Ya inanın bende bu tarz konularda çok hassasim hemde buraya yeni taşındım sayılır ilk evime davet ettim görüşelim istedim yakın komşuyuz iyide bir kız.once ben kimseyle yakınlık kuramam kimle kurarsam çocuğum o eve gitmek istiyor dedi.bende gelsin ne olcak oynarlar dedim.ama ben bukadar uzun bırakıp sorumluluk vereceğini düşünmemistim.cocuunu bıraktığı an unutuyor sanki.bense tam tersi içim içimi yiyor bırakınca.Asıl ikinciden sonra daha az göndermesi gerekiyor. Orası onların evi bi düzen oturtmak zorundalar. Bunu 2 ay sonraya erteleyemez yani.
Siz göndermeyin. Yok gelmeyecek diyio kestirip atın. Zaten 2 çocuk var diğer evde. Başına bişey falan gelir çocuğun. Kadın nasıl göz kulak olacak?
Bence bundan sonra kabul etmeyin,tamam acil bir işi olur hastane vs bakarsınız ama hergün saatlerce siz de kalmasın,Allah korusun kıza birşey olsa bayılsa,düşse siz sorumlu olursunuz açık açık söyleyin komşunuza artık bu kadar uzun süre kabul edemem nedenlerini de söylersiniz.Ya inanın bende bu tarz konularda çok hassasim hemde buraya yeni taşındım sayılır ilk evime davet ettim görüşelim istedim yakın komşuyuz iyide bir kız.once ben kimseyle yakınlık kuramam kimle kurarsam çocuğum o eve gitmek istiyor dedi.bende gelsin ne olcak oynarlar dedim.ama ben bukadar uzun bırakıp sorumluluk vereceğini düşünmemistim.cocuunu bıraktığı an unutuyor sanki.bense tam tersi içim içimi yiyor bırakınca.
Ay komşuluk ilişkilerim hiç yok. Kızım yalnız kalıyor diye çok üzülüyordum ama böyle dozaj aşıyor işte. Bence yavaş yavaş mesafeyi arttırın. Baya bakıcıya dönmüşsünüz. Ben kesinlikle bi çocuğun sorumluluğunu almak istemem. Sizde almayın. Geçiştirin göndermek istedikçe.Ya inanın bende bu tarz konularda çok hassasim hemde buraya yeni taşındım sayılır ilk evime davet ettim görüşelim istedim yakın komşuyuz iyide bir kız.once ben kimseyle yakınlık kuramam kimle kurarsam çocuğum o eve gitmek istiyor dedi.bende gelsin ne olcak oynarlar dedim.ama ben bukadar uzun bırakıp sorumluluk vereceğini düşünmemistim.cocuunu bıraktığı an unutuyor sanki.bense tam tersi içim içimi yiyor bırakınca.
Boyle birsey var mi gercekten. Yani cocuk gitmek istediginde soz gecmiyor mu? Benimde boyle bir komsum var. Basta bana geldi cocugu ses etmedim sonra baktim gelip benimkiyle oynamak yerine oturup tv izliyor ee benim oglumda onunla birlikte izliyor gelmesin daha iyi dedim. Ufaktan ufaktan annesine belli ettim. Bir iki geldigindede uyuyicaz yada disari cikicaz dedim kesildi. Simdi kendine yeni ve yasiti bir komsu buldu aksam 22.30lara kadar orda. Bazen kendimi tutamayip icimden elestiriyorum ama basima gelecek diyede cok korkuyorum.Ya inanın bende bu tarz konularda çok hassasim hemde buraya yeni taşındım sayılır ilk evime davet ettim görüşelim istedim yakın komşuyuz iyide bir kız.once ben kimseyle yakınlık kuramam kimle kurarsam çocuğum o eve gitmek istiyor dedi.bende gelsin ne olcak oynarlar dedim.ama ben bukadar uzun bırakıp sorumluluk vereceğini düşünmemistim.cocuunu bıraktığı an unutuyor sanki.bense tam tersi içim içimi yiyor bırakınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?