pisman olmadim. Bu ara boyle dusunmeye basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…